ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Sura το Αντίστοιχο Ρώσικο Ηaarp

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 22 Νοέ 2012 - 12:10

Sura Ionospheric Heating Facility
To SURA Ιονοσφαιρική Διευκόλυνση θέρμανσης , που βρίσκεται κοντά στη μικρή πόλη του Vasilsursk περίπου 100 χλμ. ανατολικά από το Νίζνι Νόβγκοροντστη Ρωσία , είναι ένα εργαστήριο για
την ιονοσφαιρική έρευνα. Το Sura είναι σε θέση να εκπέμπει περίπου 190 MW , ενεργού ακτινοβολούμενης ισχύς (ERP) για βραχέα κύματα. Η εγκατάσταση αυτή λειτουργεί από το ερευνητικό ινστιτούτο radiophysicalNIRFI στο Nizhny Novgorod .

Η εγκατάσταση Sura δημιουργήθηκετο το 1981.Χρησιμοποιώντας αυτή τη δυνατότητα, οι Ρώσοι ερευνητές μελέτησαν τη συμπεριφορά της ιονόσφαιρας και την επίδραση της γενιάς των εκπομπών χαμηλής συχνότητας για τη διαφοροποίηση της σημερινής ιονόσφαιρας.

Το αμερικάνικο HAARP ιονόσφαιρας είναι παρόμοια με την εγκατάσταση Sura. Το HAARP εκπέμπει σήματα πολύ χαμηλότερη ενέργεια σε σχέση με Sura. Το πρόγραμμα HAARP άρχισαν το 1993.


Δείτε ένα βίντεο από Pωσία

Έρευνα από το The Secret Real Truth

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr