ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Συνιστώσα της ΝΔ το ΠΑΣΟΚ;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 23 Δεκ 2012 - 19:50
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Κάποτε αν θυμάστε, μια φορά κι έναν καιρό, σε εκείνα τα παλιά χρόνια, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ήταν δύο εχθρικά κόμματα με διαχωριστικές γραμμές, με το «λαό να μην ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά» και άλλα παραμύθια για ιθαγενείς. Μάταια κάποιοι φώναζαν πως όλα αυτά είναι ένα μεγάλο θέατρο, πως
οι αντιπαραθέσεις είναι…
ψεύτικες και θεατρικές μπροστά στα μάτια του λαού, μόνο και μόνο για κατάληψη καλύτερης θέσης στη νομή της εξουσίας, υπακούοντας στα ίδια ακριβώς αφεντικά.

Ποιος λοιπόν να το φανταζόταν πως κάποια μέρα, όχι μόνο θα συγκυβερνούσαν σαν καλά συνεταιράκια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, καταδυναστεύοντας το λαό από κοινού, μαζί και με το «αριστερό πρόσημο», αλλά και ότι το ΠΑΣΟΚ θα μετατρεπόταν σε συνιστώσα της ΝΔ, σύμφωνα με δήλωση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Αηδόνη στην εφημερίδα Realnews.

Είδε μήπως κανείς κανένα κόμμα να αμφισβητεί τους ισχύοντες κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού; Μήπως αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ; Όχι βέβαια. Μήπως κάποιο συνδικαλιστικό ή πνευματικό κίνημα; Όχι. Αν λοιπόν εμφανιστεί κάποιο κόμμα ή κοινωνικό κίνημα που θα αμφισβητεί αυτούς τους θεατρικούς κανόνες, τότε θα πρόκειται για πραγματικό πολιτικό αντίπαλο του συστήματος και τότε θα έχουμε πραγματική παραγωγή πολιτικής αντιπαράθεσης.
Άντε να δούμε!!!!

Πέτρος Χασάπης

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr