ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η προπαγάνδα της Νέας τάξης κατά του Τραμπ (Βίντεο)

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 4 Ιαν 2018 - 22:30
Loading...

του Γιώργου Φαρμάκη
Μερικοί δημοσιογράφοι στην Αμερική υποστηρίζουν ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι έξυπνος και αμφισβητούν τις διανοητικές του ικανότητες επειδή τόλμησε λένε να πει ότι έχει μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο από αυτό του Βορειοκορεάτη προέδρου Κιμ Γιόνγκ.

Τι να πρωτοκάνει κανείς λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος να γελάσει ή να νευριάσει; Μάλλον το πρώτο γιατί δεν είναι να παίρνει κανείς στα σοβαρά τέτοιου είδους προπαγάνδες, δεν είναι δυνατόν να πιστέψει κάποιος ότι είναι χαζό ο Αμερικάνος πρόεδρος να λέει το αυτονόητο, ότι δηλαδή η χώρα του έχει το πάνω χέρι σε σχέση με την Βόρεια Κορέα.

Πάντως δεν είναι τυχαίο που κάθε λογής εγκάθετοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων «πειράχτηκαν» πολύ με την πολιτική μείωσης των φόρων που εφάρμοσε ο Ντόναλντ Τραμπ. Δεν είναι δυνατόν και δεν είναι λογικό να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι οι οποίοι προκειμένου να πάρουν ένα μεροκάματο, να προπαγανδίζουν υπέρ της απάνθρωπης Νέας Τάξης.

Είναι να απορεί κανείς με αυτές τις χωρίς ουσία επιθέσεις που γίνονται κατά του Προέδρου Τραμπ οποίος ακολουθεί την λογική πολιτική η οποία «λέει», εντάξει σεβόμαστε όλες τις χώρες του πλανήτη αλλά δίνουμε βάση στην δική μας χώρα, η οποία στο κάτω-κάτω μας έχει προσφέρει. Δηλαδή δεν είναι τυχαίο που ο Τραμπ δέχεται αυτές τις επιθέσεις λίγο μόνο καιρό μετά την επιτυχημένη οικονομική μεταρρύθμιση που πραγματοποίησε, η οποία θα δώσει πραγματική ώθηση στην μεσαία τάξη η οποία είχε σχεδόν αφανιστείς από τις αριστερόστροφες πολιτικές του Μπαράκ Ομπάμα.

Μακάρι όλοι οι πρόεδροι να ήταν σαν τον Πούτιν και τον Τραμπ όσο αφορά και τις οικονομικές αλλά και τις εθνικές πολιτικές που αυτοί ακολουθούν. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να γίνονται δηλώσεις κατά ενός προέδρου όταν αυτός χαίρει εκτίμησης από την πλειοψηφία εξαιτίας των σωστών πολιτικών που ακολουθεί.

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter