ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το «πορτραίτο» της κας Φωτεινής Τομαή (πρώην κας Κωνσταντοπούλου) υποψήφιας Ευρωβουλευτίνας με την… ΝΔ!!!

ΕΛΛΑΔΑ. - 8 Μάι 2014 - 9:18
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

[….] Ψηλή, ξανθιά, όμορφη, με τα λαμπερά μάτια και το δέρμα καμέλιας των κοριτσιών της Κωνσταντινούπολης πήρε τ’ όνομα και τις χάρες όλες της Γιαγιάς Φωτεινής. Σαν κι εκείνη ξέρει να διηγείται ιστορίες που άλλαξαν τη μορφή του κόσμου, να τις βάζει στο χαρτί και να δρέπει δάφνες και συγχαρητήρια, απόλυτα δικαιολογημένα.

[….] κράτησε όλο το άρωμα των εποχών που της μετέδωσαν οι δικοί της, στην αστική οικογένεια που ανατράφηκε και πάντα τιμά….

[….] έχει, με δική της επιμέλεια και του Πανεπιστημίου Αθηνών, κυκλοφορήσει ιστορικές μελέτες και συλλογές έγγραφων για τη Δωδεκάνησο για τη ζωή των Ελλήνων Εβραίων και για την ίδρυση και θεμελίωση του νεώτερου ελληνικού κράτους. Συγχρόνως αρθρογραφεί στον ημερήσιο αθηναϊκό Τύπο και στη δική μας «Kathimerini». Κι είναι πάντα δίπλα στον αγαπημένο της σύζυγο, τον Νίκο Kωνσταντόπουλο, τον πρόεδρο του Συνασπισμού….

[….] Και νερό να ’μαστε κάπου θα ’χαμε βρει γωνιά να ειρηνέψουμε», έλεγε η Γιαγιά Φωτεινή. «Oι φωτογραφίες του γάμου της, που τον ευλόγησε ο Πατριάρχης έδειχναν όλο τον πλούτο και την αίγλη της οικογένειας….

==== ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ:
== Το πρόβλημα που λέγεται Φωτεινή Τομαή
http://www.cohen.gr/newsite/index.php?option=com_content&view=article&id=2682:2013-03-11-06-52-52&catid=69:2011-03-21-15-02-30&Itemid=78

== Τομαή- Κωνσταντοπούλου: Απαράδεκτη και προδοτική η στάση του ΣΥΡΙΖΑ
Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Φωτείνη Τομαή- Κωνσταντοπούλου στονΣΚΑΪ.

http://www.skai.gr/news/politics/article/256446/tomai-konstadopoulou-aparadekti-kai-prodotiki-i-stasi-tou-suriza/#ixzz3165N3Mnt

== Μια ιδιαίτερη συνάντηση μεταξύ Φωτεινής Τομαή και Σαμπιχά Σουλεϊμάν
http://www.paraskhnio.gr/synantisi-foteinis-tomai-kai-sampixa/

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Έεεεε Ρε γλέντια Μπαχλέμπικα!!!!!!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr