ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το πραξικόπημα της Αυστραλίας, έρχεται και στην Ελλάδα απο την Ατζέντα 21!

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 6 Ιαν 2013 - 20:22
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Στην Αυστραλία πριν τέσσερα χρόνια, έγινε ένα απαίσιο κοινοβουλευτικό “πραξικόπημα” με στόχο την ανατροπή της μεχρι τότε νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης Κέβιν Ράντ, με έναν στόχο: Την επιβολή του περίφημου “Φόρου του Ανθρακα” (Carbon Tax)…

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

H κυβέρνηση των Εργατικών, με επικεφαλής τον λαοφιλή Κέβιν Ράντ, κέρδισε τις εκλογές το 2006 και επανέφερε την κοινωνική πολιτική που είχε περιορίσει ο προκάτοχός του Τζών Χάουαρντ. Ομως, αυτό δεν άρεσε στην σκοτεινή και ύπουλη οργάνωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων, την περίφημη Ατζέντα 21, η οποία και επέβαλε μέσω της νύν πρωθυπουργού της χώρας, Τζούλια Γκίλλαρντ, ένα …ιδιότυπο “πραξικόπημα”: Ενα πρωί, δύο χρόνια αργότερα μετά τη νίκη του Εργατικού Κόμματος, η βουλευτής του κόμματος και …ανερχόμενη “Δελφίνα”, μεταβαίνει στο γραφείο του πρωθυπουργού και του δίνει το τελεσίγραφο: “Η κοινοβουλευτική ομάδα και εγώ προσωπικά, σας ενημερώνω οτι αποφασίσαμε την απόλυσή σας απο το πρωθυπουργικό αξίωμα, επειδή οι παλινωδίες σας στην οικονομική πολιτική, ζημίωσε το αυστραλιανό δημόσιο συμφέρον και ως εκ τούτου, αποσύρουμε την υποστήριξή μας στη κυβέρνησή σας!”

Ο Κέβιν Ράντ, κεραυνοβολημένος και σοκαρισμένος, παραιτείται την ίδια μέρα και την επόμενη, αναλαμβάνει πρωθυπουργός η κυρία Γκίλλαρντ και επειδή υπήρχε διάχυτη η υποψία οτι η κίνηση αυτή έγινε με σκοπό την επιβολή του “Φόρου του ανθρακα”, στον καταιγισμό των δημοσιογραφικών ερωτήσεων σχετικά με το θέμα, η Γκίλλαρντ διερρήγνυε τα ιμάτιά της, λέγοντας οτι “δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Η επιβολή ενός τέτοιου άδικου φόρου, θα έφερνε τεράστιες ζημιές στην οικονομία της Αυστραλίας και στον κοινωνικό ιστό”

Εξη μήνες αργότερα, η κυβέρνηση σύρθηκε σε πρόωρες εκλογές απο την αντιπολίτευση και τη Βουλή των Πολιτών, που κατέθεσαν πρόταση μομφής ενξαντίον της Γκίλλαρντ και των μεθόδων με τις οποίες ανέλαβε την πρωθυπουργία. Οι εκλογές αυτές ήταν οι πίο αμφίρροπες στην ιστορία της Αυστραλίας, με αποτέλεσμα την απόλυτη ισοψηφία των δύο μονομάχων (Εργατικών και Συντηρητικών) και ένα κλίμα ακυβερνησίας ήταν διαχυτο στην πολιτική σκηνή της χώρας. Ωσπου, δέκα μέρες αργότερα μετά τις εκλογές, ήρθε η μεγάλη συμμαχία των Εργατικών με τους Πράσινους “Οικολόγους”, η οποία και επετεύχθη υπο έναν μυστικό όρο: Η νέα κυβέρνηση να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ κάποια στιγμή τον “Φόρο του Ανθρακα” και να προωθήσει την περίφημη “Πράσινη ανάπτυξη” η οποία και θα …προστατέψει τον περιβάλλον! (Σας θυμίζει κάτι αυτό; εαν σας θυμίζει τον…ΓΑΠ, ναί, κερδίσατε!)

Ο λαός της Αυστραλίας όμως, που δεν είναι χάπατο, ήταν στη …τσίτα για έναν ολόκληρο χρόνο, αντιλαμβανόμενος οτι…κάτι δεν πάει καλά. Μέχρι και την τελευταία στιγμή, η κυρία Γκίλλαρντ απέρριπτε μετά βδελυγμίας τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης οτι εξαπάτησε τον αυστραλιανό λαό και οτι η συμφωνία για την συγκυβέρνηση περιείχε τον όρο της επιβολής του φόρου αυτού. Το σχέδιο αποκαλύφθηκε εν τέλει, ένα χρόνο μετά τις εκλογές, όπου η Γκίλλαρντ αιφνιδιάζει τους πάντες, ανακοινώνοντας την επιβολή του “Φόρου του Ανθρακα”, όχι γιατί τον ήθελε η ίδια, αλλα επειδή τον…επιβάλλει η “Αντζέντα 21”, η οργάνωση του ΟΗΕ, η οποία κινείται στα πλαίσια του Συμφώνου του Κιότο, σύμφωνο που είχε υπογράψει και Αυστραλία! Η αλήθεια είναι βέβαια τελείως διαφορετική. Και σε αυτή την απίστευτη συνωμοσία εναντίον του αυστραλιανού λαού, υπέυθυνη και υπόλογος είναι η Τζούλια Γκίλλαρντ, η οποία αυτή τη στιγμή είναι το πιο μισητό πρόσωπο σε όλη την Αυστραλία. Οι δημοσιογράφοι στα ραδιόφωνα την…ξεσκίζουν κυριολεκτικ’ά κάθε μέρα κατηγορώντας την για καταστροφή της οικονομίας της Αυστραλίας και όχι άδικα και οι πολιτειακοί εισαγγελείς, ακονίζουν τα,…μαχαίρια τους, περιμένοντας την ημέρα των εκλογών (όπου θεωρείται σίγουρη η συντριβή της), για να την καθίσουν στο σκαμνί για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος, κοινοβουλευτική παραβίαση του Συντάγματος, αθέτηση υποσχέσεων και βλάβη εθνικών συμφερόντων!

Πραγματικά η επιβολή του Φόρου του Ανθρακα, ενός παντελώς παρανοικού φόρου που δεν στηρίζεται πουθενά και που στόχο έχει να…πλουτίσει τις τράπεζες και τους διεθνείς τοκογλύφους, ισοπέδωσε μια κραταιά οικονομία όπως η αυστραλέζικη, αυξάνοντας το κόστος ζωής στα ύψη! Οι λογαριασμοί ενέργειας (ρεύμα, γκάζι κλπ) αυξήθηκαν κατακόρυφα (έως και 110%!!!), η κατανάλωση έπεσε κατά 60%, οι εξαγωγές μειώθηκαν κατά 22% και η οικονομία της Αυστραλίας που μέχρι πρότινος ήταν η πλέον κραταιά παγκοσμίως, αυτή τη στιγμή στέκεται με το εν’άμισι πόδι μπροστά στον γκρεμό τηες ύφεσης…

Σημειωτέον, οτι η Αυστραλία είναι η πρώτη χώρα στην οποία επιβλήθηκε ο Φόρος του Ανθρακα…

Τι συμβαίνει όμως με την Ατζέντα 21 και ποιές είναι οι βλέψεις της για την Ελλάδα;

Διαβάζουμε στο μπλόγκ Αθέατη Γνώση:

Η τοπική Ατζέντα 21 στην Ελλάδα προωθείται ύπουλα μέσα από τα μνημόνια ώστε να μην μπορέσει να καταλάβει ο κόσμος την ύπαρξη της. Η Ατζέντα 21 είναι ένα σχέδιο δράσης του ΟΗΕ σχετικά με την αειφόρο ανάπτυξη. Ένα προϊόν της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη, που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία το 1992 . Είναι ένα πρόγραμμα δράσης για τα Ηνωμένα Έθνη, και άλλους πολυμερείς οργανισμούς, και μεμονωμένες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο που μπορεί να εκτελεστεί σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Το “21” στην Ατζέντα 21 αναφέρεται στον 21ο αιώνα.

Η πραγματικότητα όμως είναι, ότι η Ατζέντα 21 όπως είχε αποκαλύψει πριν από χρόνια στην Ελλάδα πρώτος ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, δεν δημιουργήθηκε για να σώσει το περιβάλλον που ούτως η άλλως δεν κινδύνευε, αλλά ούτε και κινδυνεύει, διότι όλα είναι μια συνωμοσία από τα Ηνωμένα Έθνη για να στερήσει από τα άτομα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, όπου ταυτόχρονα θα έχουν δημιουργηθεί οι ζώνες χωρίς ανθρώπους. Θα καταργηθεί πλήρως η ιδιοκτησία και όλες οι εκτάσεις θα ελέγχονται από μια “παγκόσμια διακυβέρνηση” για την σωστή διαχείριση τους. Εξ ου και οι φόροι στην ακίνητη περιουσία.

Όπως ανέφερα αρχικά, η Ατζέντα 21 ψηφίστηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία το 1992 από τον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, και εντατικά πλέον προωθήθηκε ύπουλα από τον πρωθυπουργό της χώρας Γιώργο Παπανδρέου, με την ανακοίνωση του για προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης που έγινε στις 23 Απριλίου 2010. Άρχισε λοιπόν από εκεί και έπειτα καθημερινά η “καραμέλα” της πράσινης ανάπτυξης, και να υλοποιούνται κατά γράμμα τα διατάγματα της Ατζέντας 21 για να εφαρμόσουν τους στόχους τους. Όπως είναι γνωστό, ο Πούτιν πρόσφερε οικονομική βοήθεια με χαμηλότοκο δάνειο στην Ελλάδα για να μην προσφύγει στο ΔΝΤ, και αντί να τεθεί τέτοιο θέμα στη συνάντηση, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αδιαφορούσε εσκεμμένα και μιλούσε για οικολογία.

Μια τέτοια απάτη της Ατζέντας 21 φοβάμαι ότι θα είναι και ο φόρος άνθρακα. Αιθαλομίχλη «πνίγει» τον ελληνικό ουρανό, και δήθεν μολύνεται το περιβάλλον από την καύση προϊόντων ξύλου, ότι θα πάθουμε και ένα κάρο αρρώστιες όπως καρκίνους, πνευμονοπάθειες, μικροθρομβώσεις, έως και πνευμονικό οίδημα. Όλα αυτά μπορεί να υπάρξουν, αλλά αφορούν ένα μηδαμινό ποσοστό από ευπαθείς ομάδες και όχι όλους. Οι αεροψεκασμοί που γίνονται καθημερινά και αποκρύπτονται, η παρουσιάζονται ως ανύπαρκτοι από τα νεοταξικά τσιράκια δεν επηρεάζουν τον ανθρώπινο οργανισμό; Eίναι για το καλό μας; Όπως και οι περισσότεροι φόροι, ένας φόρος άνθρακα θα είναι μια ακόμη τιμωρία μέσω της Ατζέντα 21 που θα χτυπήσει τους φτωχούς εργαζόμενους και τις οικογένειες της μεσαίας τάξης.

Δηλαδή τα παλιά χρόνια οι άνθρωποι που έκαιγαν μόνο ξύλα είχαν μολύνει την ατμόσφαιρα;

Προβλέπω ότι σε λίγο θα προωθείται η προπαγάνδα ότι όποιος δεν έχει ενεργειακό τζάκι – ή θα κάνει την κατάλληλη και πιστοποιημένη από το κράτος μετατροπή στο τζάκι, ή θα πληρώνει φόρο άνθρακα επειδή μολύνει την ατμόσφαιρα.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΟιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

 

Loading…