ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τα Ρωσικά ραντάρ εντόπισαν τη Γαλλική « αόρατη φρεγάτα»

ΔΙΕΘΝΗ. - 20 Νοέ 2017 - 20:17
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blog© AFP 2017 / Στέφαν Αγκοστίνι Φρεγάτα κατηγορίας La Fayette, του Γαλλικού Ναυτικού . Φωτογραφία  αρχείου
SEVASTOPOL, 20 Νοεμβρίου – RIA Novosti, Fedor Dmitriev.  Η Γαλλική φρεγάτα La Fayette δεν μπορούσε να ξεφύγει από τον σταθμό παρακολούθησης του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, δήλωσε στο RIA Novosti πηγή στις  υπηρεσίες επιβολής του νόμου της Κριμαίας.

 Τη Δευτέρα, η φρεγάτα La Fayette εισήλθε στη Μαύρη Θάλασσα. [ Είναι χτισμένη με την τεχνολογία «stealth» και οπλισμένη με αντιπυραυλικά βλήματα.
[ Όπως είπε ο συνομιλητής του πρακτορείου, τα ρωσικά ραντάρ βλέπουν πλοία αυτής της κατηγορίας από  εκατοντάδες χιλιόμετρα.
‘Η τεχνολογία Raspiarenny’ stealth ‘ κατέρρευσε αντιμετωπίζοντας τη ρωσική ραδιο-ηλεκτρονική βιομηχανία. Η φρεγάτα La Fayette, περνώντας από το Βόσπορο, ‘φάνηκε’ στις οθόνες των υπηρεσιών ραδιοεντοπισμού  του στόλου της Μαύρης Θάλασσας ‘, ανέφερε η πηγή.

Σύμφωνα με την ίδια, το ραντάρ παρακολουθεί  το La Fayette.   Επίσης, το παρακολουθεί  ένα «πλοίο επιτήρησης».

Η Γαλλική φρεγάτα αποστέλλεται στο ανατολικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας, πιθανώς στις ακτές της Γεωργίας.  ‘Στη λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας το La Fayette από εμάς δεν μπορεί να κρυφτεί οπουδήποτε.   Θα το δούμε με την ακρίβεια σαν να βρίσκεται μέσα στο λιμάνι ‘, πρόσθεσε ο συνομιλητής του πρακτορείου.
Η φρεγάτα προορίζεται για επιχειρήσεις σε περιοχές κρίσης, φέρει πολλούς πυραύλους και ελικόπτερο Panther.  Η κατηγορία La Fayette περιλαμβάνει πέντε πλοία, το πρώτο από τα οποία ξεκίνησε το 1992.
Δεν πρόκειται για την πρώτη είσοδο γαλλικού πολεμικού πλοίου στη Μαύρη Θάλασσα. Την τελευταία φορά που επισκέφθηκε εκεί  φρεγάτα της κατηγορίας  La Fayette ήταν  τον Μάρτιο.  Επισκέφτηκε το Ρουμανικό λιμάνι της Κωνστάντζα και συμμετείχε επίσης σε κοινές ασκήσεις με το ρουμανικό ναυτικό.

https://ria.ru

tokoutsavaki.blogspot.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter