• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

11 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΜΕ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Από την στιγμή που αναφέρθηκε,  η είδηση μονοπωλεί τα δελτία ειδήσεων των Ελληνικών ΜΜΕ και όχι μόνο.

Την ίδια ημέρα ένα αεροσκάφος με 162 επιβάτες της Air Asia αγνοείται μεταξύ Ινδονησίας και Σιγκαπούρης.

Και οι δύο ειδήσεις παρουσιάζονται στο Ελληνικό κοινό για να “διαλύσουν” την εορταστική ατμόσφαιρα μετά τα Χριστούγεννα.

Γιατί όμως  επιλέγονται παρόμοιες ειδήσεις και καλύπτονται με ρεπορτάζ γεμάτα αγωνία?

Kαταλαβαίνουμε όλοι την αγωνία αυτών που συμμετέχουν ζωντανά στα παραπάνω ατυχήματα, αλλά οι υπόλοιποι για ποιό λόγο χρειάζεται να πληροφορηθούν αυτά τα τραγικά ατυχήματα?

H εξήγηση είναι απλή: Tα δυστυχήματα και τα δυσάρεστα γεγονότα πουλάνε και εξασφαλίζουν ακροαματικότητα,  όταν δεν υπάρχουν άλλες ειδήσεις.

Μία δεύτερη εξήγηση είναι ότι μπορεί να καλύπτουν άλλες πραγματικές ειδήσεις, που το σύστημα των ΜΜΕ δεν θέλει να γίνουν γνωστές.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι προσέχουμε  πράγματα για τα οποία ενδιαφερόμαστε.

Αυτές τις ημέρες πολύς κόσμος βρίσκεται σε κίνηση με αεροπλάνα, λεωφορεία, πλοία, αυτοκίνητα, τρένα κλπ.

‘Ολοι ενδόμυχα ανησυχούν για τους δικούς τους ανθρώπους για ατυχήματα στα οποία εμπλέκονται μέσα μαζικής μεταφοράς .

Η κάλυψη ατυχημάτων λοιπόν αυτές τις ημέρες ενδιαφέρει πολύ κόσμο και πουλάει.

Οι δημοσιογράφοι γνωρίζοντας την λεπτομέρεια αυτή , βρίσκουν κατάλληλες ειδήσεις και τις προβάλουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και όσο το δυνατό μεγαλύτερη ασάφεια.

Την δουλειά  τους κάνουν, αλλά όχι με επαγγελματικό τρόπο.

Αν ήθελαν να είναι πραγματικοί επαγγελματίες θα έπρεπε να καλύπτουν εξίσου  και τις ευχάριστες και τις δυσάρεστες ειδήσεις.

Οι αναγνώστες και τηλεθεατές, αν μπορούσαν πραγματικά να επιλέξουν, θα διάλεγαν μόνο τις ευχάριστες ειδήσεις.

Αλλά δεν μπορούν να επιλέξουν,  όταν  όλα τα ΜΜΕ παίζουν συγχρόνως το ίδιο “σοβαρό” θέμα.

Με τον τρόπο αυτό διαμορφώνουν ένα κοινό προβληματισμένο και με κακή διάθεση για να το ψυχαγωγήσουν στη συνέχεια με το βλακώδες εορταστικό και ενημερωτικό πρόγραμμα τους.

Ειδικά αυτές τις ημέρες θα πρέπει το κοινό να είναι θλιμμένο,  γιατί από αύριο θα χάσει τον μεγάλο “τιμονιέρη”  της Ελλάδας.

Μετά από μία ψηφοφορία κονσέρβα στη Βουλή , περίπου το μεσημέρι  , τα ΜΜΕ θα είναι έτοιμα με λεπτομέρειες να μας παρουσιάσουν το εικονικό ναυάγιο της Ελληνικής οικονομίας, γιατί “δυστυχώς” δεν εκλέχτηκε Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Θα ακούσουμε χιλιάδες ανοησίες και την σχετική προπαγάνδα από δημοσιογράφους που συνηθίζουν να παίζουν με τα χέρια τους, όπως ακριβώς παίζουν με τα λόγια τους.

Θα μας μεταφέρουν με αγωνία τις απόψεις όλων των ξένων και φυσικά το πόσο έπεσε το χρηματιστήριο με την ανακοίνωση της είδησης για τις επερχόμενες εκλογές.

Από τώρα θα έχουν έτοιμες τις στημένες δημοσκοπήσεις, που θα δείχνουν ότι κλείνει η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης θα έχουν καλεσμένους στα τηλεπαράθυρα τους γνωστούς μαιντανούς, που δήλωσαν στο παρελθόν ότι θα βγάλουν όλα τα λεφτά τους στο εξωτερικό αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ ή ότι εναλλακτικά θα αυτοκτονήσουν.

Μπορεί όντως να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά για το πλατύ κοινό δεν θα είναι δυσάρεστη είδηση,  αν αυτοκτονήσουν από το πολύ φαί τα Χριστούγεννα…

Οι παραπάνω συμπεριφορές των ΜΜΕ είναι αναμενόμενες, αλλά για πρώτη φορά οι “δυσάρεστες” ειδήσεις θα κάνουν τον περισσότερο κόσμο να ελπίσει για μία καλύτερη ημέρα.

Θα πάψουν πλέον τα ΜΜΕ να μας θυμίζουν ποιό φόρο πρέπει να πληρώσουμε σήμερα.

Δεν θα τολμούν να μας παρουσιάζουν κατάμουτρα σημερινούς ιδιώτες, που μας κατηγορούν ότι “μαζί τα φάγαμε”, για να νιώσουμε ένοχοι για το δικό τους έργο.

Ξαφνικά θα αρχίσουν να προβάλουν ειδήσεις για μελλοντικές αυξήσεις μισθών και εισοδημάτων μετά από την έκδοση αποφάσεων της Δικαιοσύνης, που έκριναν μνημονιακά μέτρα ως αντισυνταγματικά.

Τα σκάνδαλα θα εξαφανισθούν από το προσκήνιο και οι μακέτες των έργων και τα εγκαίνια θα μας πλασάρονται καθημερινά.

Η εικονική πραγματικότητα θα καλύψει τις δυσάρεστες όψεις της πραγματικής ζωής.

‘Ολα αυτά βέβαια μέχρι τις εκλογές…

Υπάρχει βέβαια και μία ακραία περίπτωση να αρχίσουν συντεταγμένα να μας μαυρίζουν την ζωή με δυσάρεστες ειδήσεις , επιχειρώντας να μας επηρεάσουν την διάθεση ώστε να ψηφίσουμε και πάλι τους ίδιους μνημονιακούς μουρτζούφληδες.

Αν το κάνουν, απλά κλείστε τους τηλεοπτικούς σας δέκτες και στραφείτε για την πληροφόρηση σας στο διαδίκτυο.

Εκεί θα βρίσκετε  όλες τις ειδήσεις δύο ημέρες νωρίτερα από σήμερα, θα ακούτε τους δημοσιογράφους και πολιτικούς, που πραγματικά γουστάρετε.

Θα διαβάζετε ακριβώς αυτά που σας ενδιαφέρουν και θα γελάτε με πραγματικά ανέκδοτα.

Η επιλογή είναι μόνο δική σας και αυτή την φορά θα σας απελευθερώσει από τις νυκτερίδες και τις αράχνες των πουλημένων ΜΜΕ…

 

ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

John Ofeon

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ηλίας Καλλιώρας: Ιδού οι στοχευμένες κατανομές και διανομές των παρτίδων εμβολίων!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ηλίας Καλλιώρας: Ιδού οι στοχευμένες κατανομές και διανομές των παρτίδων εμβολίων!

by admin
1 λεπτό ago
Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ…ΑΝΤΙΔΩΡΑ
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ…ΑΝΤΙΔΩΡΑ

by admin
7 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Eδώ η Αμερική δεν θα σωθεί , το ψευτορωμαίικο περιμένετε να σωθεί;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Eδώ η Αμερική δεν θα σωθεί , το ψευτορωμαίικο περιμένετε να σωθεί;

by admin
12 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (19/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (19/6/2026)

by admin
21 ώρες ago
Next Post
ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ! «Πως επιτρέψατε να αποπλεύσει αυτο το πλοίο», «το λέτε αυτο ως σχέδιο διάσωσης»;

ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ! «Πως επιτρέψατε να αποπλεύσει αυτο το πλοίο», «το λέτε αυτο ως σχέδιο διάσωσης»;

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΟ‏

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΟ‏

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr