ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τα πρόστυχα ψέμματα για τις δήθες αποκρατικοποιήσεις, τις μεταρρυθμίσεις, τον περιορισμό του διαπλεκόμενου κράτους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 21 Δεκ 2012 - 10:20

Το φωνάζουμε μήνες τώρα, ειδικά από την στιγμή που πληροφορηθήκαμε τις σοκαριστικές αποκαλύψεις του Μπομπ Τρα-μονίμου εκπροσώπου του ΔΝΤ στην Αθήνα-για τις επιλογές του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Τώρα βιώνουμε το αποτέλεσμα εκείνης της συμφωνίας αλλά
επιμένουμε να μην βλέπουμε την πραγμτικότητα.

Η πραγματικότητα είναι πως καμία ουσιαστική μεταρρύθμιση δεν πρόκειται να γίνει στην Ελλάδα, κανένα άνοιγμα επαγγελμάτων, καμία ιδιωτικοποίηση πέρα από ένα νταλαβέρι ανάμεσα στο κράτος και την διαπλοκή που είναι παρούσα περισσότερο από ποτέ.

Όλα όσα ζούμε συμφωνήθηκαν μέχρι κεραίας και για την συμφωνία αυτή υπάρχει η μαρτυρία του Μπομπ Τρα. Διαβάστε την και αναλογισθείτε όλα αυτά που βιώνουμε εξαιτίας ενός σαθρού κρατικοδίατου, διαπλεκόμενου κράτους.

Ο Μπομπ Τρά λοιπόν ένα βράδι σε σπίτι της Φιλοθέης έδωσε την δική του ανατριχιαστική μαρτυρία για το πως επιλέχθηκε το πετσόκομα μιθών και συντάξεων, μαζί με τα χυδαία χαράτσια που ακολούθησαν.

Η παράθεση των γεγονότων είναι σοκαριστική για το μέγεθος της ενοχής δύο εκ των πρωταγωνιστών της κόλασης που βιώνουμε. Των κ.κ Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου. Έτσι το κυνήγι του Παπανδρέου στο εστιατόριο του Βερολίνου, είναι το λιγότερο από όλα όσα θα μπορούσαν να του συμβούν στην κλίμακα από το μηδέν έως τον «Καντάφι».

-Δώσαμε (η Τρόικα) 3 εναλλακτικές στον κ. Παπακωνσταντίνου-άρχισε να διηγείται ο Μπομπ Τρα. H πρώτη ήταν να απολυθούν άμεσα 150.000 δημόσιοι υπάλληλοι. Ο Παπακωνσταντίνου που τον είχαμε στην άλλη άκρη του ακουστικού μας είπε «περιμένετε να ενημερώσω τον κ. Παπανδρέου». Ήμασταν στη γραμμή όταν μας μετέφερε την κάθετη άρνηση του τότε πρωθυπουργού, «με τίποτε, είναι ψηφοφόροι μας, αυτοί μας στηρίζουν». Η δεύτερη εναλλακτική ήταν να γίνει άμεσα και χωρίς καθυστέρηση μια καταιγίδα αποκρατικοποιήσεων. Κι αυτό το αρνήθηκε με το ίδιο επιχείρημα «αυτοί μας στηρίζουν». Η τρίτη και τελευταία εναλλακτική ήταν το κόψιμο μισθών και συντάξεων. «Ναι αυτή είναι η καλύτερη λύση…Αυτό να κάνουμε…» μας απάντησαν ομόφωνα οι κ.κ Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.

Οι συνομιλητές του πάγωσαν. Τον άκουγαν άφωνοι να διηγείται μέσα σε λίγα λεπτά την επιλογή του ολέθρου για έναν ολόκληρο λαό.
Δύο γόνοι πολιτικών οικογενειών, άψητοι και ανερμάτιστοι στην εξουσία, επέλεξαν με κριτήριο την διατήρηση του κρατικοδίαιτου κομματικού κράτους των συμμοριών του δημοσίου την πιο καταστροφική λύση για την χώρα.
Μας οδήγησαν αλυσοδεμένους στο Μνημόνιο για να μην διαταραχθεί το σαθρό πολιτικό οικοδόμημα της μεταπολίτευσης που βασίζεται στο κομματικό κράτος.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr