ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Παρ’ όλον τον θόρυβο η Δικαιοσύνη παραμένει απαθής!

ΕΛΛΑΔΑ. - 7 Ιαν 2013 - 18:29
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 4 του νόμου 3023/2002 η οικονομική ενίσχυση που αναμένεται να λάβουν τα κόμματα δίδεται για “…ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς.” Βεβαίως τα κόμματα επί έτη την χρησιμοποιούν για αλλότριους σκοπούς, όπως για παράδειγμα να
καταβάλλουν το δώρο των Χριστουγέννων στους υπαλλήλους τους. (Όσοι ιδιώτες επιχειρηματίες δεν τα κατέβαλαν απειλούνταν με φυλάκιση…)
Επειδή στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι: “Στον έλεγχο που διενεργείται κατά το άρθρο 21, εξετάζεται αν τα ποσά που χορηγήθηκαν σε κόμματα ή συνασπισμούς διατέθηκαν για δραστηριότητες της παραγράφου 1. Σε αρνητική περίπτωση, το κόμμα, ο συνασπισμός που έλαβε το ποσό υποχρεούται στην επιστροφή του.”
Πρόκειται για μία κατάφωρη παρανομία, αντίστοιχη με αυτήν των “μαϊμού” συνταξιούχων.
Λόγω της τουλάχιστον περίεργης αυτής απραξίας της Δικαιοσύνης, θεωρώ επιβεβλημένο να ευαισθητοποιηθούν δημοκράτες νομικοί και να καταθέσουν σχετική μηνυτήρια αναφορά, αφυπνίζοντας τους εισαγγελείς προκειμένου να ασκήσουν δίωξη τόσο εναντίον των υπευθύνων των κομμάτων, όσο και εναντίον αυτών που είχαν την ευθύνη να ελέγξουν την εφαρμογή του νόμου.

Ιωάννης Δέμος

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr