ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πρόκειται ο ΟΗΕ να προγραμματίσει να καταλάβει τις ΗΠΑ μετά από επίθεση με EMP;

ΚΛΟΙΟΣ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 19 Δεκ 2017 - 15:15
Loading...

Ο Mike Adams έγραψε πρόσφατα ένα άρθρο στο οποίο ανέφερε  ότι η Βόρεια Κορέα διαθέτει βόμβα υδρογόνου και προηγμένα όπλα EMP. Αφήστε το να χρησιμοποιηθεί ως σκηνικό για το ακόλουθο άρθρο, το οποίο κάνει την υπόθεση ότι τα Ηνωμένα Έθνη λειτουργούν σε αμερικανικό έδαφος, σε μέρη όπως το Rawlins, το Wyoming και το Hagerstown της Μέριλαντ, και είναι διατεθειμένα να επιβιώσουν σε μια επίθεση EMP πριν ισχυριστούν την εξουσία τους πάνω από τον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το προσωπικό και τα οχήματα των Ηνωμένων Εθνών φαίνονται παντού.

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι σαφώς σε κίνηση σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ.

Παίρνω αναφορές και φωτογραφίες από τη Γεωργία, την Αλαμπάμα και το Τέξας. Ωστόσο, οι πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες βγαίνουν από τους Rawlins, Wyoming και Hagerstown, Maryland.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών, η μικρή πόλη Rawlins, Wyoming έρχεται στην αντίληψή μου λόγω της στενής σχέσης της με το DHS και τον ΟΗΕ. Επιπλέον, αυτή η μικρή πόλη κάτω των 10 ετών, έχει φιλοξενήσει κάποιες πολύ μεγάλες ασκήσεις βιοαποσφαιρικής απόκρισης καθώς και δοκιμάζει την αποτελεσματικότητα των ομοσπονδιακών αρχών να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε τρομοκρατική χημική επίθεση.

Έχω λάβει τις ακόλουθες φωτογραφίες στο στρατιωτικό προσωπικό που μου λένε ότι πρόκειται για επιχείρηση των Ηνωμένων Εθνών. Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός που αναζητάτε έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί και να επιμένει σε μια επίθεση EMP. Πιο πρόσφατα, ο Paul Martin και ο εαυτός μου έλαβαν ταυτόσημη ανακοίνωση από την περιοχή Rawlins. Σημειώστε τις παρακάτω φωτογραφίες:
Πρόκειται ο ΟΗΕ να προγραμματίσει να καταλάβει τις ΗΠΑ μετά από επίθεση με EMP; - Εικόνα1 Πρόκειται ο ΟΗΕ να προγραμματίσει να καταλάβει τις ΗΠΑ μετά από επίθεση με EMP; - Εικόνα2 Πρόκειται ο ΟΗΕ να προγραμματίσει να καταλάβει τις ΗΠΑ μετά από επίθεση με EMP; - Εικόνα3

Πρόκειται ο ΟΗΕ να προγραμματίσει να καταλάβει τις ΗΠΑ μετά από επίθεση με EMP; - Εικόνα4

Εκτός από αυτήν την εξέλιξη, πρέπει να λάβουμε υπόψη τις πολλές συνεντεύξεις που είχαμε κάνει με τον Paul Martin σχετικά με τα ξένα στρατεύματα στο Βόρειο Κολοράντο και στο Νότιο Ουαϊόμινγκ.

Ακολουθεί ένα δείγμα του τι ανακαλύπτει ο Paul Martin στην περιοχή αυτή. Στις 16 Δεκεμβρίου 2016, ο Paul αποκάλυψε στο ακροατήριό μου ότι ο Warren AFB υπήρξε μη στρατιωτικό προσωπικό σταυροειδούς κατάρτισης, για να προετοιμαστεί για να πολεμήσει, σε μια πολεμική κατάσταση. Εδώ είναι η συνέντευξη του Paul Martin.

Το  Rawlins είναι μια πόλη όπου οι ντόπιοι φοβούνται. Είναι ενωμένοι με τους τύπους γεγονότων που ανέφερα εδώ. Για παράδειγμα, δείτε το παρακάτω email και εικόνα από το προηγούμενο έτος.

Αποστολή: Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016 4:11 μμ
Προς: την Katy W
Θέμα: Δείτε τι ήρθε στην πόλη μας

Αυτή η στρατιωτική συνοδεία ήταν εδώ, Μάιος 2016. Τετάρτη σήμερα. Στους εκθεσιακούς μας χώρους στο Rawlins. Αυτή είναι μόνο η αρχή της συνοδείας, υπάρχει περισσότερη και καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας έχουμε πλημμυρίσει με στρατιωτικές συνοδείες που έρχονται και δεν έχουμε ούτε καν στρατιωτική βάση. Πρόκειται ο ΟΗΕ να προγραμματίσει να καταλάβει τις ΗΠΑ μετά από επίθεση με EMP; - Εικόνα5 Τώρα βλέπουμε ανακοινώσεις του ΟΗΕ για EMP με απόδειξη, σε αυτό το πολύ περίεργο μέρος. Ποιο είναι το βέλτιστο περιβάλλον για να λειτουργήσει ο ΟΗΕ;Χώρος αποθήκευσης οχημάτων του ΟΗΕ στο Hagerstown, MD.Το παρακάτω βίντεο μιλάει  από μόνο του. Το παρακάτω είναι ένα από πολλά σημεία στάσης του ΟΗΕ. Σημειώστε τα ιατρικά οχήματα, αλλά σημειώστε επίσης τα οχήματα που σχετίζονται με τον πόλεμο. Αυτό είναι σε αμερικανικό έδαφος, όπου το DHS μας, επιτρέπει σε ξένες στρατιωτικές οντότητες να ενεργούν με ατιμωρησία στο αμερικανικό έδαφος. Έχω μάθει ότι αυτή η εγκατάσταση ανήκει στο υπουργείο Εξωτερικών (δηλαδή το Deep State). Αυτό που έχει νόημα εδώ είναι ότι ένα καταστροφικό γεγονός ή / και έρχεται, ο δρόμος της Αμερικής με τη μορφή πλαστών γεγονότων σημαίας, σχεδιασμένων να δημιουργήσουν μια κρίση στην οποία οι μεγάλοι εκπρόσωποι της ανθρωπιστικής βοήθειας θα έρθουν σαν κλέφτης στη νύχτα για να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια, ακολουθούμενη από κατασχέσεις όπλων, ακολουθούμενη από στρατιωτικό νόμο. Αυτό διαμορφώνεται για να είναι η πιο σκοτεινή στιγμή της Αμερικής. Ακολουθεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το άτομο που μου έστειλε τις ακόλουθες φωτογραφίες:

Γεια σου Dave,
Αυτή η περιοχή έχει χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση οχημάτων του ΟΗΕ για τουλάχιστον το τελευταίο έτος. Εάν δείτε αυτή τη διεύθυνση στους Χάρτες Google, θα δείτε και κάποια Οχήματα εκεί. 11841 Newgate Boulevard Hagerstown Maryland 21740. Δεν μπορείτε να πείτε από τις εικόνες, αλλά πίσω από τα φορτηγά είναι μερικά θωρακισμένα οχήματα τύπου AMRAP. Το όνομά μου είναι ο Steven Myers. Παρατηρήστε την καλή δουλειά και μπορεί ο Θεός να σας προστατεύσει και να σας παρακολουθήσει. (σημείωση: Κάποιος μου έστειλε και αυτές τις φωτογραφίες, κοιτάξτε την κορυφαία φωτογραφία στο επάνω μέρος της σελίδας).

Το παρακάτω βίντεο περιέχει 10 φωτογραφίες που έστειλε ο κ. Meyers. Αυτά τα οχήματα είναι, πάλι, ένας συνδυασμός ιατρικών και στρατιωτικών οχημάτων επίθεσης. Όπως ανέφερα νωρίτερα, λαμβάνω παρόμοιες αναφορές από την Αλαμπάμα, τη Γεωργία και το Τέξας.
Συνδέοντας τις τελείες.

Μίλησα με τον Mike Adams χθες το βράδυ. Ο Μάικ είπε ότι φοβόταν επίσης μια εξαγορά του ΟΗΕ, η οποία θα ξεκινούσε με το πρόσχημα μιας ανθρωπιστικής αντίδρασης σε κάποια κατασκευασμένη κρίση (δηλαδή ψευδή σημαία). Πιστεύω ότι αυτό που βλέπουμε σε αυτήν την έκθεση είναι ότι τα σχέδια του ΟΗΕ, για να γνωστοποιήσουν την παρουσία τους μετά από μια επίθεση EMP ,στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως συμβαίνει και με τα άλλα επαγγέλματα των Ηνωμένων Εθνών, η ανθρωπιστική αποστολή απομακρύνεται γρήγορα από τη δήμευση όπλων και χειρότερα.

Βεβαίως, ο εξοπλισμός του ΟΗΕ στο Rawlins θα επέτρεπε στον ΟΗΕ να διατηρήσει την εντολή και τον έλεγχό του μετά από μια επίθεση EMP.

Τέλος, αν προσπαθούσα να σκέφτομαι σαν παγκοσμιοποιητής. Θα ήθελα να σκεφτώ όρους κακών πράξεων που συμβαίνουν σε τρίτους:

     Ο τυφώνας Harvey
     Ο τυφώνας Irma
     Η αποτυχία του φράγματος Orville.

http://www.thecommonsenseshow.com/2017/12/16/is-the-in-planning-to-occup-the-us-following-an-emp-attack/

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : corfiatiko.blogspot.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter