• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 24 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: «Ή με στηρίζετε ή πέφτω»

13 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
4
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google


Δραματικό μήνυμα Σαμαρά προς Βερολίνο και Βρυξέλλες για να μην επιμείνουν σε νέα μέτρα και απολύσεις – Οι ΗΠΑ προβλέπουν κοινωνική αναταραχή και πτώση της κυβέρνησης

Σε πλήρες αδιέξοδο έχει περιέλθει ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς και η τρικομματική κυβέρνηση.
Μετά την ψήφιση του τρίτου μνημονίου και την εκταμίευση της πρώτης δόσης περίμεναν δύο πράγματα.
1ον. Να βελτιωθεί το κλίμα στην οικονομία, να δημιουργηθούν συνθήκες ανάκαμψης και ενίσχυσης της ρευστότητας.
2ον. Να χαλαρώσει η πίεση των δανειστών προκειμένου να μπορέσει να βγει το δύσκολο 2013 και η περίοδος μέχρι τις γερμανικές εκλογές, χωρίς αναταράξεις.
Δεν συνέβη τίποτα από τα δύο.
Η τριετία που πέρασε οδήγησε σταδιακά στην κατάρρευση της οικονομίας και στην εξάντληση της φοροδοτικής ικανότητας των πολιτών. Με την πολιτική που ασκείται, είναι απίθανο να υπάρξει ανάκαμψη, ενώ οι Έλληνες εξαθλιώνονται. Ο Πρωθυπουργός είχε υποτιμήσει αυτά τα δεδομένα και τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί την πραγματικότητα.
Από την άλλη πλευρά, το Βερολίνο δείχνει να βιάζεται. Θέλει να τα τελειώσει όλα και πολύ γρήγορα αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Τόσο απέναντι στην ελληνική οικονομία και την κοινωνία όσο και για τις συνέπειες απέναντι στην τρικομματική κυβέρνηση.
Θέλουν να πάρουν ό,τι και όσα μπορούν, να βάλουν χέρι στα ασημικά της χώρας, να συμμετέχουν στην εκμετάλλευση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και υδρογονανθράκων, να εξασφαλίσουν την αποπληρωμή κάποιων ομολόγων με κάθε τίμημα. Έστω και αν αυτό επιφέρει απολύσεις, νέα μέτρα και νέα μείωση του κατώτερου μισθού.
Οι Γερμανοί βιάζονται για δύο λόγους.
Ο ένας είναι ότι αντιλαμβάνονται ότι ο Ευρωπαϊκός νότος , αργά ή γρήγορα, θα εξεγερθεί και μαζί του θα συμπαρασύρει και τη Γαλλία.
Ο δεύτερος είναι ότι φοβούνται την παρέμβαση των ΗΠΑ, θέλουν να περιχαρακώσουν τα συμφέροντά τους, να αρπάξουν ότι μπορούν πριν συμβεί αυτό.
Μέσα σε όλο αυτό το ζοφερό σκηνικό ο Πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.
Έχει ήδη απευθύνει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ένα δραματικό μήνυμα προς την κ. Μέρκελ. Ζητά να μην απαιτηθούν νέα μέτρα, να αποφευχθούν οι απολύσεις στο δημόσιο και η νέα μείωση του κατώτερου μισθού. Διαφορετικά επισημαίνει ότι η κυβέρνησή του δεν θα μπορέσει να σταθεί, θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη και η εξουσία θα περάσει σε αντιευρωπαϊκές δυνάμεις.
Κορυφαίοι παράγοντες στην Ουάσιγκτον, έχοντας άριστη πληροφόρηση για τα ελληνικά πράγματα, θεωρούν ότι η συνέχιση της πολιτικής λιτότητας και εξαθλίωσης των πολιτών θα οδηγήσει σε κοινωνική αναταραχή και στην πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά.
Τον ίδιο φόβο εξέφρασε, μόλις χθες και το Spiegel, αναφέροντας ότι η κυβέρνηση Σαμαρά μπορεί να πέσει ξαφνικά, όπως συνέβη και με την κυβέρνηση στη Βουλγαρία.

ΠΗΓΗ
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Ντίλιαν και ψάχνουν για… ετεροδικία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Ντίλιαν και ψάχνουν για… ετεροδικία

by admin
5 ώρες ago
Αυτοί Είναι οι 7 Έλληνες Ευρωβουλευτές που Ψήφισαν Κρυφά Μεταλλαγμένα!
Slider

Αυτοί Είναι οι 7 Έλληνες Ευρωβουλευτές που Ψήφισαν Κρυφά Μεταλλαγμένα!

by admin
11 ώρες ago
Το πρόγραμμα της “Εθνεγερσία” καταρτίστηκε με γνώμονα την επιβίωση του ελληνικού λαού και της Ελλάδας.
Slider

Το πρόγραμμα της “Εθνεγερσία” καταρτίστηκε με γνώμονα την επιβίωση του ελληνικού λαού και της Ελλάδας.

by admin
21 ώρες ago
Σοκ: Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Δ. Αβραμόπουλο, ερευνούν το Qatargate – «Δεν έχω να κρύψω τίποτα», απαντά
Slider

Σοκ: Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Δ. Αβραμόπουλο, ερευνούν το Qatargate – «Δεν έχω να κρύψω τίποτα», απαντά

by admin
1 ημέρα ago
Next Post

«Πόλεμος» ΗΠΑ – Τουρκίας για τη δήλωση Ερντογάν για το σιωνισμό

Δείτε τι είπε ο άνθρωπος...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr