• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πράσινο φως» για απαγόρευση της Χρυσής Αυγής λοιπόν…

13 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google


Η έκθεση έρχεται να φορτίσει την ατμόσφαιρα και να προκαλέσει διχασμό ανάμεσα σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι δεν είναι δυνατόν ένα ποσοστό περί το 10% του ελληνικού πληθυσμού να μην εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο και όσους ζητούν να τεθεί το κόμμα εκτός νόμου.

Όλα αυτά είναι δημιούργημα – και απότοκο – της απουσίας οργανωμένου και αποτελεσματικού κράτους στη χώρα μας, αφού το προφανές, η επιβολή των νόμων και της τάξης ώστε να μη συζητούμε καν για απαγορεύσεις πολιτικών κομμάτων, απλά δεν μπορεί όπως φαίνεται να εφαρμοστεί στην Ελλάδα. Για μια ακόμη φορά, η χώρα γίνεται λόγω ανικανότητας της πολιτικής τάξης που την κυβερνά δακτυλοδεικτούμενη, ως η χώρα του «κάνω ότι μου γουστάρει», κάτι που αφορά και τα δυο άκρα του πολιτικού φάσματος.

Αυτή είναι η γνώμη του «defence-point.gr», την έχει εκφράσει ευθαρσώς από την αρχή και δεν αλλάζει. Στις σύγχρονες δημοκρατίες δεν είναι δυνατόν να δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις. Το ποιος παρανομεί είναι παντελώς άσχετο με τον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχεται. Μια τέτοια απλή παραδοχή φθάνει για να επιλύσει το πρόβλημα, αρκεί να γίνει το αυτονόητο, η εφαρμογή των νόμων.

Κι εάν υπάρχει όντως ζήτημα «συμμαχίας» της αστυνομίας με την όποια αριστερή ή δεξιά «Αυγή», Χρυσή, Ασημένια ή Χάλκινη, εάν υπάρχει πολιτική βούληση επιλύεται, στέλνοντας όσους παρανομούν στα σπίτια τους και προσλαμβάνοντας άλλους, ίσως πιο ικανούς και – επιτέλους – εκπαιδευμένους, να υπερασπιστούν τους Έλληνες πολίτες, τον νόμο και το σύνταγμα, από τον οποιονδήποτε (το τονίζουμε) τα καταπατά. πρώτα όμως πρέπει να αποφασίσουμε τι είναι νόμιμο και τι όχι.

Το βέβαιο είναι ότι άλλη μια κυβέρνηση σε αυτόν τον τόπο, αποδεικνύεται ανίκανη να χαράξει μεταναστευτική πολιτική. Το όποιο 10% του όποιου κόμματος έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πιστεύει και να προπαγανδίζει το «έξω όλοι οι μετανάστες». Εξίσου όμως δικαίωμα έχουν να προπαγανδίζουν και αντίπαλοι του άλλου άκρου να λένε «αφήστε όλους τους μετανάστες να μπουν».

Επειδή όμως ως συνήθως η λογική (εθνική, οικονομική, ανθρωπιστική κ.λπ.) οδηγεί στη μέση οδό κι επειδή δεν είναι δυνατόν οι μειοψηφίες να επιβάλλουν τις απόψεις τους δια της βίας (για να μην αναφέρουμε ότι χτίζονται πολιτικές καριέρες και εξασφαλίζονται χρήματα με τέτοια συνθηματολογία), γι’ αυτό την ευθύνη φέρουν ακέραια αυτοί που κυβερνούν, ασχέτως του αν συμφωνεί κανείς ή διαφωνεί με όσα υποστηρίζει η όποια αντιπολίτευση.

Τους κανόνες που μπορούν να ισχύσουν σε ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό, ευνομούμενο κράτος, έχει υποχρέωση να τους θεσπίσει η κυβέρνηση και το κράτος να τους περιφρουρήσει. Αντί αυτού, βλέπουμε τα αποτελέσματα. Δεν θα πούμε και συγχαρητήρια λοιπόν στους κυβερνώντες, ούτε θα δώσουμε συγχωροχάρτι σε όσα εγκληματικά έγιναν ή επιβλήθηκαν από το εξωτερικό στο παρελθόν και πέρασαν είτε από βλακεία, είτε από ιδεοληψία…

Είναι μεγάλη προσβολή για τη χώρα που φέρει την τιμή της γενέτειρας της Δημοκρατίας, να δέχεται τέτοιου είδους υποδείξεις από αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όποιος δεν το καταλαβαίνει, απλώς προσθέτει άλλη μια απόδειξη στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ως χώρα και ως κοινωνία. Και αντί να αισθανόμαστε προσβεβλημένοι με αυτές τις εξελίξεις, σπαρασσόμαστε μεταξύ μας βλέποντας το «δέντρο» και χάνοντας το «δάσος».

defence-point
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Έκοψε την Ντόρα – Μαζική αντίσταση για ταυτότητες!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Έκοψε την Ντόρα – Μαζική αντίσταση για ταυτότητες!

by admin
14 ώρες ago
ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Σταλινική στρατηγική από την Κοβέσι! Αποκάλυψη τώρα για τις τελευταίες δύο εβδομάδες!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Σταλινική στρατηγική από την Κοβέσι! Αποκάλυψη τώρα για τις τελευταίες δύο εβδομάδες!

by admin
2 ημέρες ago
Γεώργιος Αποστολάκης: Κυβέρνηση ειδικού σκοπού για τη λογοδοσία; Χωρίς κάθαρση, νέα αρχή δεν υπάρχει!
Slider

Γεώργιος Αποστολάκης: Κυβέρνηση ειδικού σκοπού για τη λογοδοσία; Χωρίς κάθαρση, νέα αρχή δεν υπάρχει!

by admin
4 ημέρες ago
Παρέμβαση βόμβα από Musk για Κασιδιάρη: Διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα, κουρέλι η Δικαιοσύνη – Τρέμουν τους πατριώτες
Slider

Παρέμβαση βόμβα από Musk για Κασιδιάρη: Διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα, κουρέλι η Δικαιοσύνη – Τρέμουν τους πατριώτες

by admin
5 ημέρες ago
Next Post

ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΑΛΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ : '' ΜΠΡΑΒΑΚΙΑ , ΜΠΡΑΒΑΚΙΑ ....!!!! SUPER ...!!!! ''‏

Σέλινο : Ένας σημαντικός σύμμαχος στο πιάτο μας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr