• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

ΣΤΟΙΧΙΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΓΚΟΡΛΟΒΚΑ

12 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google
 10 μηνών εγγονής της Κυριλλίας, που άφησαν την τελευταία τους πνοή  στο πάρκο που βγήκαν να πάρουν λίγο αέρα.
Η 10 μηνών Κύρα που ο Ποροσένκο της έκοψε το νήμα της ζωής
                    Η 10 μηνών Κύρα που ο Ποροσένκο της έκοψε το νήμα της ζωής

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Μάνα και κόρη διαμελίστηκαν από τις βόμβες του “Τιμωρού Ποροσένκο” στις 27/07/14 στην πόλη της Γκορλόβκα . Στο γράμμα που η χαροκαμένη μάνα παρέδωσε στο γραφείο του Ποροσένκο με παραλήπτη τη γυναίκα του Μαρίνα, η γυναίκα που πενθεί μαζί κόρη και εγγονή,   ρωτάει:

Ποιός έδωσε εντολή να σκοτώσουν τα παιδιά μου;

Η γιαγιά Ντάρια σε χαρούμενες στιγμές με την κόρη της Χριστίνα και τη νεογέννητη Κύρα
Η γιαγιά Ναταλία σε ανέμελες στιγμές με την κόρη της Χριστίνα και τη νεογέννητη εγγονή της Κυριλλία.

η 10 μηνη εγγονούλα Κύρα πριν ο Ποροσένκο της κόψει το νήμα της ζωής

Με τη Ναταλία, συναντηθήκαμε στο σιδηροδρομικό σταθμό στο Κίεβο. Η όμορφη στην όψη γυναίκα έκρυβε βαθύ πόνο. Σε ένα χαρτί τετραδίου είχε συντάξει μια επιστολή για την γυναίκα του Ποροσένκο, Μαρίνα. Στην αίθουσα αναμονής είχε βυθιστεί σε μαύρες σκέψεις και οδυνηρές αναμνήσεις. Μου διηγήθηκε την ιστορία της:

“Εκείνη την αποφράδα μέρα, της 27ης Ιουλίου, ήμουνα στο σπίτι. Από καιρό είχα φτιάξει τα πράγματά μας και τα είχα έτοιμα κοντά στην πόρτα. Όμως ο άνθρωπος που θα μας οδηγούσε μακριά από την Γκορλόβκα πάλι δεν ήταν διαθέσιμος . Εκείνες τις δυο τελευταίες ημέρες δεν λειτουργούσαν ούτε τα τρένα. Ήμουνα έτοιμη να βγω στο δρόμο και να σταματήσω όποιο όχημα έβρισκα μπροστά μου, ακόμα και αγροτικό μηχάνημα, για να μας πάει κάπου μακριά από την πόλη. Όπου νάναι…”

“Ξαφνικά με παίρνει τηλέφωνο  ο άνθρωπος που εκκένωνε τους πολίτες  από την Gorlovkα και μου είπε ότι θα ερχόταν να μας πάρει το επόμενο πρωί.  Το διαμέρισμά μας βρίσκεται στον 8ο όροφο  κτιρίου στο κέντρο της πόλης. Είναι μεγάλο και ευρύχωρο. Πήγα μέχρι το παράθυρο που έχει θέα στο πάρκο και είδα  τη Χριστίνα. Ήθελα να της πω τα ευχάριστα, αμέσως. Την πήρα στο κινητό. Εκείνη τη στιγμή , η Χριστίνα περπατούσε με την εγγονούλα  μου Κυριούσκα στο δρομάκι του πάρκου.

“Χριστιούσκα !”, “Χριστιούσκα !”, της φώναζα γεμάτη χαρά  από το τηλέφωνο. Αύριο στις εννέα φεύγουμε από εδώ ! Θα πάμε πρώτα στο Svjatogorsk, από εκεί στο Kharkov ή στο Dnepropetrovsk, ή στην Οδησσό. “

Ακούω το παιδί μου γεμάτο χαρά :

“Ζήτω! !!! Κυρούσκα ακούς; Αύριο, φεύγουμε !»

Τη ρώτησα:“Τώρα που είσαι Χριστίνα;” “Στο πάρκο” , μου απάντησε. “Μείνε εκεί που είσαι”, της  λέω.  Kαι καθώς πρόφερα  τις τελευταίες λέξεις , το πάρκο βομβαρδίστηκε.

Ήταν ο πρώτος βομβαρδισμός της πόλης με βαρύ πυροβολικό. Γίνονταν απανωτές εκρήξεις. Φωτιά και καπνός παντού …

“Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Έτρεξα στο δρόμο φωνάζοντας: “Κύρα! Χριστίνα! Κυριλλία! Χριστίνα! “. Έτρεξα μέχρι το πάρκο και όλα ήταν ήσυχα.  Είδα έναν κρατήρα από πτώση ρουκέτας στο έδαφος και άρχισα να ψάχνω στο γρασίδι . Βρήκα μόνο τα παιχνίδια ,  και   σκέφτηκα ότι  “εντάξει, δεν έπαθαν τίποτα”.

” Ήλπιζα να τους βρω στο καταφύγιο. Έτρεξα εκεί και μέσα στο σκοτάδι, άγγιζα το κεφάλι του κάθε ανθρώπου και κουνούσα τα χέρια τους για να αναγνωρίσω τα παιδιά μου. Μετά άρχισα να ουρλιάζω:Kύρα, Χριστίνα, Κύρα, Χριστίνα. Αλλά κανείς δεν απαντούσε.”

“Μετά από μερικές ώρες, όταν κόπασαν κάπως οι βομβαρδισμοί, πήγα σε όλα τα νοσοκομεία της πόλης και στις παιδιατρικές κλινικές. Πάλι ξεκίνησαν οι δυνατοί νυχτερινοί βομβαρδισμοί και γύρισα στο καταφύγιο. Κανείς δε βγήκε έξω όλη τη νύχτα.”

“Το πρωί πήγα στο νεκροτομείο. Εκεί τις βρήκα . Ήθελα να τις πάρω μαζί μου στο σπίτι. Παρακάλεσα να με αφήσουν. Αλλά οι γιατροί μου είπαν “Θα είναι σαν να τις βομβαρδίσουμε 2 φορές“. Από εκεί τα κορίτσια μου πήγαν κατευθείαν στο νεκροταφείο”.

“Στις 29 Ιουλίου θάφτηκαν η  Χριστίνα μου και η Kυριλλία μου. Εγώ πάντα βιάζομαι, φοβάμαι ότι θα βομβαρδίσουν και πάλι και πάλι και πάντα… “

“Στη συνέχεια, η ζωή μου σταμάτησε  και δεν υπάρχει υπάρχει τίποτα . Όλα είναι ένα κενό. Όλες τις νύχτες, μετά την κηδεία, κοιμάμαι στον τάφο τους. Μετά από όλα όσα έχουν γίνει, δεν υπάρχει καμιά διαφορά, βομβαρδίζουν παντού.”

ljbljbljbl

Στο Κίεβο η Ναταλία έφτασε την 1η Αυγούστου για να βρεί τους υπεύθυνους για τη δολοφονία των κοριτσιών της.

“Το πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να πάω στη διοίκηση της προεδρίας όπου ήταν και άλλες μητέρες που απαιτούσαν να φέρουν πίσω τα παιδιά τους που τα πήραν στρατιώτες και τα έβαλαν μπροστά. Εγώ είχα τις φωτογραφίες των κοριτσιών μου. Μου άρεσε να επικοινωνώ με τις μητέρες και ήθελα να τους πω ότι και εμείς στο Donbass μητέρες είμαστε. Αλλά κάποιες μου έκαναν νόημα ότι δεν είμαστε ασφαλείς που μιλάμε γιατί κάποιος μας παρακολουθεί”.

“Κανείς δεν αισθάνεται ότι και εμείς άνθρωποι είμαστε …  ακριβώς σαν κι αυτούς …που απλά θέλουμε  την ειρήνη. Ήρθα στο Κίεβο για να μάθω ποιος έδωσε την εντολή για την εκτόξευση των πυραύλων στην Gorlovka που σκότωσαν τα παιδιά μου»,  λέει η Ναταλία (expertonline).

dimpenews.com

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ! ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
ΔΙΕΘΝΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ! ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

by admin
3 ώρες ago
Ουκρανικά drone χτύπησαν ρωσικό διυλιστήριο στην Δυτική Σιβηρία! (βίντεο)
Slider

Ουκρανικά drone χτύπησαν ρωσικό διυλιστήριο στην Δυτική Σιβηρία! (βίντεο)

by admin
3 ώρες ago
Παναγόπουλος Αλέξιος: ΕΕ και χάος σε Ελλάδα
ΑΠΟΨΕΙΣ

Παναγόπουλος Αλέξιος: ΕΕ και χάος σε Ελλάδα

by admin
4 ώρες ago
Η Ανθρωπότητα κρατά την Ανάσα της… Πάμε για Μετωπική Πυρηνική – Το Κρεμλίνο Προειδοποιεί ότι Επίκειται μια «Καταστροφική Απάντηση» …
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ανθρωπότητα κρατά την Ανάσα της… Πάμε για Μετωπική Πυρηνική – Το Κρεμλίνο Προειδοποιεί ότι Επίκειται μια «Καταστροφική Απάντηση» …

by admin
6 ώρες ago
Next Post
Οι γήινες πύλες της Κολάσεως

Οι γήινες πύλες της Κολάσεως

Νέο μπλόκο στις επιστροφές φόρου

Νέο μπλόκο στις επιστροφές φόρου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr