ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα αλλά ξεχνάνε τι πάθανε στο παρελθόν (Βίντεο)

ΕΘΝΙΚΑ. - 19 Μαρ 2018 - 20:32
Loading...

Του Γιώργου Φαρμάκη

Αυτοί που θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα θα πρέπει να μάθουν ότι τα πράγματα δεν θα τους έρθουν βολικά. Όλοι οι γείτονες έχουν την εντύπωση ότι θα μείνουμε άπραγοι αν μας επιτεθούν επειδή έχουμε οικονομικά προβλήματα. Μάλλον κάποιοι έχουν ξεχάσει τι σημαίνει Ελλάδα και Ελληνισμός.

Σίγουρα είμαστε ένα έθνος που προάγει τον πολιτισμό αλλά επίσης είμαστε αυτοί που πρώτοι διδάξαμε τον πόλεμο.

Οι εχθροί ας θυμηθούν τους 300 του Λεωνίδα

Είμαστε ένα έθνος με μεγάλη ιστορία και με τεράστια εμπειρία στους πολέμους. Όποιος θέλει να έρθει να καταλάβει την ελληνική Γη, θα πρέπει να το σκεφτεί δύο φορές.

Οι Τούρκοι καλοβλέπουν τα εδάφη της Κύπρου και κυρίως το φυσικό αέριο αλλά φαίνεται ότι ξεχνάνε.

Οι εχθροί της Ελλάδας θα πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ τι λένε και τι κάνουν. Ο Ελληνικός στρατός μπορεί να μην μπήκε σε αντιπαράθεση με την Τουρκία (μέχρι στιγμής) αν και οι Τούρκοι μας προκαλούν αλλά εάν οι Τούρκοι τολμήσουν να εισβάλουν, η απάντηση θα είναι συντριπτική.

Ο Ελληνικός στρατός, είναι ένας από τους ισχυρότερους μέσα στο ΝΑΤΟ. Δεν είμαστε ούτε Συρία, ούτε Ιράκ, ούτε Λιβύη. Εδώ είναι η χώρα των Ελλήνων και τα πράγματα δεν πρόκειται να πάνε καλά για όποιον τολμήσει να εισβάλει.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο ελληνικός λαός, είναι ούτε λίγο ούτε πολύ αποχαυνωμένος. Δυστυχώς αυτό έχει βάση αλλά δεν είναι απόλυτα σωστό. Μπορεί ο λαός να δέχτηκε να του κόψουν την σύνταξη και να τον εξαθλιώσουν οικονομικά αλλά δεν δέχτηκε να του κλέψουν την ιστορία και αυτό δείχνει πολλά.

Θέλετε την Ελλάδα;

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ!!!!

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter