ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΣΙΠΡΑΣ – ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ! Ραντεβού στο Στάλινγκραντ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ. - 11 Μαρ 2015 - 12:24
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Οι δυο τους θα βρεθούν στις 9 Μαίου στη Μόσχα, για τον εορτασμό των 70 χρόνων από τη συνθηκολόγηση της ναζιστικής Γερμανίας με τη Σοβιετική Ενωση. Στο μεταξύ o πρωθυπουργός σε ένα απόσπασμα της ομιλίας του θα μιλήσει για την ναζιστική Γερμανία «Η Γερμανία παρά τα εγκλήματα του Γ΄ Ράιχ, ωφελήθηκε -και ορθώς ωφελήθηκε- από σειρά παρεμβάσεων.

Με κυριότερες τη διαγραφή του χρέους της από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, με τη Σύμβαση του Λονδίνου το 1953 και φυσικά με τα τεράστια ποσά που εκταμιεύτηκαν από τους Συμμάχους για την ανοικοδόμησή της».

Το κλίμα ανάμεσα στις δύο χώρες είναι πιο ψυχροπολεμικό από ποτέ. Η αίσθηση ότι η ελληνική κυβέρνηση σ΄αυτή την σφορδρη σύγκρουση με τους Γερμανούς τα έχει βρει με τους Αμερικάνους και τους Ρώσους είναι διάχυτη. Από την άλλη πλευρά η Μέρκελ δέχεται τρομερή πίεση από γερμανούς βουλευτές επειδή δεν έχει πετάξει την Ελλάδα από το ευρώ.

Την ίδια ώρα στην αξιωματική αντιπολίτευση ο γατζωμένος από την πολυθρόνα Σαμαράς αφήνει το πεδίο ελεύθερο στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος παίζει χωρίς αντίπαλο στην ουσία. Πιο απειλητική είναι η Κωνσταντοπούλου για τον Τσίπρα από την χαζοΝΔ του Σαμαρά. Το Bloomberg με σημερινό δημοσίευμά του αναφέρει ότι η Ελλάδα ξεμένει από λεφτά και συμμάχους καθώς Γαλλία και Ιταλία βρέθηκαν στο πλευρό της Γερμανίας.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…