ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Peskov: εξτρεμιστές μπορούν να ακολουθήσουν τους παρατηρητές στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk και του Lugansk

ΔΙΕΘΝΗ. - 20 Οκτ 2017 - 23:00
Loading...

© RIA Novosti / Sergey Guneev Ντμίτρι Πεσκόφ. Φωτογραφία αρχείου
ΜΟΣΧΑ, 20 Οκτωβρίου – RIA Novosti.  Η Μόσχα φοβάται ότι μετά την αποστολή παρατηρητών στα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας ενδέχεται να ακολουθηθούν από Ουκρανούς στρατιώτες και εξτρεμιστικά

αποσπάσματα, δήλωσε ο  εκπρόσωπος του Προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Την παραμονή κατά τη διάρκεια της τελικής συνόδου ολομέλειας της διεθνούς συζήτησης του  club «Valdai» ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι η Μόσχα ανησυχεί ότι σε περίπτωση κλεισίματος των συνόρων μεταξύ της Ρωσίας και των  αποσχισθεισών  Λαϊκών  Δημοκρατιών στα ανατολικά της Ουκρανίας για την επίλυση των πολιτικών ζητημάτων, η τραγωδία θα μπορούσε να συμβεί στην περιοχή του  Donbass, όπως αυτή που συνέβη στη Σρεμπρένιτσα.

«Και εδώ κανείς δεν θα είναι ασφαλισμένος από την έναρξη  των επόμενων τραγικών γεγονότων», είπε.
Ο Πέσκοφ συμφώνησε ότι ο ανεξάρτητος έλεγχος θα μπορούσε να σώσει τη Ρωσία από τις κατηγορίες ότι είναι χώρα επιθετική , αλλά πρόσθεσε ότι τα συμφέροντα των κατοίκων του Donbass είναι σοβαρότερα  από αυτό.
‘Είναι, αλλά δεν θα σώσει τους κατοίκους του  Donbass από μια θνητή απειλή, το  οποίο είναι πολύ πιο σημαντικό ‘, δήλωσε ο  Γραμματέας Τύπου του Προέδρου.

«Λοιπόν, ας μην ξεχνάμε ότι, και πάλι, στην προκειμένη περίπτωση, η πηγή μας είναι οι συμφωνίες του Μινσκ, οι διατάξεις που υποδεικνύονται και η σειρά των διατάξεων αυτών, η οποία είναι επίσης εξαιρετικά σημαντική και όσον αφορά τη ακολουθία, ας μην ξεχνάμε ότι η πρόσβαση στα σύνορα κάποιου ήταν, στην πραγματικότητα, ένα από τα τελευταία σημεία «, πρόσθεσε.

https://ria.ru

tokoutsavaki.blogspot.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter