ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

προς (κυριο) Στουρναρα

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 6 Δεκ 2012 - 16:49

γραφει ο ακης κουστουλιδης

Σήμερα έχω την αίσθηση ότι με κυνηγάει η πολιτική , η οικονομία , οι οίκοι αξιολόγησης , οικονομικοί αναλυτές , νόμοι ,φόροι, ποινικές διώξεις…….

ουφφφφ…..Τυχαία άκουσα η μάλλον τίποτα δεν είναι τυχαίο , την δήλωση του (κύριου) Στουρνάρα για την απόφαση που βγάζει παράνομο αυτόν τον τρελό φόρο της ΔΕΗ ….
Λοιπόν ας κάνω και γω μια ανάλυση με το φτωχό μου μυαλό:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

(κύριε) Στουρνάρα ……και πάρε όσους δικαστές θέλεις μαζί σου , πάρε και τα αφεντικά μαζί σου (αυτά που σε κάνουν ντα όταν κάνεις κάποια δική σου δήλωση.) αυτήν την γη και τις ψυχές μας δεν πρόκειται ποτέ να τις κατακτήσετε…. οι ώρες σας(στην εξουσία) είναι μετρημένες…………………
όσοι είδαν τον πανικό στο πρόσωπο του υπουργακου από την ιδέα και μόνο να κάνουμε στάση πληρωμών απέναντί τους κατάλαβαν τι όπλο έχουμε στα χέρια μας ….

όσοι φοβήθηκαν ας βρούνε τρόπο να πληρώσουν το χαράτσι ……………

ακης κουστουλιδης

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr