ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πεθαίνοντας στο Κουρδιστάν: 25 Τούρκοι στρατιώτες και 4 αστυνομικοί νεκροί από επιθέσεις του ΡΚΚ μέσα σε δύο ημέρες! (vid)

ΔΙΕΘΝΗ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΥΤΜΑΛΙΔΗΣ. - 17 Σεπ 2015 - 20:40
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Το ΡΚΚ ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα των τελευταίων ημερών από τις πρόσφατες επιθετικές ενέργειές του: 25 Τούρκοι στρατιώτες και 4 αστυνομικοί σκοτώθηκαν από τους Κούρδους μαχητές.
HAKKARİ
Οι μαχητές χτύπησαν φάλαγγα τουρκικών οχημάτων που κατευθύνονταν από το Van στο Hakkari. Καταστράφηκε ολοσχερώς ένα τεθωρακισμένο όχημα σκοτώνοντας τρεις στρατιώτες και τραυματίζοντας άλλους δύο.
Η ενέργεια έλαβε χώρα ως αντίποινα για τις δολοφονίες των κατοίκων της Cizre.
Δύο φυλάκια που βρίσκονταν μεταξύ των χωριών Şaite και Sekran στο Hakkari στην Yüksekova καταστράφηκαν ολοκληρωτικά από τους μαχητές του ΡΚΚ
Σε άλλη ενέργεια στην ίδια περιφέρεια καταστράφηκε τουρκικό τεθωρακισμένο όχημα χωρίς να γίνει γνωστός ο αριθμός των τουρκικών απωλειών.
ZAP
Δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στην οροσειρά του ΖΑΡ στα σύνορα με Ιράκ.
ŞIRNAK
Οι μαχητές του ΡΚΚ κατέστρεψαν τουρκικό φυλάκιο στο χωριό Pirosa στην επαρχία Beytüşşebap.
AMED
Σε ανίτιποινα για ότι συμβαίνει στην Cizre Κούρδοι μαχητές χτύπησαν στρατιώτες στην φυλακή του Χάζρο σκοτώνοτας τρεις και καταστρέφντας ένα τεθωρακισμένο όχημα.
Τέσσερις αστυνομικοί σκοτώθηκαν και άλλος ένας τραυματίστηκε κατά την διάρκεια συγκρούσεων στο Αμεντ
Οι μαχητές χτύπησαν με όλμους ακόμα και το κτίριο του Περιφερειάρχη και έδρα της τουρκικής ταξιαρχίας σκοτώνοντας 7 στρατιώτες και τραυματίζοντας άλλους δύο.
Επίθεση στο αστυνομικό τμήμα του Fatih στην πόλη Amed τραυμάτισε δεκάδες αστυνομικούς άγνωστος ο αριθμός των απωλειών.
Οι συνολικές απώλειες των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας εντός δό ημερών μόνο, τρομάζουν και γιατί δείχνουν το πόσο εμπειροπόλεμοι, σκληροτράχηλοι και προετοιμασμένοι είναι οι Κούρδοι μαχητές, αλλά και για το πόσο υπερεκτιμημένος είναι ο τουρκικός Στρατός.
Αυτή τη στιγμή η γειτονική χώρα δεν αντιμετωπίζει ένα απλό εσωτερικό πρόβλημα το κουτί της “Πανδώρας” άνοιξε με ευθύνη του Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος επεδίωκε εκλογικά οφέλη που όμως απ’οτι φαίνεται είτε τώρα είτε πιο μετά θα στοιχήσουν κομμάτια εδάφους από την χώρα του.
 

 

pronews.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…