ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Θα είμαστε σύντομα μάρτυρες στο μεγάλο φινάλε της Νέας Τάξης πραγμάτων με επίθεση που θα δεχτεί ο Πάπας;

GLADIATOR. ΚΛΟΙΟΣ. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 23 Σεπ 2015 - 9:21
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

«Οι προκλήσεις είναι τεράστιες» μας λένε και επειδή ο Πάπας κυκλοφορεί ανάμεσα σε μάζες κόσμου,υπάρχει η υπόνοια ότι μπορεί να δεχτεί πίθεση.

Στη Φιλαδέλφεια οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου μας λένε ότι τα καταστήματα θα είναι όλα κλειστά και την Παρασκευή κανείς δεν επιτρέπεται να εγκαταλείψει την πόλη.

Στο 1ο βίντεο παρακάτω η ελίτ της Νέας Τάξης πραγμάτων έχει στην ημερήσια διαταξή της τον Σεπτέμβριο του 2015 την «Τελική προειδοποίηση» να προετοιμαστούμε για το απόλυτο χειρότερο ελπίζοντας για το καλύτερο.

pope-francis-urges-worlds-religions-to-unite

Η Washington Post μας λέει ότι το επίπεδο προστασίας για την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου σε 3 πόλεις των ΗΠΑ υπερβαίνει την προστασία που παρέχεται στον δικό μας Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα.Θα συμβεί κάποιο γεγγονός κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Πάπα ή όλα θα κυλίσουν ομαλά;

Ο Θεός να ευλογεί όλες τις εθνικότητες,φυλές και θρησκείες που έχουν μέσα τους αγάπη.

Comp-1_360000

Comp-1_360000.jpg http://allnewspipeline.com/Pope_Philadelphia_Grand_Finale.php ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP:Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…