• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Προεόρτια «τουρκικών ελιγμών» πριν το τελικό χτύπημα: Mας εγκαλούν οι Τούρκοι για την μουσουλμανική μεινότητα – Κάτι σοβαρό και επικίνδυνο έρχεται

8 έτη ago
in ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Από τα Ίμια στην …Δυτική Θράκη μας πάνε οι νέο-οθωμανοί Τούρκοι που απειλούν την χώρα μας από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο και την Κύπρο σε ένα προσχεδιασμένο σενάριο  συνεχών προκλήσεων .

Ο Τούρκος αναπληρωτής πρωθυπουργός Χακάν Τσαβούσογλου, λόγω της Εθνικής Ημέρας (29 Ιανουαρίου) Αντίστασης στην Τουρκία…. δήλωσε πριν λίγo με περίσσεια προκλητικότητα για την μουσουλμανική μειονότητα στην Δυτική Θράκη:   «Συγγνώμη, δεν μπορούμε να αποκαλέσουμε  τους συμπατριώτες μας ακόμα στη μειονότητα της Δυτικής Θράκης όπως απαιτείται , λόγω των διεθνών κανόνων . Τα βήματα που πρέπει να ληφθούν σε κάθε σύγχρονη χώρα σε αυτό το σημείο είναι πολλά. Θα ήθελα να εκφράσω προς την Ελλάδα ότι αναμένουμε πολλά βήματα προς τα εμπρός» .

Προεόρτια «τουρκικών ελιγμών» πριν το τελικό χτύπημα: Mας εγκαλούν οι Τούρκοι για την μουσουλμανική μεινότητα – Κάτι σοβαρό και επικίνδυνο έρχεται - Εικόνα0

Ο ίδιος , έκανε μια αποκάλυψη στο πλαίσιο της ημέρας αυτής που εορτάζεται στην Τουρκία… «η   Δυτική Θράκη συμβολίζει τον αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα από επιθέσεις κατά της ταυτότητας των Τούρκων κατοίκων της», δήλωσε ο  Τσαβούσογλου σήμερα.

«Η ημέρα αντίστασης, την τιμούμε με σεβασμό , «εγώ ικετεύω την ημέρα αυτή για ενότητα και  συντροφικότητα . Δυστυχώς δεν χρησιμοποιούμε για τους ομοεθνείς μας  στη Δυτική Θράκη ακόμη το όνομα «Τούρκοι», όπως απαιτείται από την συνθήκη της Λωζάνης  .

Θέλω να εκφράσω όμως ότι περιμένουμε όπως σε κάθε σύγχρονη χώρα,  να υλοποιηθούν τα σωστά  βήματα από τους  γείτονές μας τους  Έλληνες σε αυτό το σημείο.

Η  ανάγκη της φιλίας των δύο χωρών ούτως ή άλλως πρέπει να εμπεριέχει τον αμοιβαίο σεβασμό , και δεν θα πρέπει να έχει εξαίρεση την εγγύηση  όλων των θεμελιωδών δικαιωμάτων του κάθε πολίτη», είπε ο ίδιος .

Την ίδια στιγμή ο  Τούρκος πρόεδρος Ρ.Ερντογάν και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Κιλιντσάρογλου παίζουν ένα πολύ « πονηρό παιχνίδι» εις βάρος της Ελλάδος,  με την αναζήτηση «οποιαδήποτε παρατυπίας» κατά τους ίδιους στα αρχεία της συνθήκης της Λωζάνης για να το  χρησιμοποιήσουν ως πρόσχημα για πίεση ή πολεμική πρόκληση κατά της χώρας μας για το καθεστώς των νησιών του Αιγαίου.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδωσε εντολή σε Τούρκους ειδικούς εμπειρογνώμονες να εξετάσουν τα αρχεία της ομώνυμης  συνθήκης, για την κυριότητα των 18 ελληνικών  νησιών,  που σύμφωνα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έχει καταλάβει η Ελλάδα.

Στη Νικομήδεια, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε ότι ετοιμάζει φάκελο με ιστορικά αρχεία για τη Συνθήκη της Λωζάννης, που θα φέρουν σε δύσκολη θέση το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), του οποίου ηγείται ο Κιλιτσντάρογλου.

Οπως γίνεται κατανοητό, Ερντογάν και Κιλιντσάρογλου θα ψάξουν για «παρατυπίες» στην Συνθήκη της Λωζάνης εις βάρος της Ελλάδας, αναζητώντας νομικά ερείσματα κατά της Ελλάδος.

Αυτό που ετοιμάζει ο νέος  Τούρκος σουλτάνος μαζί με τον ανύπαρκτο Κιλιτσάρογλου είναι η αναθεώρηση της συνθήκης αυτής εις βάρος της Ελλάδος , με οποιοδήποτε τρόπο , για να γίνει πιστευτή…. τουρκική μελλοντική προκλητικότητα  από την διεθνή κοινότητα.

Με την Ελλάδα «πρέπει» να βρεθεί νομικό πάτημα για να γίνει ότι ….είναι  να γίνει από τουρκικής πλευράς, αυτό φαίνεται πλέον δια γυμνού οφθαλμού .

Με λίγα λόγια όμως,  μας εγκαλούν …ποιοι…οι Τούρκοι που έχουν διώξει με πογκρόμ χιλιάδες Έλληνες από την Κωνσταντινούπολη και την Σμύρνη και πράττουν τα χίλια μύρια σε Συρία , Ιράκ.

Προεόρτια «τουρκικών ελιγμών» πριν το τελικό χτύπημα: Mας εγκαλούν οι Τούρκοι για την μουσουλμανική μεινότητα – Κάτι σοβαρό και επικίνδυνο έρχεται - Εικόνα1

Το άσχημο είναι ότι η διεθνή κοινότητα ( Ρωσία-ΗΠΑ) πέρα από λόγια δεν κάνουν τίποτε άλλο . Οποιαδήποτε άλλη χώρα αν ήταν στην θέση της Τουρκίας θα την είχαν «εξαφανίσει» από τον χάρτη οι δυτικοί …η Τουρκία όμως έχει ένα διαρκές και μόνιμο …..άσυλο.

Η ελληνική κυβέρνηση σε ένα κρεσέντο ανευθυνότητας έχει φέρει την χώρα με τόσα ανοικτά «μέτωπα» με ΠΓΔΜ, Αλβανία και Τουρκία σε οριακό σημείο , με σκοπό να δεχθεί τα σχέδια της νέας τάξης σε όλα τα εθνικά ζητήματα .

Επαναλαμβάνουμε ότι οι αριστεροί της κυβέρνησης είναι λίαν επικίνδυνοι και άκρως απρόβλεπτοι σε όλα τα ζητήματα που αφορούν όλους τους Έλληνες και αυτό θα στοιχίσει πιθανόν στην ίδια την χώρα .

ΠΗΓΗ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ελλάδα: Εξωτερική απειλή και εσωτερική αδυναμία – Η ανάλυση Μωραΐτη για τη “Γαλάζια Πατρίδα”, τα 12 μίλια, και την ανάγκη εθνικής στρατηγικής
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελλάδα: Εξωτερική απειλή και εσωτερική αδυναμία – Η ανάλυση Μωραΐτη για τη “Γαλάζια Πατρίδα”, τα 12 μίλια, και την ανάγκη εθνικής στρατηγικής

by admin
3 εβδομάδες ago
Σε ΑΜΟΚ οι Τούρκοι με χάρτη της ΕΕ που δείχνει την Ελλάδα στα 12 ναυτικά μίλια!
Slider

Σε ΑΜΟΚ οι Τούρκοι με χάρτη της ΕΕ που δείχνει την Ελλάδα στα 12 ναυτικά μίλια!

by admin
4 εβδομάδες ago
Τα τουρκικά ΜΜΕ «βλέπουν» σύγκρουση με την Ελλάδα το φθινόπωρο
Slider

Τα τουρκικά ΜΜΕ «βλέπουν» σύγκρουση με την Ελλάδα το φθινόπωρο

by admin
1 μήνα ago
«Η πληγωμένη» Τουρκία γίνεται επικίνδυνη – Στρατηγός Ταμουρίδης: Απειλές, αναθεωρητισμός, και το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου – Η Ελλάδα πρέπει να κάνει τα νησιά «απόρθητα κάστρα»
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

«Η πληγωμένη» Τουρκία γίνεται επικίνδυνη – Στρατηγός Ταμουρίδης: Απειλές, αναθεωρητισμός, και το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου – Η Ελλάδα πρέπει να κάνει τα νησιά «απόρθητα κάστρα»

by admin
1 μήνα ago
Next Post
Βλέπετε μυγάκια, κηλίδες ή τριχίτσες στα μάτια σας; Ποια η αιτία και πόσο σοβαρό μπορεί να είναι;

Βλέπετε μυγάκια, κηλίδες ή τριχίτσες στα μάτια σας; Ποια η αιτία και πόσο σοβαρό μπορεί να είναι;

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ- ανακαλύφθηκαν 45 σωροί σύριων στρατιωτών στους 3 ομαδικούς τάφους στο αεροδρόμιο του Abu Duhur

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ- ανακαλύφθηκαν 45 σωροί σύριων στρατιωτών στους 3 ομαδικούς τάφους στο αεροδρόμιο του Abu Duhur

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr