ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 4 Μ.Μ: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 13 Δεκ 2012 - 18:59

Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» εχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο Συνέδριο που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ», με θέμα: «Η ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ θα ελευθερώσει την Ελλάδα.»

Σκοπός του Συνεδρίου αυτού δεν είναι να διατυπωθούν για άλλη μια φορά, οι χιλιοειπωμένες διαπιστώσεις της δυσμενούς κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια.
Σκοπός είναι να διατυπωθούν επιτέλους ουσιαστικές λύσεις στα σημερινά μας αδιέξοδα. Λύσεις απτές και χειροπιαστές. Λύσεις πραγματικές και όχι ουτοπικές. Λύσεις που πηγάζουν από τις ρίζες του Ελληνισμού.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, στις 4:00μμ, στο Αμφιθέατρο του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

ΠΗΓΗ

Σχετικό θέμα
ΚΙ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ «ΟΧΙ» ΣΤΗ ΜΑΣΩΝΙΑ!

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr