ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ψυχοπαθής “καλλιτέχνης” … Θέλει να σκοτώσει ζώα με βαριοπούλα σε έκθεση! Πιάστε τον!

ΔΙΕΘΝΗ. - 3 Ιαν 2013 - 8:54
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Ένα απίστευτο έγκλημα θα συμβεί στις 7 Ιανουαρίου στο Παρίσι. Ένας νέος καλλιτέχνης (καταλάβατε τι καλλιτέχνης) με το όνομα Adel Abdessemed έχει στήσει την έκθεσή του στο Παρίσι, στο εκθεσιακό κέντρο Pompidou.
Στον εκθεσιακό χώρο πρόκειται να δεθούν, μια αγελάδα, ένα γουρούνι, ένα μοσχάρι, μια κατσίκα, ένα πρόβατο και ένα άλογο. Εκεί ο καλλιτέχνης θα σκοτώσει τα άτυχα ζώα με μία βαριοπούλα. Τα ζώα θα πεθάνουν με επανειλημμένα χτυπήματα βαριοπούλα υπό τους ήχους metal μουσικής.

Η ημερομηνία που θα «εκτεθούν» τα ζώα για να σκοτωθούν είναι στις 7 Ιανουαρίου 2013. Οι Γάλλοι φιλόζωοι έχουν ήδη ετοιμάσει διαμαρτυρία προς τον υπουργό πολιτισμού της χώρας ζητώντας του να μην επιτραπεί κάτι τέτοιο.

Ο Adel φαίνεται πως παραδειγματίστηκε από τον σαδιστή «καλλιτέχνη» Guillermo Vargas ο οποίος είχε γίνει γνωστός παγκοσμίως και ιδιαίτερα στους φιλόζωους, καθώς πριν μερικά χρόνια είχε τοποθετήσει έναν σκύλο μέσα σε έκθεσή του και τον άφησε δεμένο μέχρι να πεθάνει από την πείνα. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το σκυλί παρέμεινε για μία μέρα στον εκθεσιακό χώρο μέχρι που κατάφερε να δραπετεύσει.

φυσικά περιττό να πούμε ότι ο τύπος αυτός πρέπει να σταματηθεί, μόνο και γιατί το δήλωσε, όσο για το αν υπάρχει νόμος που να το επιτρέπει έχουν καιρό μέχρι τις 7 Ιανουαρίου για να τον αλλάξουν. Οι ψυχοπαθείς πρέπει να σταματιούνται εν τη γενέσει τους, αλλιώς μετά είναι αργά, και θρηνούμε θύματα γιατί αυτοί οι τύποι συνεχίζουν την “διατριβή” τους σε ανθρώπους.

Εάν επιτραπεί να προχωρήσει στο “έργο” του το πλήγμα για την σοσιαλιστική Γαλλία θα είναι μόνιμο.

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr