• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 20 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΚΛΟΙΟΣ

Πρώην πράκτορας της CIA αποκαλύπτει! 10 χρόνια μετά την 11/9 ΒΙΝΤΕΟ

13 έτη ago
in ΚΛΟΙΟΣ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
2
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Tο βίντεο είναι στα αγγλικά (δυστυχώς μη υποτιτλισμένο) αλλά αυτά που αποκαλύπτει η κυρία είναι εξοργιστικά αν τα τοποθετήσει κανείς σε συσχετισμό με την εγκληματική στάση της Ουάσιγκτoν απέναντι στην Συρία.

Η κυρία αυτή ήταν η μεσάζων στις συνομιλίες μετάξύ της αμερικάνικής κυβέρνησης και του Σαντάμ, αυτή μετέφερε στους μεν τα αιτήματα των δε.
Ό,τι έχει λεχθεί μεταξύ της τότε αμερικανικής κυβέρνησης και του Σαντάμ Χουσέιν έχει περάσει απ΄αυτήν, και ξέρει τα πάντα.

Είχαν συμφωνία ειρήνης με το Ιράκ, είχαν εξαιρετικά συμβόλαια, οι Ιρακινοί τους πρότειναν κι άλλες εξαιρετικά προνομιούχες συμφωνίες.
Και τα αφεντικά της την διέταξαν από τον Απρίλιο του 2001 να πάει και να πει στους Ιρακινούς ότι έχουν πληροφορίες πως επίκειται τρομοκρατική επίθεση με αεροπλάνο εναντίον του Διεθνούς Κέντρου Εμπορίου κι ότι αν δεν τους έδιναν στοιχεία θα βομβάρδιζαν το Ιράκ και θα το γύριζαν στην
λίθινη εποχή!

Αυτή τους μετέφερε ευγενικά την πληροφόρηση περί τρομοκρατικής ενέργειας και ζήτησε την βοήθειά τους κι οι Ιρακινοί της είπαν εμείς δεν ξέρουμε κάτι αλλά “στείλτε το FBI στο Ιράκ”!!!
Όταν το μετέφερε στον ανώτερό της την σκυλόβρισε λέγοντάς της “εγώ δεν σου είπα να είσαι ευγενική να πας και να τους πεις ακριβώς αυτά που σου είπα, και αυτό δεν έρχεται από σένα ή την υπηρεσία έρχεται από την κορυφή”. Η κορυφή ήταν η κυβερνητική τριάδα του εγκλήματος Μπους -Τσέυνυ- Ράμσφελντ!

Κανόνιζαν να κάνουν τρομοκρατική επίθεση εναντίον της ίδιας τους της χώρας και να την χρησιμοποιήσουν εσωτερικά ως πρόσχημα για να καταργήσουν την δημοκρατία “για λόγους ασφαλείας” και εξωτερικά για να βομβαρδίσουν το Ιρακ αποσταθεροποιώντας την Μέση Ανατολή. Κι επειδή αποδεικνύεται ότι δεν ήταν τα συμβόλαια που ήθελαν θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεπτόμαστε, τι ήθελαν.

Ποιον εξυπηρετησε αυτή η γενοκτονία; Ποιον εξυπηρέτησε αυτή η ενέργεια του σκοταδισμού που απλώθηκε με την βοήθειά τους σ’ όλη την περιοχή που λέγεται πύλη που λέγεται της Μέσης Ανατολής….

Άρα η επέκταση κι η επιβόλή της βίας της βαρβαρότητος και του σκοταδισμού στις μουσουλμανικές χώρες της Μέσης και της Εγγύτερης προς ημάς Ανατολής είναι αυτοσκοπός για τις επιδιώξεις που εξυπηρετεί το καθεστώς της Ουάσιγκτων.

Το συμπέρασμα αυτό καθώς κι άλλα βγαίνουν από την παρακολούθηση του βίντεο και αποτελούν εξήγηση για το τι βρίσκεται πίσω από την εμμονή των ξεπουλημένων όσον αφορά την εισβολή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, οι οποίοι είναι φορείς της ενέργειας τους σκοταδισμού και της βίας. Για το πώς κάνουν ότι δεν βλέπουν τις παρανομίες ή τις εγκλήματικές τους ενέργειες, για το πώς έχουν φροντίσει να τους κρατάνε εδώ με νύχια και με δόντια -ενώ πολλοί απ΄αυτούς θέλουν να φύγουν-. Η ενέργεια της βίας και του σκοταδισμού είναι το απόλυτο ζητούμενο που κρύβεται πίσω από τα ψευτο αντιρατσιστικά νομοσχέδια πίσω από τις απαιτήσεις διάφορων σκοτεινών ΜΚΟ που ανάγονται σε κυβερνητικούς συνομιλητές… Βγαίνουν συμπεράσματα για το ποιος είναι ο πραγματικός στόχος που κρύβεται πίσω από την εμμονική θεσμοθέτηση κάθε τρόπου που οδηγεί στην εξαθλίωση από τα πουλημένα σκουλήκια κατά παραγγελίαν της πρεσβείας -και κατ’ επέκτασιν των κυβερνητικών αφεντικών της- που έπεβαλε, με τα στημένα δεκεμβριανά του 2008, με απειλές και πυρκαϊές, το γνωστό πρακτοράκι που το όνομά του είναι συνώνυμο του εγκεφαλικού του κενού GAP.

Αφού λοιπόν δεν είναι τα λεφτά που ζητούν να φάνε απ’ όλο αυτό, τότε ποιο είναι το φαϊ τους;

1 ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ!
“Τα αεροπλάνα ήταν κατευθυνόμενα… ελεγχόμενη έκρηξη έριξε τους Δίδυμους Πύργους!” Υπήρχε πρόωρη γνώση (μήνες πριν) για το χτύπημα!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την Πρώην Πράκτορα της CIA κ. Susan Lindauer να εξηγεί πολύ αναλυτικά, πώς ακριβώς γνώριζε η ίδια και ο προϊστάμενός της, λίγες εβδομάδες πριν την 11/9 ότι σχεδιάζεται χτύπημα στους Δίδυμους πύργους και ενώ προειδοποίησε τον Νομικό σύμβουλο του Προέρδρου Βush, John Ashcroft με προσωπικό τηλεφώνημα, εκείνος επέλεξε να την αγνοήσει χαρακτηρίζοντάς την υπερβολική. Η Susan Lindaeur πέρασε 12 μήνες φυλακή εκ των οποίων οι 8 ήταν σε στρατόπεδο χωρίς να έχει πρόσβαση σε δικηγόρο. –

Περιγράφει επίσης ότι λίγες εβδομάδες πριν την 11/9 για λίγες μέρες, κάθε βράδυ στις τρεις τα ξημερώματα, μαύρα βανάκια που δεν είχαν εμφανιστεί ξανά στην περιοχή, επισκεπτόντουσαν καθημερινά τους Διδύμους Πύργους. Πιστεύει ότι τοποθέτησαν βόμβες που περιείχαν Θερμίτη….
Στο παρακάτω βίντεο δέχεται και πολλά ερωτήματα από τους ακροατές.

loutraki1
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Το Ψηφιακό Θηρίο Προελαύνει: Πώς η Παγκόσμια Ελίτ Θέλει να Μας Κάνει Ανθρώπους-Δεδομένα και η Αντίσταση που Οφείλουμε να Προβάλουμε
Slider

Το Ψηφιακό Θηρίο Προελαύνει: Πώς η Παγκόσμια Ελίτ Θέλει να Μας Κάνει Ανθρώπους-Δεδομένα και η Αντίσταση που Οφείλουμε να Προβάλουμε

by admin
2 ημέρες ago
Είναι ΑΝΩΜΑΛΟΙ! «Εποχή Όργουελ» μετά την απόφαση της ΕΕ για έλεγχο των επικοινωνιών: Μπλοκαρίστηκε ακόμα και φωτό μάνας με παιδί!
Slider

Είναι ΑΝΩΜΑΛΟΙ! «Εποχή Όργουελ» μετά την απόφαση της ΕΕ για έλεγχο των επικοινωνιών: Μπλοκαρίστηκε ακόμα και φωτό μάνας με παιδί!

by admin
3 ημέρες ago
Ο ΠΟΥ και ο Μακρόν προωθούν παγκόσμιο διαδικτυακό λοκντάουν με υποχρεωτική ψηφιακή ταυτοποίηση.
Slider

Ο ΠΟΥ και ο Μακρόν προωθούν παγκόσμιο διαδικτυακό λοκντάουν με υποχρεωτική ψηφιακή ταυτοποίηση.

by admin
1 εβδομάδα ago
ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΕ: Εγκρίθηκε το «Chat Control»: Η μαζική παρακολούθηση έρχεται στην Ευρώπη – Τι θα ισχύει για την Ελλάδα
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΕ: Εγκρίθηκε το «Chat Control»: Η μαζική παρακολούθηση έρχεται στην Ευρώπη – Τι θα ισχύει για την Ελλάδα

by admin
2 εβδομάδες ago
Next Post
ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ … Αξίζει !

ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ... Αξίζει !

Να απελευθερωθεί άμεσα ο πολίτης που αμύνθηκε υπερασπίζοντας το σπίτι του απέναντι στον εισβολέα. Ήταν νόμιμη άμυνα.

Να απελευθερωθεί άμεσα ο πολίτης που αμύνθηκε υπερασπίζοντας το σπίτι του απέναντι στον εισβολέα. Ήταν νόμιμη άμυνα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr