• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτηθείτε “κύριοι” … Ο χρόνος ήδη μετράει αντίστροφα

13 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
2
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Στο τελευταίο Eurogroup το καταστροφικό για την Ελλάδα και τους Έλληνες το θλιβερό δίδυμο Σαμαρά – Στουρνάρα διάλεξαν στρατόπεδο: Το στρατόπεδο της Γερμανίας και όχι εκείνο της Κύπρου

Η Κύπρος είπε το περήφανο ΟΧΙ στα αρπακτικά της Γερμανίας και της ληστρικής συμμορίας της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας και των δανειστών και τελικά δεν καταστράφηκε, ακόμη τουλάχιστον, μετά την καταψήφιση της αισχρής απόφασης του Eurogroup για το κούρεμα των
κυπριακών καταθέσεων.

Οι απειλές περί άτακτης χρεοκοπίας δεν πτόησαν τη μικρή Κύπρο και έτσι το μικρό κυπριακό κοινοβούλιο απέρριψε την εξωφρενική και καταστροφική πρόταση του Eurogroup. Μάλιστα μετά την απόρριψη του σχετικού νομοσχεδίου η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ανακοίνωσε, ότι εντός των καθορισμένων ορίων, θα συνεχίσει την ρευστότητα των κυπριακών τραπεζών.

Ας πάμε λίγους μήνες πριν, στις δύο εκλογικές μάχες που διεξήχθησαν στην Ελλάδα. Τα κόμματα της τρικομματικής κυβέρνησης των Μερκελιστών και οι υποτελείς στο Βερολίνο αρχηγοί των κομμάτων της συγκυβέρνησης, όπως επίσης οι ντόπιοι τραπεζοκράτες, η διαπλοκή, η μιντιοκρατία, οι εκπρόσωποι του εφοπλιστικού λόμπι και οι εγχώριοι Γερμανοτσολιάδες υλοποιούσαν το απόλυτο σχέδιο κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού και υφαρπαγής της ψήφου του εκλογικού σώματος.

Κραύγαζαν ότι η Ελλάδα θα καταστραφεί, ότι θα βρεθεί εκτός ευρωζώνης, ότι θα χρεοκοπήσει αν έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ και όλα αυτά για να συγκροτήσουν και να σχηματίσουν τον κυβερνητικό μηχανισμό παρωδία και διευκολύνουν την ολοκληρωτική εφόρμηση του γερμανικού παράγοντα στην χώρα μας, την μετατροπή της Ελλάδας σε Ειδική Οικονομική Ζώνη και εργασιακό κάτεργο, την μετατροπή των Ελλήνων σε σκλάβους, αλλά και για να ολοκληρώσουν την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στο Δ΄ Ράιχ. Τελικά είναι εκείνοι, οι οποίοι κατέστρεψαν τους ομολογιούχους, που εξαθλιώνουν τους Έλληνες, που ξεπουλάν τον εθνικό πλούτο και τη δημόσια περιουσία, που παίρνουν τα σπίτια από τους Έλληνες και τους φτωχοποιούν και όχι … οι κομμουνιστές.

Στο τελευταίο Eurogroup το θλιβερό και καταστροφικό για την Ελλάδα και τους Έλληνες δίδυμο Σαμαρά – Στουρνάρα, σε συνεργασία βέβαια με τον δεξιό Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος τελικά εσύρθη στο ΟΧΙ κατόπιν της σκληρής αντιπολίτευσης που δέχθηκε, διάλεξαν στρατόπεδο: Το στρατόπεδο της Γερμανίας και όχι εκείνο της Κύπρου. Πρόδωσαν την Κύπρο και το λαό της, αλλά και για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι είναι αναξιόπιστοι και ότι εμπαίζουν τον ελληνικό λαό.

Μάλιστα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, για τον οποίο η ελληνική ιστορία επιφυλάσσει μια θέση στις πιο μαύρες σελίδες της, ένας εκ των αρχιτεκτόνων της καταστροφικής, όπως εξελίσσεται, ένταξης της Ελλάδας στην Οικονομική Νομισματική Ένωση, ο άνθρωπος των τραπεζών και του γερμανικού οικονομικού κατεστημένου, χωρίς ντροπή και χωρίς συναίσθηση της πραγματικότητας, δήλωσε ότι η απόφαση του Eurogroup ήταν η λιγότερο κακή για τον κυπριακό λαό.

Από κοντά και ο γερμανόφιλος και μερκελιστής πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συνεργάτες του οποίου διαρρέουν τώρα τη δυσφορία του για τους χειρισμούς του Κυπρίου Προέδρου, αφουγκραζόμενοι την γενική κατακραυγή της ελληνικής κοινωνίας.

Η Κύπρος έστειλε ένα ακόμη μήνυμα: Κύριε Σαμαρά και Στουρνάρα, κύριοι Μερκελιστές της κυβέρνησης: ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση, η οποία θα λειτουργεί και θα δρα υπέρ των συμφερόντων του λαού της και υπέρ των εθνικών συμφερόντων.

Ο χρόνος ήδη μετράει αντίστροφα …

Periodista
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Αντρέας Μαρτσιλιάνο: Φωνὴ βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ… Ο πόλεμος μεταξύ Ευρώπης & Ρωσίας, θα διαρκέσει το πολύ μισή ώρα… & η ώρα Πλησιάζει
ΔΙΕΘΝΗ

Αντρέας Μαρτσιλιάνο: Φωνὴ βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ… Ο πόλεμος μεταξύ Ευρώπης & Ρωσίας, θα διαρκέσει το πολύ μισή ώρα… & η ώρα Πλησιάζει

by admin
3 ώρες ago
ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Έκοψε την Ντόρα – Μαζική αντίσταση για ταυτότητες!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Έκοψε την Ντόρα – Μαζική αντίσταση για ταυτότητες!

by admin
7 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (21/7/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (21/7/2026)

by admin
16 ώρες ago
«Έρχεται το Ρέμπελο»: Η Προφητική Προειδοποίηση για τις Εξεγέρσεις και τη Μεγάλη Κάθαρση. Κύματα Γεγονότων και Μεγάλοι Σεισμοί
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

«Έρχεται το Ρέμπελο»: Η Προφητική Προειδοποίηση για τις Εξεγέρσεις και τη Μεγάλη Κάθαρση. Κύματα Γεγονότων και Μεγάλοι Σεισμοί

by admin
1 ημέρα ago
Next Post

Η Κύπρος έδειξε το δρόμο: Όλοι στο Σύνταγμα στις 31 του Μάρτη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ· Στην συμμορία Σημίτη – Τσοχατζόπουλου ο υπουργός Χάσικος που έκανε την εκβιαστική δήλωση στο MEGA!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr