ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: “ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ”!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 6 Δεκ 2012 - 9:00

Βγάλε έξω τους αλλοδαπούς εγκληματίες και χώστε τους Έλληνες φοροφυγάδες! Έτσι μπράβο…στουρνάρι!

Για το κακό χάλι της ελληνικής οικονομίας, δεν φταίνε τα λαμόγια οι πολιτικοί, δεν φταίνε οι
ρεμούλες τους ούτε οι λαδωμένοι μέχρι τα μπούνια, τύπου Τσοχατζόπουλου ταγοί, δεν φταίει η Siemens ούτε τα ρουσφέτια των πολιτικών. Φταίνε οι ιδιώτες, αυτοί που φοροδιαφεύγουν επί χρόνια. Οπότε, ο υπουργός Οικονομικών κατά τη χθεσινή συνάντησή του με τον Πρόεδρο Δημοκρατίας, το είπε ξεκάθαρα: “Δεν θα υπάρχει καμία αναστολή. Όποιοι συλαμβάνονται για χρέη στο Δημόσιο είτε θα πληρώνουν αμέσως το χρέος τους είτε θα πηγαίνουν φυλακή. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Όπως γίνεται και στην Αμερική”!
Απλά πράγματα! Οι ιδιώτες φταίνε για την κακή οικονομία. Αυτοί την κατέστρεψαν. Ο Πάγκαλος συνεπώς, είπε τη μισή αλήθεια. Δεν τα “φάγαμε μαζί”. Το σωστό είναι: “τα ‘φαγαν οι ιδιώτες επαγγελματίες”. Χώστε τους λοιπόν στο..φρέσκο!
Κι επειδή κύριε Στουρνάρα οι φυλακές έχουν κυριολεκτικά μπουκώσει και δεν χωράνε άλλους, για την οικονομία του πράγματος, απελευθερώστε τους αλλοδαπούς εγκληματίες και χώστε μέσα όλους τους οφειλέτες του Δημοσίου.
Τώρα, αν ο κ. Παπούλιας εκφράζει οψίμως την αγωνία του ότι η Ελλάδα θα μείνει χωρίς Έλληνες, δεν πειράζει, θα …του περάσει!

Μάκης Βραχιολίδης

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr