ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σφοδρή επίθεση του Β.Πούτιν στην ΕΕ για την πολιτική έναντι της Ελλάδας: “Σαμποτάρετε την ανάπτυξή της”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 20 Ιούν 2015 - 19:13
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Σε μείζονα επίθεση κατά της ΕΕ για την πολιτική της έναντι της Ελλάδας προχώρησε για πρώτη φορά ο πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν.
Σύμφωνα με το πρακτορείο RIA NOVOSTI “Ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν δεν βλέπει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δίνει κάποια βοήθεια στην Ελλάδα, ούτε ότι φροντίζει για την ανάπτυξη της χώρας”.

Και συνέχισε λέγοντας: “Αν η ΕΕ θέλει η Ελλάδα να πληρώσει το χρέος της τότε θα έπρεπε να ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Αλλά πώς θα συμβεί αυτό όταν σαμποτάρει την ανάπτυξη στην Ελλάδα”.

Και έφερε ως παράδειγμα την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου Greek Stream που θα βοηθήσει την Αθήνα να εξυπηρετήσει το χρέος της προς τους διεθνείς πιστωτές της αλλά “δεν βλέπει με καλό μάτι” η ΕΕ: “Τι κακό υπάρχει με τη δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα;” αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της Ρωσίας μιλώντας με ξένους δημοσιογράφους.

“Η ΕΕ θα έπρεπε να μας χειροκροτά. Τι κακό υπάρχει με τη δημιουργία νέων θέσεων για την Ελλάδα;”
Είναι η πρώτη φορά που ο Β.Πούτιν επιτίθεται στην ΕΕ για την πολιτική της στην Ελλάδα και μάλλον δεν θα είναι η τελευταία…

defencenet.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr