ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η πολιτική ορθότητα κατέστρεψε την κοινωνία (Βίντεο)

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 4 Μαρ 2018 - 13:15
Loading...

Στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας έχουν γίνει πολλά άσχημα πράγματα.

Φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε σωστό μόνο ότι είναι σύμφωνο με την «πολιτική» νομενκλατούρα. Η κουλτούρα της Νέας Τάξης έχει μολύνει την κοινωνία και αυτό είναι φανερό.

Η παράλογη εμμονή που έχουν ορισμένοι κύκλοι με την λεγόμενη πολιτική ορθότητα, έφερε πολλέςαλλαγές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η είδηση ότι μια από τις πιο γνωστές εταιρίες ρούχων θα αλλάξει το λογότυπό της. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η εν λόγο εταιρία, δεν είναι δυνατόν να έχει σαν σύμβολο τον κροκόδειλο γιατί αυτό είναι ρατσιστικό απέναντι στα ζώα.

Δείτε το βίντεο:

Τι άλλο θα ακούσουμε και τι άλλο θα δούμε αναρωτιέται ο λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε φτάσει σε αυτό το άσχημο σημείο και κανείς να μην αντιδρά. Η σημερινή κοινωνία, μπορεί να χαρακτηριστεί σκληρόκαρδη (με τους ανθρώπους) και εγκάρδια με τα ζώα. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την κίνηση μιας αστυνόμου η οποία έδιωξε έναν άστεγο από γνωστό κατάστημα. Αν όμως μέσα στο «φαστφουντάδικο» έμπαινε ένας σκύλος κανένας δεν θα φώναζε την αστυνομία και πιθανότατα θα έδιναν στον σκύλο να φάει.

Φτάσαμε στο σημείο τα ζώα να έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους ανθρώπους. Η ανθρωπιά κοντεύει να χαθεί στις μέρες μας και το γεγονός που είδατε παραπάνω δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας.

Ζούμε σε μια κοινωνία άρρωστη και σχεδόν απάνθρωπη και αυτό είναι φανερό σε όλες τις χώρες του κόσμου, δεν είναι τοπικό φαινόμενο δηλαδή.

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter