ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Θα ανασυγκροτηθούμε από τα ερείπια μόνο εάν ο λαός διώξει τα ερείπια του σημιτισμού…

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 2 Δεκ 2012 - 16:32

Γράφει ο Μάγια

Δεν κομίζουμε γλαύκας εις Αθήνας. Απλώς, υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να κυβερνάται με ανακολουθίες, δοκησισοφίες, ψέματα, απατεωνιές. Και εμείς συνεχίζουμε να
αποδεχόμαστε και ανεχόμαστε την ανακολουθία, την υπαναχώρηση και την εξαπάτηση ως αναπόφευκτα στοιχεία της κυβερνώσας, διεφθαρμένης και χρεοκοπημένης πολιτικής.

Μην πάτε μακριά, κοιτάξτε δίπλα σας. Δείτε τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη. Είπαν άπειρα ψέματα για το Μνημόνιο, την επαναδιαπραγμάτευση, το «μείγμα» που θα κινήσει την Οικονομία, την κατάργηση των χαρατσιών, την προστασία των μισθών και συντάξεων, και τόσα άλλα. Κι όμως, δίχως ίχνος ντροπής, με απύθμενη αυθάδεια διακηρύσσουν ότι η Ελλάδα, χάριν των δικών τους προσπαθειών και επιλογών, επανέκτησε την …αξιοπιστία της!

Ιδαίτερα, ο Σαμαράς, πατινάρει πάνω στη δημαγωγία με τόση άνεση και ξεφουρνίζει ψέματα με τόσο επαγγελματισμό, ώστε να σε βγάζει από τα ρούχα σου. Ψέμα ότι το χρέος έγινε βιώσιμο, ψέμα ότι διαπραγματεύτηκε σκληρά, ψέμα ότι πετύχαμε μεγάλη νίκη στο Eurogroup, ψέμα ότι έρχονται καλύτερες μέρες.

Ωστόσο, είπε και μια αλήθεια. «Την Ελλάδα δεν θα τη σώσουν άλλοι. Θα τη σώσουμε εμείς οι Έλληνες», ανέφερε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Τα Νέα». Μόνο που είναι μισή…

Πράγματι, οι Έλληνες θα σώσουν την Ελλάδα, αλλά ανάμεσά τους δεν θα συμπεριλαμβάνονται ούτε ο Σαμαράς, ούτε οι συνοδοιπόροι του. Οι αποτεφρωτές της χώρας δεν μπορούν να την σώσουν. Μπορούν να την καταστρέψουν ακόμη περισσότερο, γιατί μόνο αυτό γνωρίζουν να κάνουν.

Η Ελλάδα, έχει τη δύναμη να ανασυγκροτηθεί από τα ερείπιά της. Αρκεί ο λαός να φροντίσει για την «απογείωση των ελικοπτέρων».

Ο εσμός αυτών που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία, οι διεφθαρμένοι και ανίκανοι πολιτικοί, τα διαπλεκόμενα παρασιτικά συμφέροντα και οι εγχώριοι μισθοφόροι και κουκουλοφόροι της τρόικας των δανειστών δεν έχουν θέση στη νέα Ελλάδα!

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr