ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

“Σκότος και χάος” στην Ελλάδα, “χειρότερα από τη χούντα,όλη η χώρα υπό διωγμό”!

ΕΛΛΑΔΑ. ΜΜΕ. - 7 Ιαν 2013 - 9:06
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Με δύο λέξεις η Κική Δημουλά τα είπε όλα για την Ελλάδα του σήμερα. “Σκότος και χάος”! Η ποιήτρια μίλησε στην International Herald Tribune η οποία επέλεξε να τοποθετήσει τη συνέντευξή της στην πρώτη της σελίδα με φωτογραφία της.

“Σκότος και χάος”. Δεν θα μπορούσε καλύτερα η κα.Κική Δημουλά να περιγράψει αυτό που ζούμε. Σκότος με λίστες που δεν ανοίγουν, μ΄ ένα πολιτικό σύστημα στο οποίο έχουν ενταχθεί βίαιες ακραίες οργανώσεις -που έχουν αποκαταστήσει διαυλους επικοινωνίας με την κυβέρνηση- με πολίτες που ζουν τη πλήρη εξαθλίωση,απαξίωση και σε καθεστώς φόβου, με βασικούς πυλώνες του κράτους, όπως η εκπαίδευση, η υγεία και οι Ένοπλες Δυνάμεις συστηματικά να καταστρέφονται μέρα με την μέρα. Κι όχι απλά κανείς να μην ασχολείται, αλλά να έχει δημιουργηθεί η πεποίθηση, ότι το εγχώριο πολιτικό σύστημα βοηθά προς αυτή τη κατεύθυνση, “πριονίζοντας” τα θεμέλια του κράτους.

Η Κική Δημουλά είπε πολύ σημαντικά πράγματα στην IHT:

Συγκρίνοντας τη περίοδο της χούντας με τη σημερινή η ποιήτρια είπε ότι φοβάται πως τώρα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. “Η χούντα κυνηγούσε τους αριστερούς. Τώρα όλη η χώρα είναι υπό διωγμό”!
Μίλησε για τις περικοπές στους πολίτες λέγοντας ότι “επειδή 100 άνθρωποι έκαναν κατάχρηση εξουσίας ,καλούνται να πληρώσουν όλοι οι πολίτες”.
Τουλάχιστον κι αυτό είναι παρήγορο , έχουμε ακόμη ανθρώπους πολλούς όπως η κα.Κική Δημουλά για να λένε αυτά τα απλά για τους πολίτες αλλά ακατανόητα για τους “ηγέτες” μας πράγματα από τις πρώτες σελίδες μεγάλων εφημερίδων του κόσμου.

ΠΗΓΗ
Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr