ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ρε αντωνάκη δώσε στον κολλητό σου τα 240 ευρώ μεροκάματο να έχομε τη χαρά να τον βλέπομε καθημερινά στη βουλή !!! Σούργελααααααα ! ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 16 Δεκ 2012 - 10:11

Ζει σε άλλη χώρα ο Ταμήλος – Επιμένει για το μεροκάματο των βουλευτών
Σαν να ζει σε άλλη χώρα ο βουλευτής Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος συνεχίζει το …τροπάριο με το μεροκάματο των 240 ευρώ για τους βουλευτές.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, o βουλευτής Τρικάλων ανάφερε πως πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να αμείβονται οι βουλευτές, με βάση τη διεθνή εμπειρία, “αν θέλουμε να γεμίσουμε τις αίθουσες κι αν θέλουμε να υπάρχει ενδιαφέρον”.

Ο Μιχάλης Ταμήλος χαρακτήρισε αποτέλεσμα αυτοσαρκασμού τη δήλωσε που έκανε σε επιτροπή: “αφού δεν πληρωνόμαστε να σηκωθούμε να φύγουμε”.

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr