ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πανικός στο Μαξίμου για Άρη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 17 Μάι 2014 - 17:12

Κοκκινος συναγερμός έχει σημάνει στο Μέγαρο Μαξίμου για τον Δήμο Αθηναίων υποχρεώνοντας σε επιστράτευση της τελευταίας στιγμής ακόμα και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος προέβη σε δήλωση στήριξης για τον υποψήφιο της Συγγρού θέτοντας το δίλλημα «Άρης ή αναρχία»!

Όπως όλα δείχνουν τα μηνύματα που λαμβάνουν οι επιτελείς του κυβερνώντος κόμματος για τον υποψήφιο της ΝΔ δεν είναι και τόσο ενθαρυντικά τις τελευταίες ώρες, επιβεβαιώνοντας και τις πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το crashonline.gr

Το γεγονός ότι επιστρατεύεται ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να κάνει δήλωσει στήριξης για μία συγκεκριμένη υποψηφιότητα, αυτή του Άρη Σπηλιωτόπουλου, λίγες μόλις ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, καταδεικνύει και το μέγεθος του προβλήματος που έχει προκύψει.

Στη δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς θέτει μια σειρά διλημμάτων υπερ του Άρη Σπηλιωτόπουλου και κατά των τριών βασικών ανταγωνιστών του:
«Το δίλημμα στην Αθήνα είναι συγκεκριμένο, πολύ συγκεκριμένο. Θα αφήσουμε την πόλη στην αδράνεια και σε όσους θέλουν την αναρχία; Ή θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με στόχο καμιά ψήφος να μην πάει χαμένη, για να πάει η Αθήνα μπροστά; Προς αυτή την κατεύθυνση είναι η υποψηφιότητα του Άρη Σπηλιωτόπουλου».

Όπως φαίνεται το σχέδιο Β” της Συγγρού, που αποκάλυψε πριν λίγο το crashonline.gr, τίθεται σε εφαρμογή πολύ νωρίτερα από ότι υπολόγιζαν!

Αξίζει να σημειωθεί ότι από νωρίς το μεσημέρι ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει προβεί σε καταγγελία για παράνομη προεκλογική δραστηριότητα του Άρη Σπηλιωτόπουλου, την οποία παραδέχθηκαν από το γραφείο του Άρη.

Ενώ εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι το κείμενο που αποστέλεται με sms υπερ της υποψηφιότητας Άρη Σπηλιωτόπουλου είναι ακριβώς στην ίδια γραμμή της δήλωσης που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, πολλές ώρες αργότερα από την καταγγελία Κακλαμάνη που αποκάλυψε και το sms. Και στο sms που κυκλοφορεί από το πρωί και στη δήλωση Σαμαρά που έγινε το απόγευμα γίνεται αναφορά σε όρους όπως απουσία, αδράνεια και αναρχία και τίθενται διλληματικού χαρακτήρα ερωτήματα υπερ του κ. Σπηλιωτόπουλου!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση-καταγγελία του Νικήτα Κακλαμάνη:

«Σύμφωνα με την παρ. 4/αρ. 5 του Ν.3870/2010, κατά την ημέρα διενέργειας των εκλογών, καθώς και την παραμονή αυτής, απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις και οποιαδήποτε άλλη προεκλογική δραστηριότητα.

Σήμερα (Σάββατο 17/05), από συγκεκριμένο call center, με αριθμό 2121211007, καλούνται ψηφοφόροι να υπερψηφίσουν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και να καταψηφίσουν τον Νικήτα Κακλαμάνη.

Το επιχείρημα που χρησιμοποιούν είναι ότι δήθεν κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν πως κάθε ψήφος στον Νικήτα Κακλαμάνη μειώνει τις πιθανότητες του Άρη Σπηλιωτόπουλου να είναι στο β’ γύρο των εκλογών της Κυριακής!!!

Σήμερα, επίσης, στέλνεται προεκλογικό sms, με την επωνυμία «ΑΤΗΙΝΑ», το οποίο αναφέρει: «Η Αθήνα δεν ανέχεται άλλη απουσία, ούτε αντέχει την αναρχία. Η Αθήνα μπορεί να γίνει πόλη να ζεις, πόλη να ρθείς. Για την Αθήνα στηρίζουμε Άρη Σπηλιωτόπουλο.»

Σε επικοινωνία με την γραμματεία του κ. Σπηλιωτόπουλου, μας επιβεβαίωσαν ότι πράγματι γίνονται τηλέφωνα και αποστέλλονται sms, επιρρίπτοντας την ευθύνη στην εταιρεία παροχής των παραπάνω υπηρεσιών και ότι θα φροντίσουν να σταματήσει άμεσα η απαγορευμένη αυτή προεκλογική δραστηριότητα.

Οι παραπλανητικές αυτές αστειότητες αποτελούν βάναυση παραβίαση της προεκλογικής περιόδου και για το λόγο αυτό θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια, που προβλέπει ο παραπάνω νόμος, με καταγγελία του γεγονότος στην αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων.

Καλούμε όλες τις Αθηναίες και τους Αθηναίους να κλείσουν τα αυτιά τους σε αυτές τις παράνομες ενέργειες, ενός πανικόβλητου υποψηφίου».

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr