• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 11 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Τσίπρας καλεί ΗΠΑ να μαζέψουν τον Σόιμπλε!

11 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
Τσίπρας καλεί ΗΠΑ να μαζέψουν τον Σόιμπλε!
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Η ώρα της κρίσης και της αλήθειας πλησιάζει στη ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ της ελληνικής κυβέρνησης με τις εγχώριες ελίτ-αλίτ και τους πάτρωνές τους στο εξωτερικό. Για το εσωτερικό στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή μίλησε για την ολιγαρχία στην Ελλάδα,αλλά και εκείνους στο εξωτερικό που πατρονάρουν.
«Αν δεν μπορούν(δηλαδή δεν θέλουν…) να βοηθήσουν τότε ας σιωπήσουν» είπε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στον κ.Σόϊμπλε και το ΣΥΣΤΗΜΑ που εκείνος εκπροσωπεί και είναι αυτό που κάνει με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ την βρόμικη δουλειά τους εκβιασμού της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο Βερολίνο,αλλά και στην Ουάσιγκτον για τον ίδιο λόγο.

Αυτό συνδέστε το με το τηλεφώνημα στον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Τζάκ Λιού για βοήθεια των ΗΠΑ στο Διεθνές Νομιμαστικό Ταμείο. Τώρα είναι η ώρα της κρίσης και της βοήθειας προς την Ελλάδα και απο τις ΗΠΑ,οι οποίες τορπιλίζουν κάθε άλλη συνεργασία με Ρωσία,Κίνα κλπ στο βαθμό που θίγουν τη γεωστρατηγική τη δική τους.
Οι ΗΠΑ πρέπει να αποφασίσουν να στηρίξουν τον ελληνικό λαό και όχι την πολτοποίηση του λαού με διάφορα προσχήματα για την εσωτερική οργάνωση της Ελλάδας.

Η Ελλάδα έχει ακριβώς αυτή την οργάνωση που ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο απο κοινού Γερμανία,ΗΠΑ και Γαλλία.Απλά φύτεψαν στην Ελλάδα τους ολιγάρχες,αυτούς που σήμερα αποτελούν τον «πιο σκληρό αντίπαλο εντός των τειχών»,όπως είπε ο πρωθυπουργός στην σημερινή ομιλία του. Φανταστείτε το εξής: επι 5 χρόνια η τρόικα έκανε λέει σε ΑΓΑΣΤΗ συνεργασία με τις προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις «σπουδαία δουλειά και είχε βάλει την Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης».

Σήμερα ο υπουργός κ.Στρατούλης αρμόδιος για τα ασφαλιστικά ταμεία αποκάλυψε ότι τεράστια ποσά των ασφαλιστικών ταμείων βρίσκονται σε καταθέσεις σε ιδιωτικές,γνωστές συστημικές τράπεζες με επιτόκιο από 0,3% έως 0,6%. Το κανονικό επιτόκιο στην Τράπεζα Ελλάδας,αν ήταν εκεί τα χρήματα,όπως έπρεπε θα ήταν 2,7%.
Οι απώλειες των ταμείων τεράστιες,τα οφέλη των ολιγαρχών τεράστια.Ο κ.Στρατούλης είπε ότι θα τιμωρηθούν σκληρά αυτοί που έκαναν αυτά τα κόλπα.Περιμένουμε,Και περιμένουμε έρευνα για το αν δίνονταν μίζες για τα κόλπα αυτά…

Ο πρωθυπουργός μίλησε για την παραπληροφόρηση των συστημικών ΜΜΕ που διακινούν και προωθούν τον πανικό και παράλληλα η κρατική τηλεόραση που έπρεπε να λειτουργεί ήδη σιωπά.
Περιμένουμε να δούμε και εδώ πως θα αφήσει η κραταιή τηλεόραση φωνές που θα χτυπούν τους ολιγάρχες η αν θα συνεχίσει και σήμερα να κάνει ενημέρωση με τον…Κύρτσο και τους δημοσιογραφους του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…
Η ώρα της κρίσης έφτασε και το ξανατονίζουμε: Δεν έχει κανένα περιθώριο η Γερμανία να παίζει το σημερινό βρόμικο παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδας,αν οι ΗΠΑ της τραβήξουν πραγματικά το αυτί.

Ιδού τα λόγια του πρωθυπουργού για Βερολίνο,Ουάσιγκτον και εγχώρια ελιτ:

«Ο αντίπαλος δεν βρίσκεται μόνο στο Βερολίνο, στις Βρυξέλλες και την Ουάσιγκτον. Ο αντίπαλος βρίσκεται και εντός των τειχών. Εκτός από τους ξένους υπάρχει και το λόμπι των υποστηρικτών τους στο εσωτερικό που εκφράζει τα συμφέροντα και τις δυνάμεις που ευνοήθηκαν την τελευταία ειοσαετία και ακόμη και στα τελευταία χρόνια της κρίσης. Εκτός από την διαπραγμάτευση με τους έξω υπάρχει ένας παράλληλος ομόκεντρος αγώνας με τους μέσα, όπου θα κριθεί η επιτυχία ή η αποτυχία της πρώτης ιστορικά αριστερής κυβέρνησης στον πυρήνα της Ευρώπης. Αυτός ο αγώνας έχει να κάνει με την προώθηση ενός διαφορετικού οικονομικού και κοινωνικού μοντέλου που θα βασίζεται στην στήριξη της μισθωτής εργασίας στην αναδιανομή του εισοδήματος στον σεβασμό του περιβάλλοντος.

Εκτός από την αντιπολίτευση, υπάρχουν οι δυνάμεις και έχουν αναλάβει οι ίδιες πλέον την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση χωρίς πολιτικούς διαμεσολαβητές. Είναι οι γνωστοί ολιγάρχες που λυμαίνονται τον τόπο, η αντίδρασή τους είναι λυσσαλέα. Δεν είναι τυχαία η επίθεση που δεχόμαστε καθημερινά από Μέσα Ενημέρωσης που την μία μέρα βλέπουν να κάνουμε συμβιβασμούς και την άλλη να οδηγούμε την χώρα στα βράχια, πολλές φορές και τα δύο ταυτοχρόνως. Ας το καταλάβουν οι ολιγάρχες ότι ήλθε η ώρα να πληρώσουν φόρους, τα δάνειά τους, τις τηλεοπτικές τους συχνότητες, να πληρώσουν όπως πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες. Όσο κι αν εκβιάσουν δεν θα αλλάξουμε θέση.

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (10/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (10/6/2026)

by admin
10 ώρες ago
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ 21,  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΟΥΛΙΔΑΚΗ
Slider

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ 21, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΟΥΛΙΔΑΚΗ

by admin
11 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: ο πονηρός μένει από “πυρομαχικά” – τι συμβαίνει τώρα;
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Δρ. Κ. Βαρδάκας: ο πονηρός μένει από “πυρομαχικά” – τι συμβαίνει τώρα;

by admin
12 ώρες ago
Ο παπάς που άφησε χιλιάδες Έλληνες στον δρόμο και τώρα «λιβανίζει» τον Γεωργιάδη (Βίντεο)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο παπάς που άφησε χιλιάδες Έλληνες στον δρόμο και τώρα «λιβανίζει» τον Γεωργιάδη (Βίντεο)

by admin
19 ώρες ago

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑΙΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑΙΑΣ

35 λεπτά ago
Γ. ΠΑΥΛΟΣ: «Η Ελλάδα ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ σε ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ – Μόνο έτσι μπορεί να σωθεί!»

Γ. ΠΑΥΛΟΣ: «Η Ελλάδα ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ σε ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ – Μόνο έτσι μπορεί να σωθεί!»

4 ημέρες ago
Αποστόλου: Από το Διοικητικό Εφετείο στον Τραμπ: Η αρχή του τέλους για το δόγμα της υποχρεωτικότητας…

Αποστόλου: Από το Διοικητικό Εφετείο στον Τραμπ: Η αρχή του τέλους για το δόγμα της υποχρεωτικότητας…

7 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ MEGA! ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ!

    ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ MEGA! ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ!

    30 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ !! Έρχονται 5 ΜΠΑΜ – ΑΓΙΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ έδωσε ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ !!

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Γέροντας των Αγράφων – π. Παναγιώτης Τσιώλης… “Νά ποιός θα βγάλει την Ελλάδα από τον βούρκο της ακολασίας…”

    22 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Ζήτησαν από Έλληνα ηθοποιό να βγάλει τον σταυρό που φορούσε στα γυρίσματα σίριαλ, που θα παιχτεί στο δαιμονικό Netflix!

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Μιλάμε για μεγάλη αδικία… Τρομερό κείμενο του Νεκτάριου Δαπέρεγολα

    21 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr