ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

SOS +++ Άγγελμα Ουράνιο, σάλπισμα ιερό, διά Πνεύματος Αγίου, καταχωρείται στον πιστόν Μου λαό.

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ. - 18 Ιαν 2020 - 19:19
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ – ΑΜΗΝ –

Κύριος και Θεός, προς εσάς ομιλώ,SOS πνευματικό, σας διαλαλώ. Κατά χάριν οικονομίας δίδεται αυτό, από χέρι αμαρτωλό, αδύναμο, ασθενικό. Μα δεν γράφει αυτό, ΕΓΩ Ο ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ, σας ενημερώνω, ΔΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΥ, σας διδάσκω, σας μορφώνω. Με Ουράνιο ρήμα αληθείας, απευθύνομαι ο Κύριος, στο εσωτερικό πεδίο της ψυχής σας, της καρδίας.

ΕΓΩ θα δώσω τον τελικό λόγο στην γήινή σας ταύτην αναταραχή των γεγονότων, ΕΓΩ θα σφραγίσω την πορείαν την γήινων ρώτων. ΕΓΩ σας παίρνω από την ρόδα της δοκιμασίας και σας εισαγάγω στην οδόν της ουσίας. Και η ουσία, είναι ΜΙΑ. Όλη η κατάσταση στην γήινή σας οδοιπορία που τώρα επικρατεί είναι η ΑΠΙΣΤΙΑ σας η πνευματική. Είναι αποτέλεσμα και συνέπεια της δικής σας αδιαφορίας, της αποστασίας. Με ΑΠΟΒΑΛΑΤΕ δικά Μου τεκνία, ζήτε όπως θέλετε εσείς, όπως σας ευχαριστεί, ως ΑΣΩΤΟΙ ΥΙΟΙ, ως πρόβατα, δίχως Ουράνιον Ποιμένα, ξεχνώντας Εμέ τον Θεϊκό σας Πατέρα. ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ ,Μου λέτε στην Κυριακή προσευχή, μα πόρρω απέχετε από κάθε Μου μία ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ. Εκάνατε θεόν τον ιδικό σας εαυτό, γι’ αυτό θα πληρώσετε τώρα το αντίτιμο των αμαρτιών. Χρόνια μακροθυμώ, περιμένω, ΣΑΣ ΕΛΕΩ. Μα εσείς δυστυχώς ως κύνες γυρνάτε ξανά στης αμαρτίας τα θολά νερά. Κυλίεστε στον βόρβορο της κακίας, πάθη, ψυχική φθορά, σαρκολατρεία, διαφθορά, ανωμαλία στην γη επικρατεί . Ότι το σκοτεινό, το σαπρό σαφώς σας έλκει, σας συγκινεί αυτό. Νομιμοποιήσατε τας διαστροφάς, διαγράψατε ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ, ΤΑ ΙΕΡΑ. Σκότος παντού επικρατεί, ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΙ.ΑΛΟΙΩΘΗΚΑΝ ΑΚΟΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΛΗΡΙΚΟΙ. ΑΘΕΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ, στου εχθρού τα πλάνα, αυτοί σας ωθούν. Μη έχοντας μέσα τους όσιο και ιερό, υμνούν τώρα εδώ, με την ζωή τους τον σατανά εχθρό. ΣΤΟΠ ! σας εκφωνώ, απόψε εις το άγιό Μου αυτό γραπτό. ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΟΝ ΑΠΟΨΕ ΛΑΛΕΙ. SOS και πάλι σας εκφωνεί.

Τεκνία Μου, φθάνει η στιγμή της πληρωμής. Της αποστασίας σας η αμοιβή, θα είναι δυστυχώς ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ, μα και τέρμα στο νήμα της δικής σας ζωής τώρα εδώ. Θα δήτε τότε το έγκλημά σας το βαρύ, το πόσο ακριβά πληρώνεται Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΑΛΛΟΙ! Σε όποιον ειρωνεύεται και λόγον απρεπή, υβριστικό λαλεί, προς το άγιό Μου ρήμα, στο άγιο γραπτό. Όχι δεν εστί αυτό σοφία ανθρωπίνης διανοίας, είναι θείος λόγος, Ουράνιας Αληθείας.

ΕΓΕΡΘΗΤΕ! Τώρα. Τούτο το λεπτό.! ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ! Σε κατάσταση εσωτερικής περισυλλογής, η δική σας ψυχή. ΕΣΧΑΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ, Ο ΚΑΙΡΟΣ. Δεν ξέρετε αν θα ζήτε στο επόμενο λεπτό. Ο πέλεκυς της Θεϊκής Μου επεμβάσεως ΤΑΧΥΣ, τρέξατε, προφθάσατε εσείς. Μη εν πνεύματι αδρανείας, μα εν εγρηγόρσει Θεία. Δεν εκφοβίζω, μόνον την αλήθειά Μου σας προσδιορίζω. Ο κόμπος, όπως ο απλός λαός λέγει, έφθασε πλέον στο χτένι χάος σας αναμένει, όσο ακόμα καιρός λίγος σας απομένει. Όλοι πρέπει να είστε ετοιμασμένοι. Στον Ουράνιό Μου νυμφώνα να παρευρεθήτε, μη γένοιτο, ωσάν τις πέντε μωρές παρθένες, έξω από εκείνον βρεθήτε. Ναι, τότε θα εκλιπαρήτε, μα αργά θάναι για να σωθήτε.

Στην Αιωνιότητα όποιος θέλει να εισέλθη, πρέπει τώρα διά της στενής πύλης να μπη, την άρρητη δόξα της Βασιλεία ς Μου να ιδή. Εκεί οι δικοί Μου οπαδοί, θα λάμψουν ωσάν ήλιοι πνευματικοί. Μην περνάτε το ρήμα Μου για γήινο παραμύθι, είναι ,ναι, Ουράνιο Υδωρ , από την Θεϊκή Μου βρύση. Το δίδω διά να σας σώσω,έστω και στο πάρα ένα ψυχικά να σας ανυψώσω. Τα δεινά που θα σας πλήξουν, πρέπει τας ψυχάς σας να αφυπνίσουν. Τα περιθώρια στενεύουν, οι δαίμονες ωσάν λύκοι παραμονεύουν. Θέλω όλοι σας να σωθήτε, ως υιοί της Βασιλείας Μου στου Ουρανού την Βίβλο να εγγραφήτε. ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ , μακάριος όποιος εκεί εγγραφή, αιωνίως στην ατελείωτη χαρά, στην Ουρανίαν δόξα, θα εισέλθη, θα μπη, με ένδοξο χρυσό διάδημα στην κεφαλή. Λήγει όμως η Θεϊκή Μου μακροθυμία, πολλή, μείζων θα είναι η δοκιμασία. Όμως οι δικοί Μου πιστοί οπαδοί, αυτοί που με συνέπεια ζωής Με ακολουθούν, τόχω ειπεί, ως κόρη οφθαλμού υπ’ Εμού θα διαφυλαχθούν, διόλου δεν θα πειραχθούν. Γιατί, Κύριος και Θεός θα τους σκέπω, Αγγελική συνοδεία θα τους έχω. Θα είναι διαφυλαγμένοι, και υπό του Τριαδικού Θεού εσφραγισμένοι. Πνευματική, ιερή αποστολή θα τους δώσω, τας σατανικάς επιβουλάς, απ’ αυτούς θα εξοντώσω. Η Χείρα Μου θα τους κρατή, σε όλα τα επερχόμενα δεινά της γης. Θαύματα οι πιστοί Μου θα ποιούν, για Εμέ θα ομιλούν, Εμέ θα ομολογούν. Και Εγώ ως Κύριος του παντός, θα τους ομολογήσω ως ιδικούς Μου οπαδούς, έμπροσθεν του Ουρανίου Πατρός.

Θάρρος, δύναμη Θεϊκή, η ισχύς Μου θα τους χορηγή, χωρίς να πειραχθή ούτε μία τρίχα από την δική τους κεφαλή. Θα είναι το ποίμνιό Μου το ιερό, και Εγώ ως Θείος Ποιμήν, θα τους οδηγήσω από τα δεινά ταύτης της εποχής, εις ατελεύτητη χαρά, στην Αιώνια Ζωή. Μαζί Μου για πάντα να συμβασιλεύουν ιερώς, μετά Πατρός, Υιού και Πνεύματος. Ανεκλάλητη ευτυχία θα τους αναμένει, μαζί Μου ΝΑΙ αιωνίως ενωμένοι. Κλείσε παιδί Μου εδώ την γραφή και δόξασον την Τριαδική Αρχή.+++

ΑΜΗΝ. ΑΜΗΝ. ΑΜΗΝ. ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΑΡΧΗ.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…