ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δικαστικοί μέχρι 19 Ιανουαρίου Πηγή: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δικαστικοί μέχρι 19 Ιανουαρίου

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. - 9 Δεκ 2012 - 4:49

Στη σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευσή τους, τα μέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων αποφάσισαν με ισχυρότατη πλειοψηφία την συνέχιση των κινητοποιήσεων τους, σε ηπιότερη όμως μορφή, μέχρι 19 Ιανουαρίου 2013.

Με ψήφους περίπου 250 υπέρ και 50 κατά, οι δικαστές αποφάσισαν να συνχιστούν οι κινητοποιήσεις τους για άλλες 10 μέρες, ενώ στις 19 Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσουν νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Στα πλαίσια των νέων κινητοποιήσεων, θα κατέρχονται από τις έδρες από τις 12 το μεσημέρι έως το τέλος του ωραρίου (3 μ.μ.), ενώ μέχρι σήμερα κατέβηκαν από τις έδρες από τις 10 π.μ. έως 3 μ.μ.

Παράλληλα, στη συνέλευση αποφάσισαν να ανατρέψουν παλαιότερη απόφαση τους η οποία απαγόρευε τη δημοσίευση των δικαστικών αποφάσεων εκτός από τις επείγουσες και από εδώ και στο εξής θα δημοσιεύουν πλέον κανονικά όλες τις αποφάσεις.

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr