• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ! ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΟΥΝ!

11 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

papalampros
Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Δημήτρης Βίτσας. Μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik ο κ. Βίτσας τόνισε μεταξύ άλλων πως, «ακόμα κι αν υπάρξουν αλλαγές υπουργώ Οι ελληνορωσικές σχέσεις δεν αναμένεται να αλλάξουν λόγω του κυβερνητικού ανασχηματισμού, σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ζωντανό παραμένει το ενδιαφέρον της Αθήνας για την κατασκευή του ρωσικού αγωγού φυσικού αερίου.ν στην ελληνική κυβέρνηση, οι σχέσεις μας με τη Ρωσία δεν θα αλλάξουν».

Ο αγωγός φυσικού αερίου θα προχωρήσει καθησυχάζει η Ελληνική πλευρά

Αναφορικά με την επέκταση του ρωσικού αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream, που θα διέρχεται από το ελληνικό έδαφος, ο κ. Δημήτρης Βίτσας δήλωσε στο Sputnik ότι πιθανότατα θα υπογραφεί, μέσα σε λίγους μήνες.Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο μήνα στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης η Ελλάδα και η Ρωσία υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την κατασκευή της επέκτασης του αγωγού από την Τουρκία, στο ελληνικό έδαφος με κατεύθυνση την κεντρική Ευρώπη. «Φυσικά, μας ενδιαφέρει η επέκταση του αγωγού. Και ελπίζουμε ότι το όλο σχέδιο θα υπογραφεί μέσα στους επόμενους μήνες», υπογράμμισε ο Δημήτρης Βίτσας.

Μετά τον Λαφαζάνη τι;;;

Εξάλλου, την περασμένη εβδομάδα ο Έλληνας υπουργός Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ανακοίνωσε ότι το ελληνικό κοινοβούλιο είχε επικυρώσει με νόμο την ίδρυση κρατικής εταιρείας, η οποία θα συμμετέχει στην κοινοπραξία κατασκευής του αγωγού. Η Αθήνα περιμένει να επωφεληθεί από τις χαμηλότερες τιμές του φυσικού αερίου και τα έσοδα διέλευσης από τον αγωγό, η κατασκευή του οποίου αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2016. Να σημειωθεί ότι από τα 63 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα συνολικής ετήσιας δυναμικότητας του Turkish Stream, έως και 47 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα αναμένεται να εισρεύσουν στον διανομέα φυσικού αερίου στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

6 μήνες Αριστερά

Τι πραγματικά έχει συμβεί στις περίφημες διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ; Ποια είναι η αλήθεια, για την βοήθεια που ήταν πρόθυμη η Ρωσία να στείλει…

Ο κ. Τσίπρας, μιλώντας για συζητήσεις και έναρξη διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδος και Ρωσίας, τόσο για τον αγωγό soyth stream, όσο και για την κατάργηση του εμπάργκο αγροτικών προϊόντων από την Ελλάδα προς την Ρωσία, με την άρνηση ψήφισης στην ευρωβουλή, και την άρση των κυρώσεων προς την Ρωσική κυβέρνηση!
Να τονιστεί ότι τις κυρώσεις προς την Ρωσία ,τις ψήφισε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, που σήμανε την ακύρωση άφιξης τετρακοσίων χιλιάδων Ρώσων τουριστών ,προς την χώρα μας το καλοκαίρι του 2014 και την καταστροφή χιλιάδων τόνων αγροτικών προϊόντων στα σύνορα της Ρωσίας.
Συγκεκριμένα λοιπόν, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ενέκρινε δια της υπογραφής της, την χορήγηση δανείου ύψους 1,8 δις ευρώ, προς την Ουκρανική κυβέρνηση.

Το δεύτερο και ίσως πιο σημαντικό διπλωματικό λάθος, είναι η ψήφιση από Ελληνικής πλευράς συνέχιση των κυρώσεων και την επιβολή νέως μέτρων προς την Ρωσική κυβέρνηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ψήφιση έγινε στις 22-6-2015.Η υπουργός τουρισμού κυρία Κουντουρά και ο επικεφαλής τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ κ. Κριτσωτάκης Μιχάλης γιατί δεν τοποθετούνται επί του θέματος; Ο κύριος Τσίπρας αποκρύπτει ορισμένα πράγματα και απέναντι προς την ρωσική κυβέρνηση, με υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις και προσύμφωνα, για άρση του Ρώσικου εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα και τον τουρισμό, αφού η ίδια κυβερνησή του, ψηφίζει ΥΠΕΡ της συνέχισης και επιβολής ακόμα και ΝΕΩΝ μέτρων, από την Ε.Ε προς την Ρωσία!Τούτο δε το ομολόγησε και ο κύριος ΣΕΡΓΚΕΙ ΛΑΒΡΩΦ, υπουργός εξωτερικών της Ρωσσίας και φυσικά δεν έχει κανέναν λόγο να πει ψέματα!Εν τέλει, φαίνεται να μην έχει σημειωθεί καμία πρόοδος στην Ελληνορωσική φιλία και συνεργασία.

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (19/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (19/6/2026)

by admin
25 λεπτά ago
Δημήτρης Αλεξόπουλος: Πόλεμος Πολωνίας – Τουρκίας μέχρι το 2050 μ Χ με αφορμή τους Έλληνες >.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Δημήτρης Αλεξόπουλος: Πόλεμος Πολωνίας – Τουρκίας μέχρι το 2050 μ Χ με αφορμή τους Έλληνες << Πολωνούς>>.

by admin
2 ώρες ago
Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου

by admin
3 ώρες ago
Χρήστος Μαντζιάρης: Θέλουν την Ελλάδα εβραϊκή επαρχία. Η Σπάρτη ανήκει δικαιωματικά στο Ισραήλ σύμφωνα με το σιωνιστικό σχέδιο!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Χρήστος Μαντζιάρης: Θέλουν την Ελλάδα εβραϊκή επαρχία. Η Σπάρτη ανήκει δικαιωματικά στο Ισραήλ σύμφωνα με το σιωνιστικό σχέδιο!

by admin
11 ώρες ago
Next Post
Στην παρούσα φάση σκέψου το καλά πριν το αποφασίσεις!!!

Στην παρούσα φάση σκέψου το καλά πριν το αποφασίσεις!!!

Σόιμπλε: Σπίτι μου έμαθα πως ο δυνατότερος πρέπει να υποχωρεί – Αυτό έκανα με την Ελλάδα

Σόιμπλε: Σπίτι μου έμαθα πως ο δυνατότερος πρέπει να υποχωρεί – Αυτό έκανα με την Ελλάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr