ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Συγκρίνουν τις “λίστες Λαγκάρντ” – Ποινικές ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα αν υπάρχουν αλλοιώσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. - 22 Δεκ 2012 - 19:42
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Άρχισαν να ψάχουν τις λίστες Λαγκάρντ να δουν αν ταυτίζονται τα 2.059 ονόματα!
Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία άτομα πήγαν στο Παρίσι για να παραλάβουν τη πρωτότυπη λίστα Λαγκάρντ, ενδεικτικό για το κλίμα εμπιστοσύνης που επικρατεί πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
Η νέα λίστα Λαγκάρντ που παρέλαβαν ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών, ένας της Διακιοσύνης και ένας του ΣΔΟΕ είναι και η πρωτότυπη και βρίσκεται από χθες στα χέρια των οικονομικώ εισαγγελέων και του ΣΔΟΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ήδη ο έλεγχος για τυχόν αλλοιώσεις αφού γίνεται διασταύρωση των 2059 ονομάτων που βρίσκονται στη λίστα. Μετά τη διασταύρωση κι εφόσον δεν υπάρχουν αλλοιώσεις τότε αρχίζει ο έλεγχος των καταθέσεων και κατά πόσο διακαιολογούνται από τα εισοδήματα που έχουν δηλωθεί.

Σημειώνεται πως στην περίπτωση που η νέα λίστα δεν ταυτίζεται με την παλιά θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες στα πολιτικά πρόσωπα που χειρίστηκαν τη λίστα. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε η δικογραφία παραμένει ανοιχτή. Τέλος σ’υμφωβα με πληροφορίες, στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ είναι ήδη 20.000 μεγαλοκαταθέτες των οποίων οι καταθέσεις δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα που δήλωναν στην εφορία.

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr