ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ!

ΕΝΕΡΓΕΙΑ. - 12 Νοέ 2012 - 6:25

‘Ολα τα ΜΜΕ στην Αλβανία, έχουν πάθει αμόκ από την είδηση, για τις έρευνες για κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στη θαλάσσια περιοχή του Ιονίου και νότια Κρήτης.

Θεωρούν πως οι έρευνες γίνονται στο χωρικά τους ύδατα .

Το θέμα δεν είναι καινούργιο. Οι εφημερίδες Shqip και Gazeta Shqiptare από την εποχή της Πρωθυπουργίας Παπανδρέου με δημοσιεύματά τους είχαν θέσει το ζήτημα

Σύμφωνα με τις αλβανικές εφημερίδες, μία περιοχή που πιθανολογείται πως υπάρχουν κοιτάσματα πετρελαίου είναι βόρεια της Κέρκυρας μέχρι τη χερσόνησο Καραμπουρούν στην Αλβανία. Όπως σημειώνεται στο άρθρο, την εν λόγω περιοχή «χάρισε η αλβανική κυβέρνηση στην Ελλάδα με τη συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα» και επισημαίνεται πως «τη συμφωνία έχει απορρίψει το αλβανικό Συνταγματικό Δικαστήριο».

Τι θα κάνει η ελληνική κυβέρνηση; θα απαντήσει ή θα καταπιεί την πρόκληση;

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr