ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ποιοι κάνουν λόγο για στρατιωτικοποίηση της ΕΕ-Στο βάθος η δημιουργία του Ευρωστρατού (Βίντεο)

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 10 Απρ 2018 - 21:58
Loading...

Η ολοκλήρωση της ΕΕ προϋποθέτει πλέον και την στρατιωτικοποίησή της,

μέσω της αύξησης των δαπανών για στρατιωτικούς εξοπλισμούς και την ενίσχυση του συντονισμού και της συνεργασίας των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, ενώ τον τόνο στην στρατιωτικοποίηση της Ευρώπης δίνουν οι ευρωπαϊκές πολεμικές βιομηχανίες, σημείωσε ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ, Νίκος Χουντής.

Καταλήγοντας, ο Νίκος Χουντής υπογράμμισε ότι «το νέο κύμα στρατιωτικών εξοπλισμών που προωθείται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, θα σημάνει νέες πιέσεις στους κρατικούς προϋπολογισμούς και κατ’ επέκταση στα λαϊκά εισοδήματα

ΣΧΟΛΙΟ: Ο κύριος Χουντής μας λέει αυτό που ήδη ξέρουμε: Έχουν σκοπό να προωθήσουν την δημιουργία του Ευρωστρατού, αλλιώς γιατί να γίνεται λόγος για αύξηση των δαπανών;

Ο Κώστας Ήσυχος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ, κατηγόρησε την πολιτική ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι «με την ιμπεριαλιστική της πολιτική ενισχύει τη γενίκευση των περιφερειακών πολέμων» και επισήμανε την ανάγκη «να αναπτυχθεί ένα κίνημα ειρήνης που να βάζει φραγμούς στους πολεμικούς και ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς της ΕΕ.

Αναφερόμενος στην ελληνική κυβέρνηση, την κατηγόρησε ότι με την εξωτερική της πολιτική και τις συμφωνίες που συνάπτει με τις ΗΠΑ, δεσμεύει την Ελλάδα σε ΝΑΤΟικά μνημόνια, μέσω της αναβάθμισης της βάσης στη Σούδα και τη δημιουργία νέων αμερικανικών βάσεων, όπως στην Αλεξανδρούπολη.

Στην εκδήλωση που είχε θέμα «ΕΕ: Η Τρέχουσα Ατζέντα – ‘Αμυνα, Στρατιωτικοποίηση, Βιομηχανία Όπλων και η Ευρώπη Φρούριο», συμμετείχαν ευρωβουλευτές, πολιτικές οργανώσεις, επιστήμονες και εκπρόσωποι μη κυβερνητικών οργανώσεων και κινημάτων που εναντιώνονται στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς. ΣΧΟΛΙΟ: Δεν συμμετείχαν τυχαία άτομα.

Σημείωση:

Πέρα από το ότι στην  συγκεκριμένη εκδήλωση ειπώθηκαν πολλά σχετικά με την αύξηση των στρατιωτικών δαπανών ειπώθηκε και κάτι άλλο: Σχεδιάζουν να φτιάξουν Ευρωστρατό ώστε να επιτευχθεί η Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Να είστε σίγουροι ότι αν η Ευρώπη συνεχίσει να υπάρχει, θα δούμε την κατάργηση των εθνικών στρατών και φυσικά και των Εθνών (Αυτό στην ουσία έχει γίνει ήδη).

Τι είχε πει η κυρία Μπενάκη:

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter