ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

“Το στικάκι μίλησε”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 8 Ιαν 2013 - 10:40
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

“Το στικάκι μίλησε” ισχυρίζονται οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, οι οποίοι αφού εξέτασαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του usb που περιέχει τη λίστα Λαγκάρντ και ανακάλυψαν πότε έγινε η μεταγραφή του από δισκέτα σε στικάκι.

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ στη διάθεση των δύο εισαγγελέων βρίσκεται πλλέον η ημερομηνία «γέννησης» του μέσου αποθήκευσης και αυτό προσανατολίζει την πορεία της υπόθεσης.

Η ακριβής ημερομηνία της μεταγραφής του αποδεικτικού υλικού παραμένει βέβαια επτασφράγιστο μυστικό στα χέρια των δύο εισαγγελέων αλλά όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή έγινε επί υπουργίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Μένει να αποδειχθεί αν αυτό το στικάκι είναι το πρωτότυπο το οποίο παρέδωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στον Ιωάννη Διώτη, πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, ή αν πρόκειται για διαφορετικό στικάκι.

Ας σημειωθεί ότι κανένας από τους τέσσερις συνεργάτες του κ. Παπακωνσταντίνου που ήδη έχουν εξεταστεί από τους δύο εισαγγελείς δεν έχει καταθέσει ότι γνωρίσει κάτι ή ότι παρέλαβε από τα χέρια του πρώην υπουργού το επίμαχο cd για να το αντιγράψει ή για να το φυλάξει.

«Οσο κανένας από τους μάρτυρες δεν επιβεβαιώνει την κατάθεση του κ. Παπακωνσταντίνου ότι εκείνος παρέδωσε το cd προς φύλαξη και τα ίχνη του χάθηκαν τόσο η σκιά των ενδεχόμενων ευθυνών βαραίνει προς την πλευρά του γιατί πρέπει να αποδείξει την αλήθεια των λεγομένων του» σχολιάζουν δικαστικές πηγές.

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr