ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

OYE ! ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ. - 9 Ιούν 2019 - 22:23
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΜΕΓΑ    ΤΟ    ΟΝΟΜΑ    ΤΗΣ    ΑΓΙΑΣ    ΤΡΙΑΔΟΣ. 

  1. 6.  2016.

+++    Το Πνεύμα το Άγιον σου δίδω γραφή, σφραγίδα έχει τούτη Τριαδική. Το Πνεύμα το Άγιον γραφή χορηγώ, τον έσχατο τούτο και μαύρο καιρό. Παιδιά Μου Ορθόδοξα εσείς λιγοστά, φροντίστε να μείνετε έως το τέλος πιστά. Φυλάξτε αμόλυντο τον θησαυρό, αυτόν που σας έδωσε επί γης ο Χριστός. Σταθήτε ακλόνητοι σαν βράχοι γεροί, γιατί έρχεται μπόρα σε όλη την γη. Οι ΣΤΥΛΟΙ ΜΟΥ πέσανε, γερά δεν κρατούν, στου πάπα την πίεση οπισθοχωρούν. Αντί να φυλάξουν αυτοί Θερμοπύλες, οι ίδιοι ανοίγουνε στον διάβολο πύλες. Να έρθη ο μαύρος τα παιδιά Μου να σκοτίση και από την αλήθεια μακρυά να τα οδηγήση. 

Ουέ!  Στους προδότες της Ορθοδοξίας.  Ουέ ! στους κηφήνες της εκκλησίας. Φριχτή θα Μου δώσουν απολογία, γιατί Με αναμιγνύουνε με την μασωνία. Η  ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ είναι ΜΙΑ και ΑΓΙΑ, είναι ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΥΡΑΝΙΑ και δεν επιδέχεται καμία νοθεία. Δεν μπορείς ούτε ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΗΣ, δεν μπορείς ούτε Ν’ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ, εάν θέλης εις τον Τριαδικό Θεό να αρέσης. Ο λόγος του Χριστού είναι διαχρονικός και δεν αλλάζει γιατί δεν παλιώνει αυτός, για κάθε εποχή είναι επίκαιρος, σωστός.  

Θα επέλθη εις την Εκκλησία μεγάλη αναταραχή, για να γίνουν επιτέλους φανερά, όσα οι άνθρωποι του σκότους εργάζονται κατά της Ορθοδοξίας, μυστικά και κρυφά. Θα γίνη μεγάλη τρικυμία, για να γίνουν φανερά τα κρύφια της κάθε καρδίας. Το επιτρέπω ο Θεός, γιατί έτσι θα επιτευχθή ο διαχωρισμός γιατί φθάνει ο θερισμός. Έχει να αναφθή μεγάλη φωτιά γιατί επλεόνασαν τα ζιζάνια τα σαπρά. Πρέπει ο σίτος Μου να μείνη καθαρός, εντελώς να καθαριστή αυτός. 

Το Πνεύμα το Άγιον στην γραφή ομιλώ, ενημέρωση θεία απ’ τον Ουρανό, για όσους να μάθουν αλήθειες ποθούν, για όσους τις σειρήνες του κόσμου αυτοί δεν ακούν. Για όσους Μου μένουν ακόμα πιστοί, με κάθε θυσία ζουν Ορθόδοξη ζωή. Τα νέα σας φέρνω απ’ τον Ουρανό, για να προετοιμάσω τον δικό Μου λαό. Μικρή είναι η ποίμνη Μου, μα πολύ εκλεκτή, ο Μέγας Ποιμένας ποιμαίνω αυτή. Παιδιά ιδικά Μου, δικοί Μου αμνοί, κοντά Μου εάν είστε, θα είστε ασφαλείς. Ουρλιάζουν και ωρύονται οι λύκοι οι βαρείς, ενάντια στην ποίμνη Μου την εκλεκτή. Θέλουν να τρομάξουν τα πρόβατά Μου, θέλουν να τ’ απομακρύνουν από κοντά Μου. Μα ποιος θα τολμήση σε Με να εναντιωθή;  Ποιος θα τολμήση ν’ αρπάξη από την στάνη Μου κάποιο δικό Μου αρνί; Άραγε ξεχνούν πόσο είναι φοβερό, να έχης εχθρό τον Τριαδικό Θεό τον Παντοδύναμο και Κραταιό;Πολύ σύντομα ιδίοις όμασι θα το δουν, πολύ σύντομα την μεγάλη Μου οργή θα δεχθούν και τότε θα κλαίνε και θα θρηνούν, μα έλεος δεν θα βρουν. 

Παιδιά ιδικά Μου εσείς κρατηθήτε και άπειρα θαύματα όλοι θα ζήτε, που θα θαυμάζετε και θ’ απορήτε, να τα χωνέψετε δεν θα μπορήτε. Όλος μαζί σας ο Ουρανός, οι Άγιοι, οι Άγγελοι, Εγώ ο Θεός. Κουράγιο, τελειώνει η δοκιμασία, σε λίγο θα ζήτε θεία μεγαλεία. Παντού θα βασιλεύει η Χάρις Μου η Θεία, παντού θα επικρατήση η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και θα δοξάζεται η Τριάς η Αγία. 

Σφραγίζω το άγιο ετούτο γραπτό, το Πνεύμα το Άγιο ο Μέγας Θεός. Αμήν και δόξα εις τον Πατέρα, τον Υιό και εις το Πνεύμα το Πανάγιο και Ιερό. +++ 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…