ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο τάφος του Αριστοτέλη στην ευθεία με άλλα ενεργειακά σημεία της Ελλάδας!

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ. - 27 Μαΐ 2016 - 14:15
Loading...

Και ο πρωθυπουργός μας απέκτησε… τον “τάφο” του!

Θυμάστε το success story Σαμαρά; Όσο αυγάτιζαν τα μέτρα κι έκλειναν οι επιχειρήσεις γεννήθηκε ξαφνικά ο τάφος της Αμφίπολης. Τώρα με το αντίστοιχο success story Τσίπρα έσκασε μύτη ο τάφος του Αριστοτέλη!

Τον έψαχναν χρόνια, λέει το ρεπορτάζ, και σήμερα τον παρουσίασαν, όλα τα κόκκινα και μπλε ΜΜΕ, με τη «βεβαιότητα» ότι «μάλλον» είναι αυτός. Κι έτσι ξεκινάει το δεύτερο σήριαλ, κάτι μεταξύ National Geographic και Ελληνοφρένειας.

Δεν ξέρω πόσοι τότε είχατε διαβάσει ή θυμόσαστε τι είχα γράψει για τα περίεργα της Αμφίπολης, αλλά ένα από αυτά ήταν το εξής.

Κάποια στιγμή, περιμένοντας που θα καταλήξει η όλη ιστορία της Αμφίπολης -η οποία κάτι μου έλεγε ότι δεν ήταν χρονικά τυχαία, όχι μόνο από πολιτικής πλευράς- θέλησα να δω που ακριβώς “πέφτει” σε σχέση με τη Μακρινίτσα και τους Δελφούς, που ξέρουμε σίγουρα ότι είναι δυο άκρως ενεργειακά μέρη. Τράβηξα, λοιπόν, μια γραμμή και βγήκε μια απόλυτη ευθεία.

Στη συνέχεια πρόσθεσα και την Πύλο, όπου ως γνωστόν έκαναν διάφορα περίεργα πειράματα πριν από από την “ανακάλυψη” της Αμφίπολης. «Στο “φρέαρ των Οινουσσών” ίσως κρύβεται το μυστικό της δημιουργίας του κόσμου», έλεγαν και μάλλον δεν επιλέχθηκε τυχαία το μέρος για το πείραμα.

Και το αποτέλεσμα της γραμμής ήταν και πάλι η απόλυτη ευθεία:

Ο τάφος του Αριστοτέλη στην ευθεία με άλλα ενεργειακά σημεία της Ελλάδας! - Εικόνα0

Σήμερα, λοιπόν, λέω άντε να δω που ακριβώς πέφτει και η “ανακάλυψη” του νέου τάφου Αριστοτέλη, στην αρχαία Στάγειρα στην Χαλκιδική, σε σχέση με όλα τα προηγούμενα σημεία. Και η γραμμή… παραμένει η απόλυτη ευθεία!

Ο τάφος του Αριστοτέλη στην ευθεία με άλλα ενεργειακά σημεία της Ελλάδας! - Εικόνα1

Αλλά οι συμπτώσεις δεν σταματούν εδώ. Φέτος συμπληρώνονται 2.400 χρόνια από τη γέννηση του Αριστοτέλη και η Unesco -το παρακλάδι του οργάνου παγκόσμια καμπαλιστικής διακυβέρνησης που λέγεται ΟΗΕ- ανακήρυξε το 2016 ως έτος του Αριστοτέλη.

«Συμπτωματικά» δυο μήνες μετά βρέθηκε και ο τάφος του. «Συμπτωματικά», μόλις εκχωρήσαμε την κυριαρχία μας μέχρι την επόμενη εκατονταετή επέτειο του (παρά ένα χρόνο), ουσιαστικά ένα νέο μνημόνιο. «Συμπτωματικά» είναι και πάλι στην ευθεία.

Τι «συμπτωματικά» κόλπα παίζουν μου λέτε;

nea.allnewz.gr

 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter