ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τον Βουλγαράκη κατονομάζει ως «χρηματοδότη» των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Κουράκος . ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 13 Δεκ 2012 - 16:35

Την ευθεία διασύνδεση του πρώην υπουργού της ΝΔ, Γιάννη Βουλγαράκη, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, «αποκαλύπτει» ο παραιτηθείς από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, βουλευτής, Γιάννης Κουράκος, υποστηρίζοντας ότι πολιτικός άνδρας τον επέπληξε, δια τηλεφώνου, λέγοντάς του, «τώρα
που σας βρήκαμε λεφτά, εσείς πάτε να το διαλύσετε». Σύμφωνα με τον κ. Κουράκο, αυτός ο πολιτικός είναι ο Γιώργος Βουλγαράκης, ο οποίος όμως αρνείται τη βασιμότητα των εν λόγω ισχυρισμών.

Συγκεκριμένα, μόλις 5΄έπειτα από την έναρξη της συνεδρίασης της ΚΟ, ο Γιάννης Κουράκος έκανε τη σχετική καταγγελία στην οποία ενέπλεξε ευθέως τον πρώην υπουργό.

«Αν υποκρύπτονται άνθρωποι όπως ο Γ. Βουλγαράκης που βρίσκουν λεφτά για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, εγώ δεν έχω θέση στο κόμμα. Είπα ότι θα πάω στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να ζητήσω άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Το ίδιο προτίθεται να κάνει και ο Χρήστος Ζώης. Και ζήτησα από τον Πάνο Καμμένο να κάνει το ίδιο και αυτός», τόνισε ο Γιάννης Κουράκος.

Κατόπιν της καταγγελίας αυτής, ο κ. Κουράκος αποχώρησε από τη συνεδρίαση του κόμματος.

Βάσει των λεγομένων του Γιάννη Κουράκου, ο Γιώργος Βουλγαράκης ήρθε σε επικοινωνία και με τον Χρήστο Ζώη. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο βουλευτής Β’ Πειραιά, τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Ζώης, εμφανίζονται πρόθυμοι να μεταβούν στον εισαγγελέα, ώστε να ζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου, με σκοπό να επιβεβαιωθεί η εγκυρότητα των ισχυρισμών τους. Παράλληλα, καλούν τον κ. Καμμένο να πράξει το ίδιο.

Διαψεύδει ο Βουλγαράκης

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Βουλγαράκης, με αποκλειστικές δηλώσεις του στο newpost.gr, αρνήθηκε τους παραπάνω ισχυρισμούς, κάνοντας λόγο για ιδιωτικές συνομιλίες γενικού ενδιαφέροντος, ενώ στο twitter σημείωσε:

«Είναι κρίμα που ιδιωτικές συζητήσεις ανάμεσα σε παλιούς φίλους και συναγωνιστές- απο καθαρό και μόνο ενδιαφέρον, μετατρέπονται σε “επιχειρήματα” αλληλοεξόντωσης και εκκαθάρισης προσωπικών λογαριασμών. Προσωπικά είμαι από επιλογή εκτός πολιτικής και έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ σε κανένα επίπεδο και με κανένα κόμμα. Ως εκ τούτου, όσοι προσπαθούν να με εμπλέξουν καθ οιονδήποτε τρόπο, στις εσωτερικές τους διαμάχες, επειδή απλώς ο Πάνος Καμμένος είναι φίλος μου, αν δεν κατάλαβαν λάθος, τότε εξυπηρετούν άλλα και σε κάθε περίπτωση, ύποπτα συμφέροντα».

«Χτύπημα» Μανώλη

Πάντως, ο επίσης αποχωρήσας από τους ΑΝΕΛ, Γιάννης Μανώλης, tweet-αρε πριν από λίγο: «Το κόμμα του είναι του Καμμένου ή του Βουλγαράκη; Θα μάθουμε σύντομα».

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr