ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Παραπέμπεται και ο Γ.Παπαντωνίου – Θέμα χρόνου να έρθει ο φάκελος στη Βουλή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 9 Ιαν 2013 - 20:26
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Την παραπομπή σε προανακριτική επιτροπή του πρώην Υπουργού Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας Γιάννου Παπαντωνίου αποφασίζει h κυβέρνηση, βάσει των στοιχείων που έχουν ανακύψει μέχρι στιγμής από τα ποσά που έχουν βρεθεί σε διάφορους λογαριασμούς συγγενικών του προσώπων.
Aπό την στιγμή που η δικαστική έρευνα καταλήξει (είναι βέβαιο ότι έχουν προκύψει σοβαρά επιβαρυντικά στοιχεία) και στείλει τον φάκελο στην Βουλή.

Αλλά οι εξελίξεις για τον Γιάννο φαίνεται ότι είναι προδιαγεγραμμένες. Περισσότερο “προβληματικός” εμφανίζεται ένας λογαριασμός ενός συγγενικού του προσώπου εξ αγχιστείας, πάντως…

Αυτήν την ώρα συμφώνα με ασφαλείς πληροφορίες του defencenet.gr συνεδριάζει στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς,, ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος , ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και άλλα κυβερνητικά στελέχη ακριβώς με αυτό το αντικείμενο.

Πέραν από την όποια ουσία του θέματος, υπάρχει και ζήτημα πολιτικού αντιπερισπασμού σε ότι αφορά τη χθεσινή κίνηση της Χρυσής Αυγής, που θα είχε ως αποτέλεσμα να στηθεί κάλπη και για τον Γιώργο Παπανδρέου, κάτι που δεν επιθυμούσε να συμβεί η κυβέρνηση.

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr