• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Tύμπανα πολέμου… Η συμφωνία του Μινσκ πέθανε.Πόσο πιθανό είναι τις επόμενες μέρες να ξεκινήσει μεγάλη σύγκρουση στην Αν.Ουκρανία;

10 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η κατάσταση στην περιοχή του Ντόνετσκ μοιάζει όλο και περισσότερο με αυτό που επικρατούσε πριν από καιρό με την άγρια ​​μάχη. «Την τελευταία ημέρα 302 φορές οι Ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας χτύπησαν στο έδαφος της Δημοκρατίας, με 33 παραβιάσεις της κατάπαυσης του πυρός.

Η κατάσταση στην πρώτη γραμμή παραμένει σύνθετη και τεταμένη », – αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων του Ντόνετσκ,από μια πηγή στο Υπουργείο Άμυνας της DNI.

Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Άμυνας, οι πιο έντονοι βομβαρδισμοί έγιναν στο: Zaytsevo στα χωριά στο βόρειο τμήμα της Γκορλόβκα,στο Σπάρτακ,στο Zhabunki, στο Staromykhailivka και στο Trudovskoy στα περίχωρα του Ντόνετσκ.

Επιπλέον, οι δυνάμεις ασφαλείας έπληξαν την πόλη Yasinovataya, Dokuchaevsk και το χωριό Sahanka στα νότια της DNI.

Ταυτόχρονα οι Ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας χρησιμοποιούν βλήματα 82 και 120 χιλιοστών, οχήματα μάχης πεζικού, αντιαεροπορικά όπλα, χειροβομβίδες και μικρά όπλα.

Η πιο δύσκολη κατάσταση εξακολουθεί να είναι στην περιοχή του χωριού Yasinovataya όπου ο Ουκρανικός στρατός προσπαθεί να κόψει την στρατηγικής σημασίας- για την Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ- διαδρομή της Γκορλόβκα.

Είναι σαφές ότι, εάν τα καταφέρουν, ο στρατός στη Νέα Ρωσία θα πρέπει να περάσει στην επίθεση, η οποία θα σήμαινε de facto αποτυχία των συμφωνιών Μινσκ.

Ταράσσεσαι από το γεγονός ότι, μετά από αίτημα του εκπροσώπου του Υπουργείου Άμυνας DNI, Eduard Eduard Basurin, το μεγαλύτερο μέρος της πρώτης γραμμής του Κιέβου απέσυρε τους παρατηρητές σε «καθεστώς της σιωπής».

Αυτό σημαίνει ότι το Κίεβο, προσπαθεί να προκαλέσει τη δημοκρατία του Ντόνετσκ στον μεγάλο πόλεμο;
– Νομίζω ότι στην πραγματικότητα το Κίεβο αναμένει να κερδίσει, με την καταστροφή του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, – είπε ο πολιτικός αναλυτής, Σεργκέι Markov.- Θα πρέπει να θέσει στόχους. Πρώτα να ελέγξει κατά τη διάρκεια της μάχης,τη μαχητική ικανότητα του στρατού του.

Αλλά το πιο σημαντικό, είναι ότι ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Ποροσένκο,ελπίζει ότι μετά από την επιδείνωση της κατάστασης στο Ντόνετσκ,το ” Περιφερειακό Κόμμα” θα δώσει συγκατάθεση για την παραίτηση του πρωθυπουργού Arseniy Yatsenyuk. Ο Ποροσένκο θα εφάπτεται με την ανάγκη για
την εδραίωση της εξουσίας με τον πόλεμο, και ούτω καθεξής.

Επιπλέον, είναι σημαντικό για το Κίεβο προς τη Δύση, κυρίως την Ευρωπαϊκή Ένωση, να αναγνωρίσει την απόλυτη αποτυχία των συμφωνιών του Μινσκ, που δεν απαιτούν πλέον την εφαρμογή τους. Στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις για τη διευθέτηση της κατάστασης των εκπροσώπων του Ντόνετσκ,η Γαλλία και η Γερμανία κατηγόρησαν ανοιχτά την Ουκρανία για το γεγονός ότι ήταν εκείνη που σπάει την ειρηνευτική διαδικασία.Η συμφωνία του Μισκ είναι νομικά νεκρή.

Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι αν η Ρωσία θα βοηθήσει στρατιωτικά το Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ
-που τώρα ελέγχονται από τις ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας-ώστε να τις απελευθερώσει.Η κατάσταση είναι πιο δύσκολη με την υπόλοιπη νοτιο-ανατολική Ουκρανία.Δεν είναι μυστικό ότι η πλειοψηφία του πληθυσμού στο Χάρκοβο και άλλες περιοχές στη νοτιοανατολική Ουκρανία θα χαρούν να μοιραστούν την τύχη της Κριμαίας. Αλλά απολύτως δεν θέλουν τον πόλεμο, γιατί ξέρουν
τι έγινε στο Ντόνετσκ.

Η Ρωσία επιθυμεί να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί στο Ντόνετσκ,από τον Ουκρανικό στρατό,δεν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για τη ρωσική στρατιωτική επέμβαση,γιατί η στρατιωτική εμπλοκή θα ενισχύσει τις απόψεις του Ποροσένκο.

– Η κατάσταση μοιάζει με τις ενέργειες του Γεωργιανού στρατού τον Αύγουστο του 2008, πριν από την επίθεση στη Νότια Οσετία, – λέει ο πολιτικός επιστήμονας, εκπρόσωπος της DNI στην
περιοχή του Ροστόφ, Eduard Popov.

– Τότε, επίσης, με τη γραμμή επαφής μεταξύ των αντιμαχόμενων μερών αποσύρθηκαν οι Γεωργιανοί παρατηρητές. Γι αυτό το λόγω, τα μέλη των στρατιωτικών κύκλων της DNI, με τα οποία έχω κουβεντιάσει τις τελευταίες ημέρες, πιστεύουν ότι σύντομα θα ξεκινήσει μια μεγάλη επίθεση του ουκρανικού στρατού. Το Κίεβο ελπίζει να κόψει το DNR και LNR με ένα γρήγορο και ξαφνικό χτύπημα, να πάει στα σύνορα για να καταλάβει τη δημοκρατία,το επίπεδο της ετοιμότητας μάχης του ουκρανικού στρατού έχει αυξηθεί σημαντικά,τουλάχιστον σε μερικές από τις μονάδες.
Οι αρχές στο Κίεβο ενδιαφέρονται για έναν πόλεμο με το Ντόνετσκ, διότι στην περίπτωση αυτή θα είναι δυνατόν να αποφευχθεί ένας εμφύλιος πόλεμος στην υπόλοιπη Ουκρανία.

Ωστόσο, στο Κίεβο ελπίζει για μια νικηφόρα επίθεση κατά του Ντόνετσκ. Εάν ο ουκρανικός στρατός θα είναι σε θέση να πάρει γρήγορα τα σύνορα Λουγκάνσκ και Ντόνετσκ, η ρωσική παρέμβαση θα είναι πολύ δύσκολη.
http://svpressa.ru/war21/article/144717/?rpop=1
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ SV PRESSA: Corfiatiko.blogspot.com

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Κόλαση – Στρατηγικό λάθος Zelensky εάν επιτεθεί σε Λευκορωσία, Γέφυρα Κριμαίας – Ρωσία: Θα «καούν» δυτική Ουκρανία, Οδησσός
Slider

Κόλαση – Στρατηγικό λάθος Zelensky εάν επιτεθεί σε Λευκορωσία, Γέφυρα Κριμαίας – Ρωσία: Θα «καούν» δυτική Ουκρανία, Οδησσός

by admin
5 ώρες ago
Σιωνιστές Δηλητηρίασαν/Ακτινοβολώντας 100.000 Σεφαραδίτικα Εβραιόπουλα από τον Barry Chamish
ΔΙΕΘΝΗ

Σιωνιστές Δηλητηρίασαν/Ακτινοβολώντας 100.000 Σεφαραδίτικα Εβραιόπουλα από τον Barry Chamish

by admin
5 ώρες ago
Το Ισραήλ Κατηγορείται ότι Παραβίασε το Εκλογικό Σύστημα της Κολομβίας
Slider

Το Ισραήλ Κατηγορείται ότι Παραβίασε το Εκλογικό Σύστημα της Κολομβίας

by admin
5 ώρες ago
Το “Super El Niño” έφτασε – Μπορεί να είναι το ισχυρότερο όλων των εποχών, και ήδη βλέπουμε τρελά καιρικά φαινόμενα σε όλο τον πλανήτη
Slider

Το “Super El Niño” έφτασε – Μπορεί να είναι το ισχυρότερο όλων των εποχών, και ήδη βλέπουμε τρελά καιρικά φαινόμενα σε όλο τον πλανήτη

by admin
7 ώρες ago
Next Post
«Επιτυχίες» Της Κυβέρνησης ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Άνευ Προηγουμένου Κατα Τις Τουρκικές Πηγές Πληροφόρησης Μου

«Επιτυχίες» Της Κυβέρνησης ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Άνευ Προηγουμένου Κατα Τις Τουρκικές Πηγές Πληροφόρησης Μου

Εφτασαν οι πρώτοι Τούρκοι αστυνομικοί στη Χίο

Εφτασαν οι πρώτοι Τούρκοι αστυνομικοί στη Χίο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr