«Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία θα μπορούσε να είναι η αρχή ενός κύματος επιθέσεων σε ευρωπαϊκή κλίμακα, όπως προκύπτει από την παρακολούθηση των επικοινωνιών της ηγετικής ομάδας της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος», γράφει στην κυριακάτικη έκδοσή της η γερμανική εφημερίδα Bild, προετοιμάζοντας τους Γερμανούς και όχι μόνο για ό,τι επακολουθήσει.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία επικαλείται ανώνυμες πηγές, εντός των υπηρεσιών πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών, η αμερικανική Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας (NSA) έχει υποκλέψει δήθεν συνομιλίες στις οποίες οι ηγέτες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ουσιαστικά «ανακοίνωσαν» ένα νέο κύμα επιθέσεων.
Σε αυτές τις υποκλαπείσες συνομιλίες, το Παρίσι μνημονεύεται ως το σήμα για μια σειρά επιθέσεων και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Ρώμης, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα.






