• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτικοί αρχηγοί σε Τσίπρα: Μην πας σε πρόωρες εκλογές

11 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Να αποκρυπτογραφήσουν τις προθέσεις του πρωθυπουργού επιχείρησαν οι πολιτικοί αρχηγοί κατά τη διάρκεια του γεύματος στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζήτημα να μην γίνουν εσπευσμένα εκλογές, αν δεν θα έχει ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση του νέου προγράμματος και δεν ξεκινήσουν οι συνομιλίες για τη διαμόρφωση οδικού χάρτη για την ρύθμιση του χρέους, τέθηκε επί τάπητος στις συνομιλίες.

Ωστόσο ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε αινιγματικός και απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας.

Στον κ. Τσίπρα επισημάνθηκε πώς μπορεί να αξιοποιήσει τη μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία των 230 βουλευτών για να ψηφιστούν νομοσχέδια σημαντικών μεταρρυθμίσεων και να μην αιφνιδιάσει η κυβέρνηση με επίμαχα νομοσχέδια, όπως το αναμενόμενο για τη Παιδεία.

Επίσης κατα την διάρκεια του γεύματος εθίγη και το ζήτημα με τη στάση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου με ενθάρρυνση προς τον πρωθυπουργό να προχωρήσει σε σχετικές πρωτοβουλίες.

Έγινε ακόμη γνωστό ότι η κ. Γεννηματά ζήτησε από τον κ. Τσίπρα να εκλείψουν πλήρως γεγονότα στοχοποίησης από κυβερνητικά στελέχη προς την αντιπολίτευση.

Το παρασκήνιο

Πρώτος έφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο, λίγα λεπτά πριν τις 14:00, ο κ. Αθανάσιος Παφίλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος, λόγω της απουσίας του ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα σε περιοδεία στη Σύρο, ο οποίος, μιλώντας με δημοσιογράφους, δήλωσε ότι προσήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο αποκλειστικά για την Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, επαναλαμβάνοντας ότι «δεν υπογράψαμε, δεν συμφωνούμε και δεν θεωρούμε ότι υπάρχει λόγος νέας σύσκεψης Πολιτικών Αρχηγών».

Αμέσως μετά, στις 14:00, προσήλθε στην αίθουσα του Προεδρικού Μεγάρου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ακολούθως ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος είχε και μια ενδιαφέρουσα στιχομυθία με τον κ. Μεϊμαράκη, στον οποίο ανέφερε ότι «μαζί σου υπάρχει καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας».

Στη συνέχεια, εισήλθε στην αίθουσα και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος σε σύντομη συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι «η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει αυτοκαθαιρεθεί» και τόνισε ότι αναμένουμε από τον Πρωθυπουργό πρωτοβουλίες και κινήσεις σχετικά με το θέμα της Προέδρου της Βουλής.

Ακολούθως έφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Φώφη Γεννηματά, η οποία και κάθισε ανάμεσα στους κ.κ. Μεϊμαράκη και Παφίλη.

Στα επόμενα λεπτά έφθασε και ο πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, αφού χαιρέτησε τους Πολιτικούς Αρχηγούς και τον κ. Παφίλη, στράφηκε προς τον κ. Θεοδωράκη αναφερόμενος στο μαύρισμά του, για να λάβει την απάντηση από εκείνον ότι «είναι από το σκούτερ».

«Άρα είναι το μαύρισμα της οικοδομής», συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.

Τελευταίος στην αίθουσα εισήλθε, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά λόγω της ημέρας, εξήρε τη στάση τους όλο αυτό το διάστημα, υπογραμμίζοντας πως «ό,τι διαφορές και αν υπάρχουν, αποδείξατε όλο αυτό το διάστημα ότι αρθήκατε στο ύψος των περιστάσεων» και αυτό, όπως σημείωσε, το αναγνωρίζει και ο Ελληνικός Λαός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μενού του γεύματος ήταν λιτό και καλοκαιρινό και περιελάμβανε χταπόδι ξυδάτο, λαυράκι, τούρτα παγωτό και λευκό κρασί.

newsbomb

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Το πρόγραμμα της “Εθνεγερσία” καταρτίστηκε με γνώμονα την επιβίωση του ελληνικού λαού και της Ελλάδας.
Slider

Το πρόγραμμα της “Εθνεγερσία” καταρτίστηκε με γνώμονα την επιβίωση του ελληνικού λαού και της Ελλάδας.

by admin
3 ώρες ago
Σοκ: Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Δ. Αβραμόπουλο, ερευνούν το Qatargate – «Δεν έχω να κρύψω τίποτα», απαντά
Slider

Σοκ: Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Δ. Αβραμόπουλο, ερευνούν το Qatargate – «Δεν έχω να κρύψω τίποτα», απαντά

by admin
17 ώρες ago
BINTEO-ΒΟΜΒΑ ΔΡΥΜΙΩΤΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ»
Slider

BINTEO-ΒΟΜΒΑ ΔΡΥΜΙΩΤΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ»

by admin
2 ημέρες ago
ΚΟΥΒΕΛΑΣ: «Έρχονται μεγάλες εξελίξεις» – Η προειδοποίησή του
Slider

ΚΟΥΒΕΛΑΣ: «Έρχονται μεγάλες εξελίξεις» – Η προειδοποίησή του

by admin
3 ημέρες ago
Next Post
Deutsche Welle: Η Τουρκία σε κρίσιμο σταυροδρόμι – PKK και Ισλαμικό Κράτος απειλούν το εσωτερικό της

Deutsche Welle: Η Τουρκία σε κρίσιμο σταυροδρόμι - PKK και Ισλαμικό Κράτος απειλούν το εσωτερικό της

Τσίπρας και Νικολούδης ξεδιπλώνουν την επιχείρηση σοκ και δέος

Τσίπρας και Νικολούδης ξεδιπλώνουν την επιχείρηση σοκ και δέος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr