ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΡΟΥΚΕΤΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – Η Ελλάδα μελετά «Πυρηνικές» Επιλογές: Εκτύπωση Ευρώ, Εθνικοποίηση Τραπεζών…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. - 6 Ιούλ 2015 - 8:01
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Ανάλογα με το πόσο επιθετικά η ΕΚΤ θα κλιμακώνει τις εκδηλώσεις με την Αθήνα, η Ελλάδα μπορεί να λάβει δύο ακόμα «πυρηνικές» επιλογές, μια μορφή της εθνικοποίησης των τραπεζών και, δεύτερον, με τη συμμετοχή στο τερματικό ταμπού του «μη αναστρέψιμου» εκτύπωσης νομίσματος!!!

Πήγες του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι το ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών εξετάζει επιλογές για να αναλάβει τον άμεσο έλεγχο του τραπεζικού συστήματος, αν παραστεί ανάγκη, αντί να δεχθεί μια δρακόντεια κατάσχεση των αποταμιεύσεων των καταθετών – σύμφωνα με πληροφορίες ένα «bail-in» πάνω από το ποσό των € 8.000 – και για την αποφυγή του γεγονότος οι τράπεζες να ακολουθήσουν τις διαταγές της ΕΚΤ.

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι αναγνωρίζουν ότι αυτό θα οδηγήσει σε μια άνευ προηγουμένου ρήξη με τις αρχές της ΕΕ. Αλλά η στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το στάδιο είναι ότι η μόνη άμυνα ενάντια σε μια ηγεμονική δύναμη είναι η καταπολέμηση του ανταρτοπόλεμου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr