• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προπηλάκισαν τρεις εφοριακούς σε πανηγύρι στη Φλώρινα

11 έτη ago
in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Συλλήψεις και προσαγωγές εφοριακών μετά από μηνύσεις… ελεγχομένων – Απίστευτο σκηνικό από εμπόρους που έκοβαν αποδείξεις «στο βρόντο» και εκκρεμούσαν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις

Πραγματικό θρίλερ έζησαν τρεις ελεγκτές της Εφορίας που το μεσημέρι ξεκίνησαν να κάνουν ελέγχους σε εμποροπανήγυρη στο Αμύνταιο της Φλώρινας και όχι μόνον υπέστησαν προπηλακισμούς από τους ελεγχόμενους που αντέδρασαν στην παρουσία τους, αλλά δέχτηκαν και μηνύσεις ενώ οδηγήθηκαν και στον εισαγγελέα με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν μέχρι σχεδόν τα μεσάνυχτα να περάσουν τη νύχτα στα κρατητήρια!

Το φαινόμενο αυτό έρχεται να προστεθεί σε άλλα πρόσφατα περιστατικά αντιδικίας εφοριακών και εμπόρων που ελέγχονται για τις αποδείξεις που εκδίδουν από ταμεακές μηχανές «μαϊμού». Η διάσταση όμως που πήρε και η πολύωρη ταλαιπωρία στην οποία υπεβλήθησαν οι ελεγκτές -που υπό τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπισαν δεν ολοκλήρωσαν ποτέ τον έλεγχο που είχαν ξεκινήσει- γεννά ερωτηματικά για το αν τα κλιμάκια αυτά στελεχώνονται επαρκώς και αν οι εφοριακοί υπάλληλοι έχουν τη στήριξη που χρειάζονται για να συνεχίσουν τους ελέγχους αυτούς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το επεισόδιο ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας όταν κλιμάκιο ελεγκτών, αποτελούμενο από δύο γυναίκες και έναν άνδρα εφοριακό της ΔΟΥ Φλώρινας, πήγε για έλεγχο σε μεγάλη εμποροπανήγυρη στο Αμύνταιο (αμιγώς εμπορική που δεν συνδεόταν με κάποια τοπικό προκήνυμα) στην οποία είχαν στηθεί πάνω από πεντακόσιοι πάγκοι εμπόρων. Στο κλιμάκιο πάντως δεν συμμετείχαν αστυνομικοί, αν και το υπουργείο Οικονομικών προβλέπεται να ζητεί τη συνδρομή τους, με αποτέλεσμα να επακολουθήσουν και όσα συνέβησαν.

Κατά τον έλεγχο, τα αίματα άναψαν όταν οι εφοριακοί διαπίστωσαν ότι έμπορος ζαχαρωδών είχε αδήλωτη ταμειακή μηχανή «μαϊμού» και, ως εκ τούτου, έκοβε αποδείξεις «στο βρόντο» που δεν φαίνονταν στην Εφορία.

Όταν όμως ανακοίνωσαν στην έμπορο την παράβαση και την ενημέρωσαν πως το προβλεπόμενο πρόστιμο φτανει στα 2.500 ευρώ, εκείνη εξεμάνη με αποτέλεσμα να προστρέξουν σε υποστήριξή της και άλλοι επαγγελματίες από παρακείμενους πάγκους, που άρχισαν να καταφέρονται κατά των εφοριακών και να φωνάζουν πάνω από τα κεφάλια τους επειδή κάνουν τους ελέγχους, ενώ την ίδια ώρα στο χώρο κινούνταν τσιγγάνοι, Αφγανοί, Πακιστανοί και  άλλοι που εμπορεύονταν παράνομα, χωρίς άδειες και νόμιμα έγγραφα -και οι οποίοι, όμως, το έβαζαν στα πόδια όταν έβλεπαν την Αστυνομία να πλησιάζει.

Ακόμα χειρότερα, η ελεγχόμενη επαγγελματίας κατέθεσε και μήνυση σε βάρος των εφοριακών για κατάχρηση εξουσίας και υπέρβαση καθήκοντος. Επί τόπου βρέθηκε αμέσως αστυνομική δύναμη που οδήγησε τους εφοριακούς στο τμήμα, αλλά και την ίδια την έμπορο επειδή, αν και δεν της υπέβαλαν μήνυση οι εφοριακοί, διαπιστώθηκε πως εκκρεμουσαν σε βάρος της άλλες δικαστικές αποφάσεις.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να χρειαστεί οι εφοριακοί να οδηγηθούν το βράδυ στον εισαγγελέα Φλώρινας, για να αποφασίσει αν θα τους αφήσει ελεύθερους ή θα διατάξει την κράτησή τους! Η περιπέτεια για τους εφοριακούς κράτησε έως πολύ αργά το βράδυ και παρά την επικονωνία που είχαν από την Αθήνα επιτελείς του υπουργείου Οικονομικών.

Το αποτέλεσμα ήταν, σύμφωνα με πηγές, να οριστεί δικάσιμος για άλλη μέρα και τελικώς να αφεθούν ελεύθεροι λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό που συμβαίνει στη χώρα τους τελευταίους μήνες, αποτελεί όμως κακό προηγούμενο γιατί και έλειψε από την οργάνωση του κλιμακίου η συνδρομή της αστυνομίας, οι εφοριακοί προπηλακίστηκαν και βρέθηκαν απροστάτευτοι να κινδυνεύουν να μη γυρίσουν στα σπίτια τους, ενώ το κράτος φάνηκε να μην μπορεί στις περιπτώσεις αυτές να ελέγξει ούτε τους νόμιμους εμπόρους, ούτε τους παράνομους.

Και αυτά είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου αφού, όπως λένε τοπικές πηγές, πίσω από τις άδειες των πάγκων υπάρχει και ολόκληρο κύκλωμα παραχωρήσεων και υπενοικιάσεων, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελεγχθεί η διακίνηση των προϊόντων -ούτε καν των τροφίμων που καταναλώνονται στις πολυπληθείς αυτές συνάξεις.

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή
Slider

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή

by admin
1 εβδομάδα ago
Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.

by admin
2 εβδομάδες ago
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου
Slider

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου

by admin
1 μήνα ago
Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αντώνη από την Θεσσαλονίκη
Slider

Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αντώνη από την Θεσσαλονίκη

by admin
1 μήνα ago
Next Post
Μας πιέζουν να αναγνωρίσουμε το Κόσσοβο! Συνέπειες για Θράκη και Κύπρο

Μας πιέζουν να αναγνωρίσουμε το Κόσσοβο! Συνέπειες για Θράκη και Κύπρο

Πούτιν εναντίον Ομπάμα.Η διάλυση της αυτοκρατορίας των ΗΠΑ είναι στον ορίζοντα.

Πούτιν εναντίον Ομπάμα.Η διάλυση της αυτοκρατορίας των ΗΠΑ είναι στον ορίζοντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr