• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΘΝΙΚΑ

“Θα χυθεί αίμα με τους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα» – Έκθεση TCS

13 έτη ago
in ΕΘΝΙΚΑ, ΕΛΛΑΔΑ
1
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Συναγερμό έχει προκαλέσει στις ελληνικές αρχές έκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου TCS (Tech Central Station) που βλέπει διείσδυση της Αλ Κάιντα και ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα μέσω των μεταναστών.

Η ίδια έκθεση προειδοποιεί για την υποκίνηση «εξέγερσης» των λαθρομεταναστών στην Αθήνα με στόχο να δημιουργηθεί χάος. Αυτό που κάνει την έκθεση ιδιαίτερα σημαντική είναι ότι έχει διαβαστεί και ληφθεί υπόψη με κάθε σοβαρότητα από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Στο παρασκήνιο λέγεται ότι επειδή ο Ντόναλντ Ράμσφελντ είχε γνώση της συγκεκριμένης μελέτης πριν ακόμη ολοκληρωθεί, από το 2005, επέστησε ο ίδιος την προσοχή στη Χίλαρι Κλίντον, τονίζοντας ότι είναι ίσως το σημαντικότερο θέμα που θα πρέπει να διαχειριστεί στη διατήρηση ισορροπιών στον πλανήτη. Η έκθεση δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών.

Γράφει ότι στη χώρα μας δραστηριοποιούνται ακραία μουσουλμανικά στοιχεία που χρηματοδοτούνται από ξένες κυβερνήσεις και ότι υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί πυρήνας από στρατευμένα μέλη της Αλ Κάιντα.

Άραβες και Πακιστανοί εξτρεμιστές

Η αμερικανική μελέτη σημειώνει ότι στην Ελλάδα το μεταναστευτικό ρεύμα έχει δημιουργήσει μια διευρυμένη μουσουλμανική κοινότητα. Στην Αθήνα υπάρχουν 120.000 μουσουλμάνοι, ενώ συνολικά στη χώρα είναι πάνω από μισό εκατομμύριο. Το πρόβλημα το εντοπίζει στο γεγονός ότι στην πλειονότητά τους προέρχονται από χώρες όπου τα ακραία ισλαμικά στοιχεία έχουν έντονη δραστηριότητα. Ανάμεσά τους αναφέρει το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Ιράκ.

Το πιο επικίνδυνο είναι, σύμφωνα με το TCS, ότι υπάρχουν και άλλες μεταναστευτικές ομάδες που είναι ακόμη πιο δεκτικές στην προπαγάνδα της Αλ Κάιντα, κυρίως Άραβες και Πακιστανοί.

Σε αυτούς ποντάρουν περισσότερο οι ομοεθνείς τους εξτρεμιστές και αφού περνούν μαζί τα ελληνικά σύνορα, αρχίζουν τον προσηλυτισμό. Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν πυρήνα της Αλ Κάιντα στην Αθήνα που μπορεί να προκαλέσει «εξέγερση».

Ως μεγαλύτερο κίνδυνο θεωρεί την εξάπλωση του Wahhabism και στην Ελλάδα, που χαρακτηρίζει ως βίαια, αποκλειστική και φανατική ισλαμική θρησκεία, που αποτελεί την επίσημη θρησκεία της Σαουδικής Αραβίας.

Πιστεύει ότι σπέρνει σε νέους και ηλικιωμένους το μίσος, την περιφρόνηση και δυσπιστία προς τους Εβραίους, τους χριστιανούς και στους μη Wahhabism μουσουλμάνους και ότι στα τζαμιά των Wahhabism μαζεύονται χρήματα για την τζιχάντ.

«Βλέπει» Αλ Κάιντα

Ήδη το ινστιτούτο έχει επιστήσει την προσοχή του στα αυτοσχέδια τζαμιά που λειτουργούν στην Αθήνα, τα οποία θεωρεί χώρους εκκολαπτόμενων τρομοκρατών.

Σημειώνει ότι η Αθήνα είναι η μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα στην οποία δεν υπάρχει επίσημος χώρος προσευχής των μουσουλμάνων και αυτοί αναγκάζονται να προσεύχονται σε δωδεκάδες αυτοσχέδια τζαμιά, γκαράζ και ιδιωτικά σπίτια.

Σημειώνει ότι με αυτό τον τρόπο οι μουσουλμάνοι νιώθουν πως βρίσκονται στο περιθώριο και ότι δεν γίνεται σεβαστό το πιο ιερό τους δικαίωμα, της προσευχής.

Με αυτό τον τρόπο τα ιδιότυπα τζαμιά τροφοδοτούν τον φανατισμό και δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για τη διείσδυση στα μέλη της Αλ Κάιντα, που στρατολογεί νέα μέλη. Εκτιμά μάλιστα ότι βαθμιαία θα τεθούν όλα τους υπό τον έλεγχο της Αλ Κάιντα και εκεί η κατάσταση θα γίνει εκρηκτική.

Όμως, το TCS δεν θεωρεί λύση ούτε τη δημιουργία ενός μεγάλου τζαμιού στην Αθήνα.

Αν και καταγράφει ότι οι Έλληνες αναλυτές εκτιμούν πως θα μείωνε τη διεισδυτικότητα της Αλ Κάιντα, υπενθυμίζει ότι οι τρομοκράτες που χτύπησαν στη Βρετανία, την Ολλανδία και την Ισπανία προσεύχονταν στα επίσημα τεμένη και ότι η στρατολόγηση εκεί συνεχίζεται.

Ανήσυχο το Βερολίνο
Γνώση της έκθεσης του αμερικανικού ινστιτούτου TCS έχει και το Βερολίνο, το οποίο την επεκτείνει με νέα μελέτη επί του θέματος. Την τελευταία έκανε η γερμανική Υπηρεσία Προστασίας Συντάγματος, η οποία διαπιστώνει έντονη δραστηριοποίηση ισλαμικών οργανώσεων στις μεγαλύτερες πόλεις της Γερμανίας: το Βερολίνο, τη Φρανκφούρτη, την Κολονία, το Ντούισμπουργκ και το Μανχάιμ.

Κατέγραψε επίσης ότι στα 10 από τα 100 τζαμιά που λειτουργούν στο Βερολίνο γίνεται κήρυγμα υπέρ της βίας. Η έρευνα περιλαμβάνει και αριθμούς που ανησύχησαν τις γερμανικές αρχές. Μόνο στο Βερολίνο, 2.000 Τούρκοι και 550 Άραβες έχουν ασπαστεί ακραίες ισλαμικές πεποιθήσεις.

Αμερικανοί και Γερμανοί βλέπουν ότι η Αλ Κάιντα προσπαθεί να στήσει έναν πυρήνα στην Ελλάδα, για να τον χρησιμοποιήσει ως βάση και να εξαπλωθεί στην Ευρώπη.

Αυτό αποδεικνύεται από τις συλλήψεις λαθρομεταναστών στην Αθήνα που αποδείχτηκε ότι ήταν μέλη της Αλ Κάιντα, όπως ένας Σύρος παλαιστινιακής καταγωγής, που μπήκε παράνομα από τα σύνορα με την Τουρκία ακολουθώντας τη ροή των λαθρομεταναστών και συνελήφθη. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και της διασταύρωσης στοιχείων προέκυψε ότι συνδεόταν με ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση.

Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την έκθεση του TCS έχουν θορυβήσει τη ΕΥΠ. Θεωρεί ότι ο κίνδυνος είναι υπαρκτός και έχει σημάνει γενικός συναγερμός.

Η ΕΥΠ πιστεύει ότι η τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ στρατολογεί λαθρομετανάστες για κατασκοπεία στα ελληνικά νησιά και στις περιοχές του τελικού τους προορισμού. Επίσης, πράκτορές της δρουν στις περιοχές με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των λαθρομεταναστών, προσπαθώντας να εμφανιστεί ως προστάτιδά τους.

Οι ελληνικές αρχές έχουν μπει σε κατάσταση συναγερμού και για τον ρόλο της Τουρκίας. Πιστεύουν ότι υποδαυλίζει το μεταναστευτικό ρεύμα των μουσουλμάνων προς την Ελλάδα, ενώ και οι μυστικές της υπηρεσίες έχουν αναλάβει δράση εντός και εκτός της χώρας. Σκοπός της γείτονος είναι να δημιουργήσει στην Ελλάδα μια διευρυμένη μουσουλμανική μειονότητα η οποία θα είναι υπό τον έλεγχό της.

ΠΗΓΗ
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μυρίζει μπαρούτι στα Βαλκάνια: Το «άντε γ@@θείτε» του «νεοοθωμανού» Rama στους Έλληνες
Slider

Μυρίζει μπαρούτι στα Βαλκάνια: Το «άντε γ@@θείτε» του «νεοοθωμανού» Rama στους Έλληνες

by admin
4 ώρες ago
«Τα “υπέρ-ραντάρ” έρχονται στην Ελλάδα – 2.500 κάμερες, πρόστιμα 700 ευρώ και το τέλος του “κόβω μπροστά στην κάμερα”»
Slider

«Τα “υπέρ-ραντάρ” έρχονται στην Ελλάδα – 2.500 κάμερες, πρόστιμα 700 ευρώ και το τέλος του “κόβω μπροστά στην κάμερα”»

by admin
5 ώρες ago
Ετοιμάζουν να καταστρέψουν όλα τα βαρέα μηχανήματα εξόρυξης λιγνίτη προκαλώντας αντιδράσεις
Slider

Ετοιμάζουν να καταστρέψουν όλα τα βαρέα μηχανήματα εξόρυξης λιγνίτη προκαλώντας αντιδράσεις

by admin
17 ώρες ago
ΣΑΜΠΟΤΑΖ στο ενεργειακό μοντέλο της χώρας από την κυβέρνηση-Γιώργος Μητρόπουλος
ΕΘΝΙΚΑ

ΣΑΜΠΟΤΑΖ στο ενεργειακό μοντέλο της χώρας από την κυβέρνηση-Γιώργος Μητρόπουλος

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
Μέρες Αδέσποτες

Μέρες Αδέσποτες

Ο τοκογλύφος μόνον ένα πράγμα φοβάται. Να μην πεθάνει ο δανειζόμενος! … Ένα μήνυμα των “Ελεύθερων Ανθρώπων”… που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες κι οι Ελληνίδες!

Ο τοκογλύφος μόνον ένα πράγμα φοβάται. Να μην πεθάνει ο δανειζόμενος! ... Ένα μήνυμα των “Ελεύθερων Ανθρώπων”… που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες κι οι Ελληνίδες!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr