• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Σενάριο για χτύπημα της Αλ Κάιντα στην Ελλάδα

12 έτη ago
in ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Και τα πλέον εφιαλτικά σενάρια, τα οποία αφορούσαν θέματα εσωτερικής ασφάλειας έπειτα από επίθεση με ραδιενεργά, χημικά ή βιολογικά όπλα, εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια πρόσφατης άσκησης που πραγματοποίησε η επίλεκτη Δύναμη Δέλτα των Ενόπλων Δυνάμεων σε συνεργασία με τον ειδικό λόχο ΠΒΧ (Πυρηνικής – Βιολογικής – Χημικής Αμυνας) του
Στρατού Ξηράς.

Η άσκηση ήταν προγραμματισμένη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από υψηλόβαθμες πηγές του ΓΕΕΘΑ, από την περίοδο της κορύφωσης της συριακής κρίσης και της χρήσης χημικών όπλων στη χώρα αυτή. Υπήρχε διαρκής ροή πληροφοριών από ξένες μυστικές υπηρεσίες προς την ΕΥΠ για πιθανό χτύπημα πυρήνων της Αλ Κάιντα ακόμη και στην Ελλάδα! Οι πληροφορίες αυτές σχετίζονταν και με το μήνυμα που είχαν στείλει μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης περί «χτυπήματος που θα άλλαζε τη ροή της Ιστορίας», για το οποίο είχε κάνει λόγο και ο πρόεδρος της Υεμένης πριν από περίπου δύο μήνες.

Η άσκηση αποσκοπούσε ακριβώς στην αντιμετώπιση ενός τέτοιου εφιαλτικού ενδεχομένου.

Οι πληροφορίες αυτές που λάμβανε η ΕΥΠ και τις οποίες επεξεργαζόταν με τις στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών επιβεβαιώνονται και από τις εκθέσεις του STRATFOR, το οποίο σε σχετικό σημείωμά του είχε προειδοποιήσει ότι «η πίεση προς τους εθνικιστές μπορεί να προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις και ενθάρρυνση ισλαμιστικών ομάδων», θεωρώντας ότι υπάρχουν ενεργά στοιχεία πολλών ακραίων ισλαμιστικών ομάδων στην Ελλάδα και από τη στιγμή που θεωρούν δεδομένη την αναταραχή λόγω της πίεσης που ασκείται στο κόμμα των εθνικιστών θα υπάρξουν αντιδράσεις.

Παράλληλα, σχεδόν τις ίδιες πληροφορίες είχε δώσει και η ΕΥΠ σε αναφορά της, σημειώνοντας ότι αναμένεται ένας «θερμός» χειμώνα και ότι υπολογίζονται σε 150.000 οι άνθρωποι που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε βίαιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και ανάμεσά τους προεξάρχοντα ρόλο θα παίξουν λούμπεν αλλοδαποί, οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα.

Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τους ακριβείς σκοπούς που εξυπηρετούν ακραίοι και φανατικοί ισλαμιστές που είναι οργανωμένοι στην Ελλάδα, αλλά οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, μέσω μιας τέτοιας επίθεσης -ή, καλύτερα, της απειλής μιας τέτοιας επίθεσης-, θα έφερναν τη χώρα κυριολεκτικά στα «γόνατά» της, με κυριότερο στόχο αυτόν της απόλυτης ασυλίας σε όλο το ισλαμιστικό στοιχείο που θέλει να χρησιμοποιήσει τη χώρα ως εφαλτήριο για την ιερή Τζιχάντ που θέλει να εξαπολύσει στην Ευρώπη. Αυτός είναι άλλωστε και δηλωμένος στόχος τους.

Το «αέριο της κουζίνας» και το μετρό του Τόκιο

Οσο κι αν το σενάριο απόκτησης και χρησιμοποίησης χημικών όπλων από ομάδες ισλαμιστών στην Ελλάδα που συνδέονται με την Αλ Κάιντα ακούγεται ακραίο, δεν είναι καθόλου έτσι. Το αέριο σαρίν, για παράδειγμα, είναι γνωστό και ως kitchen gas (αέριο της κουζίνας), όπως αναφέρει και ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Ασαντ σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο αμερικανικό FOX News, εξαιτίας της πολύ απλής διαδικασίας που απαιτείται για την παραγωγή του, αλλά και των συστατικών του που μπορούν να βρεθούν ελεύθερα στο εμπόριο.

Δεν είναι δύσκολο για μια αποφασισμένη ομάδα να κατασκευάσει το συγκεκριμένο αέριο και να το χρησιμοποιήσει σε αστικούς στόχους, όπως άλλωστε είχε κάνει και η ομάδα του Aum Shinrikyo στις 20 Μαρτίου του 1995, χτυπώντας το μετρό του Τόκιο.

Βασίλης Θασίτης

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Η Ελλάδα σε εποπτεία μέχρι το 2064 και το μέγα ψεύδος Μητσοτάκη»-Νότης Μαριάς
Slider

«Η Ελλάδα σε εποπτεία μέχρι το 2064 και το μέγα ψεύδος Μητσοτάκη»-Νότης Μαριάς

by admin
3 ημέρες ago
Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες
Slider

Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες

by admin
4 εβδομάδες ago
«Βρέχει κάθε εβδομάδα»: Το Ιράν ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε μυστικό κέντρο ελέγχου καιρού των ΗΑΕ – Η συνωμοσία της «γεωμηχανικής» αποκαλύπτεται;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

«Βρέχει κάθε εβδομάδα»: Το Ιράν ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε μυστικό κέντρο ελέγχου καιρού των ΗΑΕ – Η συνωμοσία της «γεωμηχανικής» αποκαλύπτεται;

by admin
2 μήνες ago
«Η Ελλάδα συζητά να «φιλοξενήσει» γαλλικά πυρηνικά όπλα στο έδαφος της» αποκαλύπτει ο Μακρόν!
Slider

«Η Ελλάδα συζητά να «φιλοξενήσει» γαλλικά πυρηνικά όπλα στο έδαφος της» αποκαλύπτει ο Μακρόν!

by admin
4 μήνες ago
Next Post
Δείτε τι θα πάθουν όσοι … δεν πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας …

Δείτε τι θα πάθουν όσοι … δεν πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας …

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ VOLGOGRAD  OI ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ VOLGOGRAD OI ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr